Mam pytanko do wszystkich. Czy ktoś wie lub posiada muzykę z filmu Oficer?
Chodzi mi o pełne wydanie. Krótkie sample ze strony tvp już mam ale to jest trochę lipa.
Czy powstał wogóle jakiś soundtrack?
Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.
czy ktoś tą muzykę w ogóle otrzymał?? jeśli tak to ponoawiam swoja prośbę o przesłannie mi tego soundtracku- irien@op.pl
http://www.dewolfe.co.uk/musicsearch/cd_tracks.php?cdnumber=DWCD%200324 [www.dewolfe.co.uk/music...] link do piosenki z kasyna-scena w ktorej po raz pierwszy pojawia sie grand:) "What what" nigel broad& scott kluesner
czy ja również mógłbym prosić o soundtrack z OFICERa? nigdzie nie mogę znalezc zadnych utworow...plis..marnow@neostra da.pl
Coś mi się zdaje, że ten koleszka co niby miał tą muze tak naprawdę jej nie ma. Zreszą nawet jak ktoś ją dostał to i tak tu nie zagląda, tak też nie ma na co czekać...
ja równiez bardzo bym prosił o pełny soundtrack z Oficera oto mój mail grzegorz.1983@interia.pl z góry dziekuję :) i pozdrawiam all
witam!!! ma ktos z was moze muzyke z jazefanego filmu oficer?? jak ktos ma to prosze o wyslanie na adres @ petek48@wp.pl :)))
Hej Czy ja też mógłbym od kogoś dostać soundtrack z oficerka??? Nigdzie nie mogę znaleźć... A fajna nostalgiczna muza... Mój email: disp@interia.pl
Wielkie dzięki z góry
pozdrawiam
Witam. Jeśli byłoby to możliwe ja także chciałabym prosić o kontakt w sprawie ścieżki dźwiękowej z Oficera. Byłabym nawet skłonna negocjować warunki na przykład wymiany.
Kontakt: squire.k@interia.pl
Pozdrawiam
prosze o wysłanie mi na email maciej_pietka@op.pl soutracku z filmu Oficerowie Prosze o pomoc z góry dziękuje pozdro
Witam!!!! Czy ktoś mógł by mi przesłac takrze soundtracka. Z góry wielkie Dzieki!!!!!!!!!! mój e-mail to pawelwn@vp.pl
Oto muzyka z "Oficera": http://ww2.tvp.pl/3990,20050316187479.strona
Jeśli chcesz ściągnąć to klikasz w "Audio" (pod obrazkiem) PRAWYM przyciskiem myszy i wybierasz "Zapisz element docelowy jako...". I jest GIT! Masz muzykę z "Oficera" :).
Taką muzykę, to sobie, za przeprodzeniem, w dupę wsadźcie. To są jedynie 30 sek. fragmenty utworów.
I jeszcze jedno. Nie podawajcie maila temu kretynowi, bo ani on, ani nikt inny nie ma soundtracka do OFICERA, ani OFICERÓW, bo one najnormalniej w świecie nie istnieją :/
Hehe, a ja dziś z rańca, sobie ściągnąłem muzykę z "Oficera" i "Oficerów"! I to dzięki eMulowi :P. Ktoś chce?
ja także porposze uprzejmie o soundtrack z oficera
muj meil to
fate83@go2.pl
hyba ze ktos wie z kad to zassac i jak:)
z gory dzieki wielkie
Jak jeszcze mozna to ja poproszę. A jest w tej muzyce piosenka z kasyna kiedy poznajemy Granda? Mój mail to aldona-ginko@tlen.pl
i ja też poproszę , mam nadzieje ze sie nie spoznilam
fanka04@poczta.fm
z góry dzięki , tylko komu dzięki...?:)
hej ma ktos soundtracka lub jakas muze z oficera lub oficerow jak tak wysylajcie prosze prosze emim@op.pl
Ja mam tylko tą piosenkę ze wstępu z Oficera, bo wstęp z Oficerów jest inny beznadziejnie skrócony..
He He, okazuje się, że gdyby TVP wydała płytę z soundtrackiem z "Oficera" to by nizły szmal zrobili. Może by wtedy abonament odpuscili nawet...?:)))
kurcze, gdyby i mi ktoś mógł przesłać.. poszukiwałem tej ścieżki dźwiękowej od dawna.. proszę - jeśli macie i możecie - to mój mail: kotur1@wp.pl
z góry dziękuję i pozdrawiam!
wszyscy proszą a chyba nikt nie dostaje hehh..... przynajmniej ja nie dostałam a więc proszę jeszcze raz. Jeśli ktoś byłby łaskaw to proszę przesłac na malinka234@tlen.pl
TAKK A śWISTAK SIEDZI I ZAWIJA JE W TE SREBERKA!!
TEN KOLO ZA H... NIE MA TEGO SOUNDTRACKU BO ON POPROSTU NIE ZOSTAł WYDANY I JUż NIE BęDZIE WYDANY I WSIO.!
strasznie duzo ludzi chce ta muzyke,ale jestes jedyna osoba ktora ja ma,wiec tez Cie prosze czy moglbys mi wyslac na e. moonia_dn@poczta.fm
jeszcze faktycznie nie był, ale będzie. Ostatnio TVN wydał muzę do kryminalnych, TVP nie głupie, też chce kasę zbić...