Nie,nie długo .
To będzie coś takie że w poniedziałkowym odcinku silvita zobaczy diane na podłodze będzie chciała zadzwonić po lekarza ale Isabel będzie się upierała że niepotrzeba ona jest pielęgniarką i się nią zajmie.Diana poczuje się jeszcze 2 razy gorzej potem isabel ucieknie zmieszkania a Diana trafi do szpitala.Isabel chce uciec przed policją ale policja zjawi się wcześniej i Isabel będzie siedziała pod zarzutem otrucia Diany.
Trudno mi powiedzieć , bardziej są szanse że po morzu miłości będzie Triumf miłość z Williamem i Mayte.
Ale po osaczonej może być jakaś inna telka albo będzie powtórka Sortielegio ;p
Triumf miłości na 100% poleci po morzu miłości czyli za ok. jakiś miesiąc już! Nareszcie kolejna telenowela z Williamem i Mayte!!!
Sądzę że po morzu miłości ;). zostało jeszcze 37 odcinków;p . A nie igraj z aniołem jeszcze troche zostało ;p może jakąś nową telke dadzą;p;d
skąd to wiesz ?
Dobrze by było gdyby dali "La fuerza del destino" David Zapeda z Sandrą Echeverria ; D .
Wiem to ponieważ teraz dają powtórkę nie igraj z aniołem.Po orginale CCEA była Zaklęta miłość a skoro teraz jest powtóra CCEA to potem będzie sortilegio a poza tym zawsze powtarzają telenowele. Zmieniając temat to też bym chciała by puścili La Fuerza Del Destino być może puszczą za jakiś rok :(
David Zepeda i Sandra Echeverria ;)
Gabriel Soto, Laisha Wilkins , aktor grający Guilerma w Morzu milości, Leticia Calderon, aktor grający Hernana w Morzu miłości i wielee innych :D
Aaa słyszeliście o tym że od połowy kwietnia podobno zmienią godziny osaczonej ;((( i ma być tylko o 10:20 ;/;/;/.
na jakiejś stronie to pisało,ale uspakajali,że jednak to nie prawda( ktoś sprawdził ramówkę i Osaczona będzie lecieć o 16:00) !! oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieję,że to prima aprilis!!
Mam nadzieje że godzin nie zmienią bo by stracili dużą oglądalność ponieważ 50% osób by nie oglądała ...