PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129334}

Oficer

2004 - 2005
7,6 32 tys. ocen
7,6 10 1 32245
7,3 9 krytyków
Oficer
powrót do forum serialu Oficer

Mam pytanko do wszystkich. Czy ktoś wie lub posiada muzykę z filmu Oficer?
Chodzi mi o pełne wydanie. Krótkie sample ze strony tvp już mam ale to jest trochę lipa.
Czy powstał wogóle jakiś soundtrack?
Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.

wicher1

też poprosiłabym o przesłanie mi jej. kasiulinek1@buziaczek.pl

kasiulinek1

Ja też bym poprosił. A właściwie to błagał o przesłanie mi jej.
banaszak_m@wp.pl
Bardzo proszę.

Kruchy_4

Soundtrack (CAŁY) z pierwszej serii proszę państwa.
http://rapidshare.com/files/197692023/Michal_Lorenc_Oficer.rar
W paru miejscach jeszcze udostępniłem.

Szem

z Oficerów i Trzeciego tez sie da zalatwic...

Szem

to prosimy:)...ja szczegolnie z Trzeciego:)

baqq_1990

pobralem soundtrack z Oficera:)...genialny..Wielkie dzieki !..,.i jeszcze raz prosba o Trzeciego:)

baqq_1990

Wielkie dzięki Szem. To jest muzyka którą warto mieć na dysku.

adampuch

Mógłbyś wrzucić jeszcze soundtracki z "Oficerów" i "Trzeciego Oficera"? Nie wiem skąd masz dostęp do tej muzyki, ale podejrzewam, że łatwo nie było jej zdobyć. Gratuluję i darzę szacunkiem.

adampuch

Miałbym jeszcze pytanie, czy mógłbyś załatwić utwory muzyczne z "Oficera". Nie chodzi o genialną muzykę Michała Lorenca, ale o kawałki,np. z kasyna, bądź też jazdy samochodem z Paskiem do restauracji "Topora"???

Brudny_Harry

http://www.wrzuta.pl/audio/nh2gc3W9ee/trzeci_oficer.muzyka wycialem fragment z filmu zeby pokazac ktory motyw najbardziej mnie interesuje z Trzciego:)

baqq_1990

Hehe. To nie takie proste... Ta muza którą wrzuciłem została przeze mnie "wyciągnięta" z płyt DVD... generalnie jak coś jest nagrane w 5.1 albo chociaż dobrym stereo to wszystko można wydusić z filmu, byleby to był nieskodowany zadnym kodekiem dźwięk, czysty sygnał z DVD. Potem to trzeba jeszcze poprzerabiać. No trochę z tym roboty jest.
Niestety drugiego i trzeciego sezonu nie mam na DVD... i nie zanosi się żebym miał mieć, bo specjalnie mi nie zależy, a i nie bardzo mnie stać żeby sobie od tak kupić... Ale ścieżki z muzyką mogę wyciągnąć jak mi kiedyś wpadnie w łapy. Jak komuś bardziej zależy, a ma oryginał, to może mi podesłać pocztą kopie serialu na DVD. To dużo zachodu, ale jak komuś zależy to chyba może się na te kilka pustych DVD wykosztować i przegrać (w końcu i tak ja odwalę czarną robotę ;P). Generalnie jakby ktoś miał sposobność, to niech da znać, bo jest to całkiem realne, a te soundtracki na pewno oficjalnie nie wyjdą... jakby co to piszcie na PW. ;)
pzdr.

Szem

A te utwory muzyczne, ktorych nie skomponował Lorenc też gdzieś mam ;P wrzucę jak znajdę.

Szem

Szem, szacunek za tę robotę. Soundtrack z "Oficera" jest jedną z tych rzeczy, które każdy fan powinien mieć na swoim dysku:) Wielkie dzięki.

Szem

Super, bardzo dziękuję za wspaniałą muzykę. Mam tylko prośbę o dołączenie najładniejszego motywu związanego z Malwiną i Kruszonem, jest grany za każdym razem, kiedy razem mają sceny. Bardzo mi go w całym tym pakiecie brakuje! Dołącz go proszę :)

Szem

Witam, widzę że dawno nikt nie pytał o soundtrack. A ja własnie pytam. Nie udało mi się otworzyć stronki która podałes i pobrać muzyki, a juz lata cale jej szukam :( Czy mógłbys jeszcze raz ją udostępnić?
Jest genialna i zalezy mi żaby ją miec i móc słuchac :) Z gory dziękuję za pomoc :)

attra

Proszę bardzo, muzyka do pobrania za darmo tutaj:
http://chomikuj.pl/piecdwatrzy
w folderze "1".

Szem

Hm, trzeba zapłacić dwa złote za transfer(bo archiwum ma 155 mb) ale chyba się skuszę:D.

Szem

Pobrałem muzyczke i jestem za nia wdzieczny. Czy ktos kojarzy co to za muzyka ktora Kruszon wlaczyl zaraz przed tym jak go aresztowali w ostatnim odcinku "Oficera". Niestety nie podali w napisach koncowych a probowalem juz 2 programy ktore nagrywaja i wyszukuja automatycznie wykonawce i nazwe utworu... i nic... :(( Jesli ktos to kojarzy to bardzo prosze o pomoc bo zalezy mi na niej, z gory dziekuje :))