Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 86 tys. ocen
8,3 10 1 86308
7,2 11 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci
użytkownik usunięty
qlimaxhardstyle

Oby w praktyce też tak było. ;)

użytkownik usunięty
qlimaxhardstyle

87% Ale jeszcze nie obejrzałem.

ocenił(a) serial na 9
qlimaxhardstyle

85% jak dla mnie serial jest rewelacyjny :)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 8
qlimaxhardstyle

85%, cóż przekonajmy się, co z tego będzie. Jak obejrzę to napiszę tu ocenę.

ocenił(a) serial na 8
Ocato

I obejrzane. Długo się wahałem, ale w końcu 8. Aż do odcinka 25 (Silence) byłoby to 9, a potem 7.

ocenił(a) serial na 7
qlimaxhardstyle

U mnie 71%, ale obejrzałam już dwa odcinki i bardzo mi się podoba :)

qlimaxhardstyle

13%. Całe szczęście.

użytkownik usunięty
xgromphx

Weź już wyjdź. Widzę, że hejtujesz wszystko co animowane, a tym bardziej japońskie...

użytkownik usunięty
qlimaxhardstyle

92% :D Muszę w końcu się za to zabrać bo odcinków niewiele

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
użytkownik usunięty

70% - zdecydowanie za mało! Powinno być co najmniej 80%

użytkownik usunięty
qlimaxhardstyle

89%- serialu jeszcze nie oglądałem.

qlimaxhardstyle

93% choć nigdy żadnego anime nie tknąłem i tego trendu raczej nie zmienię. ^^ Ten cały "gównomierz" ssie i tyle...

proud_pl

Trzeba ocenić setki filmów i przynajmniej kilka z każdego gatunku (w tym anime), skoro żadnego w tym gatunku nie oceniłeś jak na 100% gustomierz może dobrze wskazać? Anime to gatunek specyficzny, może podobać się wielu osobom, które generalnie maja podobny gust do twojego, poza tym gatunkiem.

tomciog18

Skoro nie oglądałem* i nie oceniłem żadnego anime to raczej dziwna jest rekomendacja na poziomie 93% - dlatego gustomierz ssie.

*Ileś tam lat wstecz, za młodu, oglądałem Pokemony. :p

proud_pl

Odpowiedziałem, zanim zadałeś pytanie, a i tak zadałeś pytanie :D "Anime to gatunek specyficzny, może podobać się wielu osobom, które generalnie maja podobny gust do twojego, poza tym gatunkiem."

tomciog18

Miałem sporo filmów, które niby były w moim guście (powyżej 80%, albo 70% jak byłem prawie pewny, że nie będzie w moim), kilka obejrzałem, oceniłem nisko i od razu w wielu podobnych poziom "szansa, że mi się spodoba" spadł dość ostro. Teraz generalnie, gustomierz, jest baaaardzo blisko odpowiedniego wskazania ;]. Do każdego filmu!! I tych co pokazuje dużo i tych co mało. A tak na temat, mi wskazuje 84% i jestem prawie, pewny, że jak obejrzę dam 8 albo 9 :).

ocenił(a) serial na 7
proud_pl

Miałam podobne podjeście na początku, ale cieszę się, że jednak zdecydowałam się oglądnąć ^.^ Zaciekawił mnie temat, dotychczas myślałam, że anime to rzeczy typu Naruto czy Pokemon. Z wpełni spokojnym sumieniem mogę wystawić 7/10. Dałabym 8, ale ocenę obniżyły mi odcinki od 25 włącznie... :/

ocenił(a) serial na 9
qlimaxhardstyle

93% a ocenilem na 9/10 świetne anime :) Szczegolnie kreacja antybohatera którego chce się lubić. Znacie jakieś podobne anime? Opócz higurashi no naku koro ni, i hellsinga :P
Proud_pl też tak kiedyś myślałem