Serial bardzo przyjemny w odbiorze. Zabawny i bohaterowie zapamiętywalni:)
Dołączam się do pytania. Anime bardzo mi się podobało, jednak czuję pewien niedosyt. Uważam, że powinna być kontynuacja
Czasem oglądam anime tak genialne w odbiorze że brak kontynuacji odbieram wyjątkowo boleśnie. Do tej pory np. nie mogę znieść braku kontynuacji Berserka. W przypadku tego anime wystarczą słowa: ' powinna być kontynuacja' :) Mimo wszystko w obu przypadkach uczuć nie mogę się zdobyć na czytanie mangi. Po prostu nie cierpię komiksów. Może dlatego, że wychowałem się na książkach i telewizji:)
Jeśli podobał ci się Berserk to nie mam pojęcia jak mogłeś jeszcze nie czytać mangi. Rzuca na kolana, jest cholernie mroczna, rozwija wiele tematów pominiętych w anime i w ogóle szkoda pisać po prostu must read.
Mam nadzieję, że w Noragami nie zmienią openingu, nie mam pojęcia czemu prawie zawsze drugi sezon prawie każdej mangi musi wiązać się z gorszym openingiem.
Czytanie mangi i komiksów mnie męczy. Wolę normalne powieści lub filmy i seriale. O dziwo lubię zwykle te, które powstały na podstawie mangi lub komiksów:) Taki paradoks:)