PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349326}

Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 85 tys. ocen
8,3 10 1 84923
6,6 10 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

Początek - genialny, rozwinięcie doskonałe. A zaraz po połowie równia pochyła. Mogli skończyć po zakończeniu wątku z L., wtedy byłoby 10/10.

ocenił(a) serial na 8
Handixx

Jak pierwsze 25 odcinków łyknąłem praktycznie "na raz" tak teraz męczę każdy kolejny odcinek żeby dokończyc ta serie i poznac zakończenie...

ocenił(a) serial na 8
thccc

Mam tak samo... :(

ShadowLight_003

Hehe ale jaja . Specjalnie zalogowałem się żeby sprawdzić coś takiego i od razu w pierwszym temacie tak jest jak sam odczuwam . Dodatkowo pogubili się potracili wątki .

ocenił(a) serial na 7
Handixx

Oj tak! Miałem podobnie, początek mnie zaciekawił, rozwiniecie mnie wciągnęło, a końcówkę oglądałem już na siłę wyłącznie z ciekawości jak się potoczą losy Yagami.

ocenił(a) serial na 10
Handixx

Ja właśnie nie do końca rozumiem narzekanie na końcówke. Zgadzam się z tym że Near jest substytutem L i niczym więcej. Przez to jest najbardziej pustą postacią w serii i bardziej wyrazisty był nawet jego kumpel. Jednakże końcówka była tak satysfakcjonująca jak sobie wyobrażałem. Wielu chciało zakończenia że Light wygrywa i staje się bogiem. Ja natomiast kibicowałem policji z L na czele.

ocenił(a) serial na 10
oleksiey2000

Zapmniałem dodać że bardziej od Neara irytował mnie ten prezenter telewizyjny co nagłaśniał Kirę. Jak ja się cieszyłem gdy umarł, oglądanie go sprawiało mi fizyczny ból.