Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 86 tys. ocen
8,3 10 1 86304
7,2 11 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

UWAGA SPOILER !

ocenił(a) serial na 9

................................................................................ ...............................................Mam pytanie dot. końca anime.Misa umarła ? Bo było to tak pokazane jak by chciała skoczyć.Wiadomo coś o tym ? No bo jednak chyba by nie dała rady żyć bez Ryusakiego zbyt mocno go kochała.

ocenił(a) serial na 8
19sawyer91

Nie wiadomo ale prawdopodobnie popełniła samobójstwo ( SPOJER!! - w ostatniej scenie stałą na krawędzi mostu wiec prawdopodobnie).

ocenił(a) serial na 10
Darthchop

Jej mina mówiła, że skoczy. Mnie natomiast zastanawia co się stało z Ryukiem i notatnikiem. Co N z nim zrobił? Pozwolił mu wrócić do krainy bogów śmierci czy może został na ziemi?

piotr10

Wszystkie trzy notatniki zostały spalone. Trzy czyli dwa prawdziwe i jeden fałszywy. Jest o tym mowa w specjalnym chapterze Death Note - zajrzyj na stronę www.inaruto.net ( podawanie linków do takich stron jest pewnie nielegalne. Cóż... Mówi się trudno )

ocenił(a) serial na 10
arturkepka41

A tak odcinki specjalne ;) dzięki za odp. Czy jeszcze jakieś kwestie zostają w nich wyjaśnione?

ocenił(a) serial na 8
19sawyer91

Nie jestem pewien, ale zdaje się, że pod koniec mangi Misa zostaje przywódczynią kultu Kiry... nie brałbym zbyt poważnie tego, że stoi na moście (po prostu ładna sceneria : ).

ocenił(a) serial na 7
Artychryst

Owszem w mandze tak było. W anime to jedynie filar.
W mandze jest kilka rzeczy inaczej, niewiele, ale zmiany się pojawiają.
Uważam, że w mandze jest lepiej.

ocenił(a) serial na 7
19sawyer91

Ryuuzakiego ? Chyba Raita ? ;) A, tak w ogóle to dla mnie obraz zdruzgotanej po śmierci ukochanego Misy stojącej nad mostem jest chyba oczywisty w odbiorze hm ?