PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

http://www.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie -martw-anna-mucha-na-planie-serialu,nId,1902919

Mam nadzieję, że link zadziała. Zwracam uwagę na pierwsze zdanie artykułu:) Wygląda na to, że jednak będą kręcili czwarty sezon:) Oby to była prawda:). Ciekawe jak zakończy się ten sezon i co będzie dalej.... Idealna ostatnia scena jak dla mnie? Info o ciąży Igi i reakcje naszej ukochanej park, czylii Iguni i mecenasa:)

Stenia21

Na takie cuda można się gapić bez końca:) Plotki nam niestraszne, serca pokrzepione:)))

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Stenia21 uwielbiam Ciebie za takie nowinki. Jeszcze godzinę temu, czytałam te smutne posty, a tu takie cuda. Rozmarzyłam się na dobre. Marzę o tym, by zobaczyć minę Marcina i jego wzrok wodzący za Igą idącą w białej sukni. Teraz naprawdę mi lepiej, ale co to będzie wieczorem? Dla pokrzepienia wypiłam już 3 kawę, to teraz jakąś melisę, by skupić wzrok na ekranie o 20.10. Oj, znowu chce się żyć!!!

Stenia21

Jest :p Będzie pościel. I to jaka *.*

Stenia21

nie mogę się na nich napatrzeć <3

ocenił(a) serial na 8
on_mile

W końcu jakaś pościel:) Dla naszych posłańców dobrych wieści i zdjęć wielkie dzięki:)))))))))

Lipa88_2

w końcu, w końcu! i słodko w niej wyglądają... poza tym to Motylkowo, więc do czegoś zobowiązuje. :))

ocenił(a) serial na 8
on_mile

Czemu Iga ma pierścionek na lewej dłoni? Zaręczynowy i obrączkę to chyba na prawej się nosi?

Lipa88_2

Też na to zwróciłam uwagę. Może żeby było widać na zdjęciu...

ocenił(a) serial na 9
Lipa88_2

Obrączkę owszem ale pierścionek zaręczynowy nosimy na lewej dłoni. Przynajmniej tak się przyjęło w punktach jubilerskich gdzie panie/panowie doradzający w wyborze pierścionka zaręczynowego proszą o serdeczny palec lewej dłoni do przymiarki jeśli narzeczona jest obecna przy wyborze. I ja swój też noszę na lewej dłoni.

Deeply

To chyba coś mnie musiało ominąć w tym kraju, bo znam wersję, że zaręczynowy na prawej. A może jubilerzy po najnowszych unijnych wytycznych;))) Ale jakie to ma znaczenie? Ważne, że jest wyjątkowy, znaczy - nie ze spinacza i cudnie prezentuje się na paluszku Iguni. Oby tylko nikt i nic nie zakłóciło tej idylli:))))))

ocenił(a) serial na 10
Pean_Ka

Wiecie co?to jest przegięcie to co wczoraj wypisywali,niesprawdzone informacje,w nic już co piszą na tych portalach nie uwierzę,dobrze że od razu ucięli te plotki i że nie musimy martwić się czy będzie 4 sezon,dobra wiadomość po ciężkim tygodniu pracy.

ocenił(a) serial na 6
kornmanson112

Hurra! Tak, tak, potwierdzam i dobre wieści przekazuję - oto mailowa odpowiedź, jaką dzisiaj otrzymałam z TVP, lepsza być nie może:) cytuję:

Szanowna Pani,
W związku z artykułem „Przed nią bardzo trudna decyzja”, opublikowanym 5 listopada br. w tygodniku „Na żywo”, Telewizja Polska informuje, że zawiera on całkowicie nieprawdziwe treści, które nie były zweryfikowane ani u Rzecznika prasowego, ani w Centrum Informacji TVP.
Informacja, jakoby Pani Joanna Kulig chciała zrezygnować z roli w 4 serii „O mnie się nie martw”, jest nieprawdziwa. Publikacja w „Na żywo” była dużym zaskoczeniem zarówno dla TVP2, jak i producenta wykonawczego serialu, firmy Akson Studio, którzy wspólnie i zgodnie z planem, prowadzą prace przygotowawcze do produkcji 4 serii serialu.
Pani Joanna Kulig, zgodnie z umową zawartą z Akson Studio w maju br., co potwierdza reprezentująca ją Agencja, nie rozważa rezygnacji z roli Igi Małeckiej w 4 serii „O mnie się nie martw”, i ma na tę rolę czas zarezerwowany w kalendarzu.
Pozdrawiam serdecznie

Agata Gil-Zarębska

Czekamy więć z utęsknieniem i radością na kolejne odcinki naszego ukochanego serialu:)! Ale zobaczcie, jaka jest moc plotki....

ocenił(a) serial na 9
Pean_Ka

https://media.giphy.com/media/Y1N6D0KQODwzu/giphy.gif