PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659116}

Orphan Black

2013 - 2017
7,9 29 tys. ocen
7,9 10 1 29013
7,3 7 krytyków
Orphan Black
powrót do forum serialu Orphan Black

Ja uwielbiam Allison, i te jej najpierw rób potem myśl :)

ocenił(a) serial na 8
kKahlan

Sarah.
Helena mnie przeraża...

kKahlan

I ta mnogość odpowiedzi jest chyba najlepszym wyznacznikiem perfekcyjnej Tatiany! świetna aktorka, nie spodziewałam się, że ktoś z tak młodego pokolenia podskoczy moim faworytom z rankingu "najlepszy aktor ever" :D

Sarah jest dla mnie najbardziej swojska, Tatiana gra ją bardzo naturalnie, ale dla mnie zwycięża Helena ze swoim ukraińsko-ruskim akcentem, tak bardzo nieobliczalna i niebezpieczna ;)

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Cosima na pierwszym miejscu ever! Szkoda, że tak mało jej jest ;) Na drugim miejscu Alison, ale tylko z Felixem. Poza tym drugie miejsce ex aequo z Heleną, bo jest fajnie nieprzewidywalna. Na ostatnim miejscu jest Sarah, bo jest trochę nudna, ale i tak lubię. Poza rankingiem znajduje się Rachel xD

ocenił(a) serial na 10
Youdingdong

Nie da się chyba ocenić, który klon jest najlepszy bo są tak różne...
Helenę kocham bo jest jak takie małe słodkie dziecko.. No, czasem kogoś nieźle uszkodzi, ale ogólnie jest urocza.
Alison jest tak zabawna, uwielbiam ją za tą nutę komedii, którą wprowadza świetnie do serialu.
Beth, jest jej tak mało, a jednak ją uwielbiam. Gdyby nie Beth, po części nie byłoby CloneClubu!
Cosima nauka i seks. Tyle wystarczy.
Sarah jest nieco głupiutka i naiwna, ale to nie jej wina, że została tak nagle wciągnięta w tak wiele spraw. Jest opiekuńcza dla wszystkich, plus dla niej ;)
Reszta klonów jest równie cudowna, ale nie opisuję ich bo to są moje faworytki. :D

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

1. Helena - jest nieprzewidywalna, brutalna ale przy tym również opiekuńcza i urocza jest jednym z najważniejszych elementów serialu więc sądzę, że na 1 miejsce w moim rankingu zasługuje.
2. Alison
3. Cosima i Sarah
4. Rachel, trochę to dziwne bo zazwyczaj takie postacie jak ona tzn bezwzględne kobiety z ogromną władzą są dość ciekawe ale ona jakoś mnie póki co nie zachwyciła ( jestem w 6 odcinku 2 sezonu więc może się to jeszcze zmieni)

Co do reszty to ciężko się wypowiedzieć chociaż żałuję trochę, że Katja tak szybko zginęła bo mogłaby być ciekawym elementem serialu.

kKahlan

Alison, zdecydowanie.

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

1. Helena - za jej dzikość, stosunek do Sarah i w pewien sposób taką niewinność XD Jak już JamesTC napisał " jest jak małe słodkie dziecko " - czasami XDDD
2. Felison ( Felix & Alison ) - sceny z nimi genialne :DD Najśmieszniejsza dwójka w serialu. Po prostu system rozje**ny :DD Jakby Fe nie był gejem i męską prostytutką to zdecydowanie bym ich shipowała ^^
3. Sarah, Cosima

kKahlan

Zacytuję Delphine: "I promise to love all your sisters equally".

kKahlan

Helena <33

ocenił(a) serial na 9
kKahlan

Helena i Sarah

ocenił(a) serial na 8
mrau145

Alison i Felix są najlepsi :D

kKahlan

1. Helena
2. Nic
3. Nic