ktos wie cos na temat 3 sezonu? czy powstanie? czy juz dają sobie spokoj
Oł noł... Coś mi się o oczy obiło, że są zaplanowane jeszcze dwie mangi na 2018 rok, ale myślałam, że to ktoś sobie jaja robi. A tu serio zawiesili :(
Nom ^^ Noragami, jedna z moim zdaniem najlepszych anime powraca do gry!
Ciekawe ile osób ma taką radochę jak ja :D
Sierpień 2019 i nic :( Za to już 19 tomów mangi za mną. Pozdrawiam wytrwałych :)
Ktoś na CDA pod ostatnim odcinkiem 2 sezonu napisał, że w lutym 2019, ale nie mam pojęcia czy to prawda...
Podobno premiera 3 sezonu ma nastąpić 22 lutego 2019... dzisiaj jest już 15 lutego :D Nareszcie, tak sie cieszę, że moje męki zostaną prawdopodonnie zakończone T-T
Mangi możesz sobie zamówić na stronie Empik i odebrać w sklepie. A jeśli chcesz taniej to polecam Waneko i Yatta (na Yatta kupisz najtaniej)
Jest jakieś nowe info o 3 sezonie Noragami? Bo już jest 2019 listopada i dalej mi nic o nim nie wiadomo T-T
pon. 20 stycznia 2020r. godz.00.11- Wracam do tej dyskusji po 4 latach, aby życzyć wszystkiego dobrego ludziom, którzy tak długo czekają już na 3 sezon. Mało prawdopodobne, żebyśmy go jeszcze zdążyli kiedyś ujrzeć. Pozostało nam mieć nadzieję, że taką możliwość będą miały nasze wnuki :).
Pewnie już nie wyjdzie.. Miałam nadzieję, że się uda, ale widocznie nie. Mogli chociaż jakąś informację podać na ten tamat :'(
Ja jednak myślę że już tego nie dokończą (choć gdyby skończyli chyba bym umarła ze szczęścia)
Lecę kupować mangę.
https://financerewind.com/anime/noragami-aragoto-season-3-release-date-storyline -and-more-information/
jest szansa, że już wkrótce dowiemy się kiedy będzie... póki co manga ;)