PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699317}

Noragami

2014 - 2015
7,9 6,4 tys. ocen
7,9 10 1 6363
Noragami
powrót do forum serialu Noragami

Naprawdę jest tylko 12 odcinków w 2 sezonie, bo jakoś tak dziwnie się skończyło, jakby jeszcze jeden odcinek miał być. Wie ktoś może coś na ten temat?

ocenił(a) serial na 9
Izabelka84

Odcinków jest 13, wczoraj wyszedł ostatni ;)

ocenił(a) serial na 9
Lucznik00

O ludzie, kamień z serca :) Dzięki wielkie :D A gdzie można zobaczyć (można będzie zobaczyć) online, jeśli się orientujesz?

ocenił(a) serial na 9
Izabelka84

Mówiąc szczerze, oglądałam po angielsku (gogoanime.tv), bo wypowiedzi - zwłaszcza dla kogoś, kto zna fabułę - nie były ciężkie ;). Jeżeli jednak chodzi o polskie napisy, na razie nie ma w necie ostatniego odcinka i nie bardzo wiem, gdzie będzie można go zobaczyć. Najlepiej chyba wpisać po prostu "noragami aragoto 13 pl" i czekać, aż na którejś z polskich stron pojawi się przetłumaczone (może anime odcinki? albo kreskóweczki? kojarzę, że tam oglądałam wcześniejsze części :D).

ocenił(a) serial na 9
Lucznik00

Może być po angielsku. Dziękuję bardzo i pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
Lucznik00

Właśnie obejrzałam. Suuuuper :) Ciekawe czy ta scena po endingu to zapowiedź 3go sezonu :) Byłoby fajnie :)

ocenił(a) serial na 9
Izabelka84

Z niecierpliwości zabrałam się niedawno za mangę i tak - końcówkę można uznać za zapowiedź trzeciego sezonu *-*. Znaczy nie wiem jak oficjalnie, ale jeżeli chodzi o fabułę to tak :D.
W sumie drugi sezon okazał się lepszy od pierwszego. Nie oglądam za bardzo anime, ale będę śledzić internety, czekając na sezon trzeci! :D

ocenił(a) serial na 9
Lucznik00

Manga jest po polsku czy po angielsku? I gdzie można ją znaleźć? I w ogóle czy można dostać u nas mangę w wersji papierowej, bo jakoś nie mam ochoty przed kompem siedzieć, to mi odbierze całą radość czytania :)
Na sezon 3, albo chociaż jakieś ova czekam z utęsknieniem ;)

ocenił(a) serial na 9
Izabelka84

Mówiąc szczerze nie wiem, czy można dostać u nas tę mangę... chociaż coś mi świta, że polskie studio miało zamiar ją wydać. Może nawet coś już wydało... Niestety naprawdę nie wiem ;).

Elektronicznie cała manga jest na internecie po angielsku. Po polsku też coś tam da się znaleźć, ale ja nie chciałam nic ściągać, a bez tego by się nie obeszło. Ostatecznie czytałam na mangafox i dobrze to wyglądało (chociaż językowo jest czasem trudno) :D. W sumie nie żałuję poświęconego czasu, bo powiem ci, że manga jest trochę do przodu względem anime i dzieją się naprawdę... ciekawe rzeczy ;D.

I ova... Też czekam! Ciekawa jestem, co tym razem :D.

ocenił(a) serial na 8
Lucznik00

Po polsku wyszedł na razie jeden tom, drugi jest w przygotowaniu.
Jestem na bieżąco z rozdziałami mangi po angielsku, podzielam wrażenie, że drugi sezon jest lepszy od pierwszego.

ocenił(a) serial na 8
miachar

OVA także już wyszły ;) Polecam zajrzeć na animezone.

ocenił(a) serial na 8
miachar

Perdoname, wyszedł pierwszy odcinek specjalny, który jest dodatkiem (nawet chyba nie pojawia się w mandze; tak mi się wydaje - pamięć szwankuje). Na drugie OVA należy poczekać do 17 marca 2016 r.

ocenił(a) serial na 9
miachar

Dzięki wielkie! Od razu zajrzę ;)

ocenił(a) serial na 9
Lucznik00

To było tak dziwne xD. Ale przynajmniej ubawiłam się nieźle. Heh, mam ochotę na więcej :<.
I tak, nie było tego w mandze ;).

Izabelka84

http://yatta.pl/katalog.html?katalog_typ=4#

ocenił(a) serial na 9
mania19

tak, wiem. Mam już 9 tomów i czekam na kolejne :)

Izabelka84

A ten 9tom to jeszcze z anime jest rowno czy dalej? ;)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Sorki 6 nie 9. Pomyłeczka. Jeszcze z anime, ale 7 powinien być ostatni z anime. Mogę dać znać jak wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 9
Izabelka84

9! Kurde 9! W 10 będzie zakończenie 2 sezonu. A od 11 coś się zacznie dziać.