Oficer

2004 - 2005
7,6 32 tys. ocen
7,6 10 1 32402
7,3 6 krytyków
Oficer
powrót do forum serialu Oficer

Mam pytanko do wszystkich. Czy ktoś wie lub posiada muzykę z filmu Oficer?
Chodzi mi o pełne wydanie. Krótkie sample ze strony tvp już mam ale to jest trochę lipa.
Czy powstał wogóle jakiś soundtrack?
Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.

użytkownik usunięty
adampuch

Ja też bym poprosił o soundtrack. Mój mail : guluf@op.pl

ocenił(a) serial na 8

czy ktoś tą muzykę w ogóle otrzymał?? jeśli tak to ponoawiam swoja prośbę o przesłannie mi tego soundtracku- irien@op.pl

adampuch

Heja, ja tez bym bardzo prosil o ta muzyczke :) na std84@wp.pl
z gory dzieki

adampuch

Jeżeli nie sprawiłoby to problemu, proszę prześlij mi soundtracka. aygor@gazeta.pl

ocenił(a) serial na 10
aygor

http://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/cd_tracks.php?cdnumber=DWCD%200324 [www.dewolfe.co.uk/music...] link do piosenki z kasyna-scena w ktorej po raz pierwszy pojawia sie grand:) "What what" nigel broad& scott kluesner

angela_11

czy ja również mógłbym prosić o soundtrack z OFICERa? nigdzie nie mogę znalezc zadnych utworow...plis..marnow@neostra da.pl

marnow_3

Coś mi się zdaje, że ten koleszka co niby miał tą muze tak naprawdę jej nie ma. Zreszą nawet jak ktoś ją dostał to i tak tu nie zagląda, tak też nie ma na co czekać...

milarko

Ja też bardzo, bardzo proszę o muzykę z Oficera, mój adres:orenziak@toya.net.pl
Bardzo dziękuje.

adampuch

Ej jeszcze do mnie wyślijcie błagam!! mrartur@op.pl z góry dzienkuje=)

adampuch

jesli dostales ta muze to blagam o przeslanie mi jej nbraczyk@wp.pl

adampuch

Witam, Gdybym mógł prosić o wysłanie również mi ścieżki z tego filmu cobra4272pf.pl. Pozdrawiam

cobra427

Witam!

proszę o wysłanie ścieżki dźwiękowej na adres: zarmen@gazeta.pl

z góry dziękuję i pozdrawiam

adampuch

ja równiez bardzo bym prosił o pełny soundtrack z Oficera oto mój mail grzegorz.1983@interia.pl z góry dziekuję :) i pozdrawiam all

adampuch

witam!!! ma ktos z was moze muzyke z jazefanego filmu oficer?? jak ktos ma to prosze o wyslanie na adres @ petek48@wp.pl :)))

adampuch

Hej Czy ja też mógłbym od kogoś dostać soundtrack z oficerka??? Nigdzie nie mogę znaleźć... A fajna nostalgiczna muza... Mój email: disp@interia.pl

Wielkie dzięki z góry
pozdrawiam

disp

Witam. Jeśli byłoby to możliwe ja także chciałabym prosić o kontakt w sprawie ścieżki dźwiękowej z Oficera. Byłabym nawet skłonna negocjować warunki na przykład wymiany.

Kontakt: squire.k@interia.pl

Pozdrawiam

adampuch

prosze o wysłanie mi na email maciej_pietka@op.pl soutracku z filmu Oficerowie Prosze o pomoc z góry dziękuje pozdro

biczaleczka

Ja tez poprosze emilio2003@gmail.com
Dzieki.

ocenił(a) serial na 10
emilio2003

no i ja rowniez prosze o soundtrack binkil@o2.pl

emilio2003

Witam!!!! Czy ktoś mógł by mi przesłac takrze soundtracka. Z góry wielkie Dzieki!!!!!!!!!! mój e-mail to pawelwn@vp.pl

pawel_merc

Oto muzyka z "Oficera": http://ww2.tvp.pl/3990,20050316187479.strona
Jeśli chcesz ściągnąć to klikasz w "Audio" (pod obrazkiem) PRAWYM przyciskiem myszy i wybierasz "Zapisz element docelowy jako...". I jest GIT! Masz muzykę z "Oficera" :).

ocenił(a) serial na 10
Frank_Martin

Taką muzykę, to sobie, za przeprodzeniem, w dupę wsadźcie. To są jedynie 30 sek. fragmenty utworów.

