Obcy: Ziemia: Sezon 1 Obcy: Ziemia sezon 1, odcinek 6
odcinek Obcy: Ziemia (2025)

Obcy: Ziemia | Mucha

The Fly 57m
6,1 1,1 tys. ocen
6,1 10 1 1117
Obcy: Ziemia
powrót do forum s1e6

Odcinek słabszy od poprzedniego, ale... Ciężko pobić epizod tak dobry że gdyby stanowił osobny film z uniwersum to stałby się hitem kinowym. Znów pojawia się pytanie o Oczko: pomaga czy przeszkadza? Zastanawia też coraz bardziej zachowanie Kircha. Zostały dwa odcinki i coś mi to pachnie całkowitą anihilacją Prodigy...

ocenił(a) serial na 5
Adamsky777

"Znów pojawia się pytanie o Oczko: pomaga czy przeszkadza?" No bez jaj, błagam.

Adamsky777

"Zostały dwa odcinki i coś mi to pachnie całkowitą anihilacją Prodigy..."
To chyba logiczne biorąc pod uwagę to, że w żadnym z filmów należących do tetralogii nie było nawet słowa o tej korpo.

Nabongodonozor

z tego co pamiętam to mówiło się tylko o korporacji Weyland-Yutani w filmach. Żadna inna korporacja nie została z nazwy wymieniona a takie na pewno istniały.

ocenił(a) serial na 4
Adamsky777

zostały 2 odcinki, a ja mam nadzieje że obcy zabije wszystkie postaci, a na koniec się powiesi

ocenił(a) serial na 6
AeSPe

Dobry by był też koniec jak obcy po zabiciu wszystkich zakłada sobie buty np. Morrowa. Taki by był fajny kontrast, że Kawaler bez butów to obcy w butach ;)

ocenił(a) serial na 4
Adamsky777

Ile płaci Disney za pisanie pochlebnych opinii o tym gniocie i gdzie się można zapisać?

intermed1

Może tu filmweb.pl/serial/Obcy%3A+Ziemia-2025-866838/opinie#/community/popular?rate=10 będą wiedzieć:D