BRAVA DLA DWÓJKI ZA ZROBIENIE NAPRAWDE DOBREGO SERIALU KRYMINALNEGO! Uważam że NOVA moze z powodzeniem zastąpić KRYMINALNYCH ! nareszcie powstał bardzo dobry serial, brakowało takiego w tv. Wdać małe podobieństwo do Kryminalncy ale to dobrze bo serial czerpie z dobrych wzorców. ŚWIĘTA TRÓJCA: ADAM ZAWADA= PAULINA BARSKA, MAREK BRODECKI=MACIEJ WOLSKI, BASIA STOROSZ= ADA MIELCARZ !!! bee oglądał serial z każdym odcinkiem jest coraz lepszy !!!!!!!!!!!!!!!
NAJLEPSZY W PL SERIAL , z innych gatunków to bardzo podobają mi się LONDYŃCZYCY !!!
Jeśli ten serial jest wzorowany na ''Kryminalnych'' to dla mnie czerpie z najgorszych możliwych wzorców(no może poza w-11)
No wczorajszy odcinek nawet, nawet. Postać kreowana przez pana Szymona Bobrowskiego(negocjator) bardzo fajna trochę ją zepsuli tym pokazywaniem jego butów co miało chyba pokazać że z gościa taki twardziel straszny ale ogólnie okej.
Laborant rysujący rysunki z Adą skojarzył się z zachowaniem Kruszona z 3 odcinka ''Oficera'' podobny romantyzm postaci.
Idiotyczna scena z hot-dogami i zbliżeniami na nie chyba twórcy biją do mojego ulubionego ''oficera'' pokazując takie smaczki ale wybierają mało ciekawe obiekty:).
Dla mnie ten serial ma jedną wadę nie potrafię się jakoś zbytnio zżyć z tymi postaciami.....
W ''Oficerze'' bohaterów polubiłem od razu tu jakoś nie mogę.....
I oczywiście kiepska pani Kożuchowska(która chyba będzie kręcić z naszym panem negocjatorem)....