I jeszcze jedno. Nie podawajcie maila temu kretynowi, bo ani on, ani nikt inny nie ma soundtracka do OFICERA, ani OFICERÓW, bo one najnormalniej w świecie nie istnieją :/

MobsterPL

Hehe, a ja dziś z rańca, sobie ściągnąłem muzykę z "Oficera" i "Oficerów"! I to dzięki eMulowi :P. Ktoś chce?

Frank_Martin

ja poprosze, maciek-s7@wp.pl

macieks7

i ja także chciałabym prosić jakby się dało :]

squire.k@interia.pl

macieks7

ja także porposze uprzejmie o soundtrack z oficera
muj meil to
fate83@go2.pl
hyba ze ktos wie z kad to zassac i jak:)

z gory dzieki wielkie

ocenił(a) serial na 10
Frank_Martin

To wrzuć najlepiej na rapida czy megaupload i zapodaj linka.

Frank_Martin

Mi tylko z Oficerów jeżeli można :) dede00@o2.pl

Frank_Martin

Ja też bym prosiła o muzyke z Oficera i Oficerów. Mój mail: asia.kobierowska@wp.pl

Frank_Martin

Jak jeszcze mozna to ja poproszę. A jest w tej muzyce piosenka z kasyna kiedy poznajemy Granda? Mój mail to aldona-ginko@tlen.pl

Frank_Martin

wyślij mi też proszę muzę z Oficerów loroonet@poczta.onet.pl
Z góry wielkie dzięki!!!

adampuch

ja też bardzo proszę o soundtrack, będę bardzo wdzięczny...moj mail to kubawin@poczta.fm

adampuch

mi tez wyslicjie i dzieki z gory emim@op.pl

ocenił(a) serial na 10
emim_2

i ja też poproszę , mam nadzieje ze sie nie spoznilam
fanka04@poczta.fm
z góry dzięki , tylko komu dzięki...?:)

adampuch

hej ma ktos soundtracka lub jakas muze z oficera lub oficerow jak tak wysylajcie prosze prosze emim@op.pl

adampuch

Wyślijcie i mi!! błagam:-) k8g@op.pl

adampuch

Ja mam tylko tą piosenkę ze wstępu z Oficera, bo wstęp z Oficerów jest inny beznadziejnie skrócony..

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

a ja tylko prosiłbym o muzykę z ostatniej sceny Oficerów (13). dede00@o2.pl z góry dzięki.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
adampuch

hehe ta osoba ma tyle maili ze w zyciu bym tyle nie uzbierala :P:P pozdro

Wuunia

He He, okazuje się, że gdyby TVP wydała płytę z soundtrackiem z "Oficera" to by nizły szmal zrobili. Może by wtedy abonament odpuscili nawet...?:)))

ocenił(a) serial na 10
adampuch

kurcze, gdyby i mi ktoś mógł przesłać.. poszukiwałem tej ścieżki dźwiękowej od dawna.. proszę - jeśli macie i możecie - to mój mail: kotur1@wp.pl

z góry dziękuję i pozdrawiam!

adampuch

wszyscy proszą a chyba nikt nie dostaje hehh..... przynajmniej ja nie dostałam a więc proszę jeszcze raz. Jeśli ktoś byłby łaskaw to proszę przesłac na malinka234@tlen.pl

adampuch

TAKK A śWISTAK SIEDZI I ZAWIJA JE W TE SREBERKA!!
TEN KOLO ZA H... NIE MA TEGO SOUNDTRACKU BO ON POPROSTU NIE ZOSTAł WYDANY I JUż NIE BęDZIE WYDANY I WSIO.!

adampuch

strasznie duzo ludzi chce ta muzyke,ale jestes jedyna osoba ktora ja ma,wiec tez Cie prosze czy moglbys mi wyslac na e. moonia_dn@poczta.fm

adampuch

Witam

Jeśli mozna, prosiłbym o przesłanie muzyki na maila. Z góry dzieki.

michuu_b@interia.pl

ocenił(a) serial na 8
michuu_b

jeszcze faktycznie nie był, ale będzie. Ostatnio TVN wydał muzę do kryminalnych, TVP nie głupie, też chce kasę zbić...

sivyok

aga_ata@gazeta.pl proszę o wysłanie jeśli można:)

adampuch

Czy mógłby mi ktos podesłac na pocztę całą ścieżke dzwiekową z serialu oficer ????/ Bede dozgonnie wdzieczny - bardzo prosze o pomoc - mój adres to :

Wicher1@wp.pl