Poszło na listę porzuconych. Seria jest daremna, jarać się tym mogą chyba tylko dzieci z
podstawówki ewentualnie wczesnego okresu gimnazjum. Nie rozumiem masowej podjadki tym tytułem a w szczególności oceny ponad 8,5!!
Jest masa serialów, które mają ocenę poniżej 7, a biją na łeb pod każdym względem NGNL.
Owszem, start był dobry i liczyłem na coś ciekawego, zawiodłem się okropnie.
Piszesz na FORUM, do nieznanego grona odbiorców, twierdzisz w takim razie, że jesteś nadczłowiekiem jak Hitler? Napisałeś, że możesz podać przykłady, jednak jeszcze zanim ja napisałem, więc na to wychodzi.
Szkoda gadać, nie chcę mi sie wybiorczo cytowac czesci twoich wypowiedzi, wiec odniose sie do calosci. To ze ty powiesz sobie ze wymagane jest uzywanie polskich znakow, to nie znaczy ze tak jest. Tylko idiota nie zdola przeczytac i zrozumiec zdania, w ktorym nie znajdziesz polskich znakow. Nadal nie wyjasniles dlaczego to anime ci sie nie podoba. Potrafisz tylko odnosic sie do opinii innych, dlatego tez wlasnie, z takim rozumowaniem dzieciaka, nie zajdziesz daleko w zyciu.
Pozdrawiam, a ja bede pograzal sie dalej.
I na serio? Zostawilem Ci krytyczny komentarz na blogu. Tak bardzo nie potrafisz przyjac krytycznych komentarzy ze musisz je usuwac? Myslisz ze wielcy ludzie byliby wielcy gdyby usuwali kazdy "krytyczny komentarz"?
Krytyczny komentarz o treści "jesteś dzieckiem i zniżam się do twojego poziomu piszą tutaj"? Nie, to nie jest krytyczny komentarz. To jest błazenada niegodna nawet dziecka (twój najlepszy argument zauważyłem) nic nie wnosząca do dyskusji, a ja takiego czegoś zwyczajnie nie toleruję, deal with it.
Zresztą do kogo ja piszę. Jesteś zwykłym kretynem, który nie może przyjąć do wiadomości opinii innych, co widać po forum tego serialu, gdzie wyzywasz od dzieci i głupców (nie potrafiących zrozumieć rzekomo "ambitnej psychologicznej" serii jak NGNL - powiem tylko tyle, właśnie czymś takim udowadniasz jakim jesteś prymitywem) każdego, kto krytycznie tę serię ocenił. Zastanów się nad sobą i generalnie najlepiej nawet nic nie odpisuj, ponieważ szkoda mi czasu na użeranie się z błaznami.
PS:
"o ze ty powiesz sobie ze wymagane jest uzywanie polskich znakow, to nie znaczy ze tak jest. "
W tym momencie nawet nie wiem czy się śmiać, czy płakać :)