Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 86 tys. ocen
8,3 10 1 86304
7,2 11 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

Death Note to dzieło kultowe. Nie ma chyba osoby, która o tej serii nie słyszała ;] Wciągająca i trzymająca w napięciu fabuła, cudowna[!] kreska, klimatyczna muzyka... postacie też CUDO! Ach, ten L ;D A Yagami? same ciacha ;D

ocenił(a) serial na 9
Akihiko14

No mnie tez sie podoba :) ogladalem wczesniej z anime tylko Hellsinga, DB, DBZ, DBGT i troche Bleacha ktory kiepskawo wyglada ale Death Note przebija wszystkie te pozycje :). Jestem na 15 odcinku :) po skonczeniu zabieram sie za Elfen Lied lub DB Kai co polecacie bardziej? W ogole co polecacie :D dla kogos komu podobal sie Death Note?

ocenił(a) serial na 7
Matgol

Powiem tak: daruj sobie żałosnego DB kompletna strata czasu, fabuła płytka jak kałuża, zwroty akcji, że się tak za przeproszeniem wyrażę == to bezsensowne preteksty od jednej walki do kolejnej. Jednak nawet ciężko nazwać walką bezsensowne teksty, ciągłe zbliżenia na twarz naszych PRO bohaterów, czy opadanie kurzu po wybuchu ==.

Obejrzyj coś wartościowego jak Monster na pewno Ci się spodoba... chyba.

ocenił(a) serial na 8
Matgol

Obejrzyj Slayers koniecznie - bardziej niż obowiązkowe. No i Cowboy bebop.
Elfen Lied to tylko 13 odcinków, wiec nie wyklucza obejrzenia DB Kai, ale to to samo co DBZ, tylko odrestaurowane. Reszta się nie zmieniła. W rankingach top seriali i filmów możesz znaleźć seriale/filmy anime, wystarczy wg gatunku posegregować.

ocenił(a) serial na 9
gdfhj

Zdecydowanie odradzam oglądanie Elfen Lied. Prymitywna rozrywka, przy której nawet Dragon Ball wydaje się arcydziełem. Nie chcę się powtarzać, więc wklejam linka do strony w której polecam godne obejrzenia anime http://www.filmweb.pl/topic/1211787/Jakie+ANIME+polecacie.html