PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1594
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona
sydziuchna

to prwda wiadomosc chyba potwierdzona;)

Niebi

ej gadam prawdę nawet patrzal odcinki na youtube po hiszpansku tak przelotnie larry bedzie odwiedzal sharon w rezydencji i poprosi rodriga o reke sharon a gaby bedzie przy tym i az jej sie serce zlamie;/

Niebi

wow! nie było mnie raptem 2 dni a tu takie jaja się dzieją z udziałem Magazyniera 48 :P no pięknie :D:D
ps. czas nakręcić telenowelę, gdzie główną rolę gra magazynier 48 ,a fabuła będzie dotyczyć poprawnego pisania w języku ojczystym :D:D

sydziuchna

sie nie czepiaj do mnie

magazynier_48

Ze składną też nie najlepiej...

magazynier_48

Chciałam Ci uświadomić, że popełniasz straszne błędy! Aż razi w oczy!
Może "zaczepką" dotrze to do Cb?
pozdrawiam ;)
poprawiam: nie czepiaj się mnie!

sydziuchna

Zaraz będzie pytanie: "sydziuchna, mni egniewasz na?"

Niebi

A propo TDA ma być emitowane od 26 maja u nas :)

jagodajulia

fajnie ;)
a wiadomo co będzie po Osaczonej?:>

sydziuchna

Przyłączam się do pytania powyżej ;)

sydziuchna

PRAWDOPODBNIE po Osaczonej nie będzie nic...dopiero od września premiera nowej telki ;p

nihooya

To szkoda, ale dzięki za odpowiedź.

Strawberry_77

to osaczona kiedy sie skonczy

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

Policz sobie.Będziesz miał świetne zajęcie

magazynier_48

na pewno kiedyś :P

nihooya

jakiej telki? La fuerza del destino???????????

sydziuchna

Sydziuchna, po Osaczonej będzie La fuerza del destino? Tam gra Zepeda?

jagodajulia

Jagodajulia, właśnie nie wiem.... pytałam o to Nihooyę :P ale jeszcze nie odpisała :D
ps. tak, W "La fuerza del destino" gra Zepeda ;) gra bardzo fajnie ;)

sydziuchna

tv4 odpisało że narazie nie zdradza do końca co będzie w jesiennej ramówce,ale doszły mnie słuchy że ma być Teresa z televisy :D ale La fuerza del destino też podobno będzie ale jeszcze nie w tym roku ;p Myślę że pewnie po Triunfo del amor,czyli jakoś w styczniu :)

nihooya

dzięki za info;*
boshe... jak ja chcę "La fuerza del destino" !! ehh

jagodajulia

O! Dziękuję za informację :)

Niebi

już niedługo triunfo del amor aj nie mogę się doczekać ; D

Pauliskax33

nom niecały mc :P

sydziuchna

w przyszłym miesiącu będziemy już po pierwszym odcinku

jagodajulia

nom 26 maja ;D hehe ;p ciekawe czy fajna telka niektorzy mowia że to szmirstwo.Ale wolę sama obejrzeć i ocecnić ;)

Pauliskax33

Ja oglądam w oryginale...
Mimo różnych opinii najlepiej samemu obejrzeć...
Nie jest taka zła...

jagodajulia

wiesz.... tela może się okazać fajna :)
ale nikt nie przebije Cristiny z 98 roku :P

sydziuchna

TDA nie przebije na pewno, Meija dużo pozmieniał w telce i czasami głowa mała, ale to jest moje zdanie. Ja nie oglądałam, Cristiny

jagodajulia

Tak wgl jestem w mega szoku to co wyczytałam w necie i williamie levym .Jakaś dziewczyna 17-letnia oskarżyła go o zmuszenie jej do obcowania płciowego.oraz że jedyną miłością jego życia od wielu lat jest nie kto inny jak Maite Perroni! Jorge Luis Garcia, który pracował dwa lata jako prywatny asystent Wiliama, wyznał Tv Notas, że aktor również nadużywał przemocy fizycznej wobec swojej żony, aktorki Elizabeth Gutiérrez a także zdradził ją z co najmniej 40 kobietami!, w tym wieloma bardzo znanymi aktorkami i fankami! Potwierdził, też jakoby aktor przeżył bardzo ognisty romans z Maite Perroni podczas gdy razem pracowali na planie Nie igraj z aniołem w 2008 roku. Garcia poszedł jeszcze dalej i wyznał, że gdy Maite dowiedziała się o ciąży Elizabeth poczuła się bardzo urażona tym że Wiliam nie poinformował jej o tym wcześniej - wyznał Garcia Tv Notas. Maite cały czas zaprzecza plotką o domniemanym romansie z Levy, z którym powróciła niedawno na małe ekrany w telenoweli Triunfo del amor. PRZECZYTAJCIE TO!Ale ja sama nie wiem co myśleć , zazwyczaj w ploty nie wierze.

Pauliskax33

no,ale to już dawnooo temu było :P czytałam o tym w Świecie Seriali ... na innych forach :D:D
Myślałam,że wiecie o takich rzeczach :P
ogólnie zaczęło między nimi iskrzyć już w trakcie kręcenia teli ( która niestety nie przypadła mi do gustu) Nie igraj z aniołem!
To co piszesz, wszystko było opisane w Świecie Seriali :D nie pamiętam w którym numerze:|

sydziuchna

nie , nie wiedzialam bo ja dopiero od niedawna kupuje swiat seriali;]

Pauliskax33

to polecam Świat Seriali;) można ciekawych rzeczy się dowiedzieć:D:D hihihi

sydziuchna

ja oglądałam coś pięknego. ;DDD

Pauliskax33

Też o tym słyszałam. I myślę, że coś jest w tym prawdy...Chociaż tak naprawdę jak było nigdy się nie dowiemy....

jagodajulia

Wczoraj kupialm nowy numer świat seriali i pisze że Alejandra lazcano kolejny raz w Aztece.Młoda aktorka wciela się w rolę córki Edith Gonzalez w telenoweli "Ciele Rojo"("czerwone niebo")

Pauliskax33

no właśnie kilka dni temu też mi ktoś pisał o tym ;p fajnie...ciekawe czy tv4 nie puści Valerii bo gra tam A.Lazcano ;p

nihooya

Chcialabym;)Wgl to fajnie gdyby puscili telki z A.Lazcano bo lubię ją oglądąć;)

Pauliskax33

Lazcano grała też w "Pobre Diabla"- chyba to remake "Fiorelli", która leciała na Polsacie w latach 90tych:P

sydziuchna

tez slyszalam a pobre diabla i o valerri a teraz o cielo rojo.A ogladalam tylko osaczoną z jej udzialem i chcialabym zobaczyc niektore projekty z jej udzialem;)

sydziuchna

Fiorella leciała w 2000 ;p i to nie jest remake Fiorelli,to jest inna historia a poprostu ten sam tytuł...a Pobre diabla z A.Lazcano jest z Azteci więc nie ma co liczyć bo tv4 puszcza z Televisy no i Venevision(Osaczona),jedyna nadzieja może kiedyś w TV Silesia ;p Pobre diabla z Alejandrą Lazcano jest remake'm telenoweli Kopciuch (Cara sucia) w roli głównej zagrała Sonya Smith (Mewa z Osaczonej) ;p

Pauliskax33

Myślę że Valeria i Pobre diabla to świetne telki i jezeli tv4 się skusi to napewno tylko na Valerię,choć kto wie :D w Pobre diabla grają fajni aktorzy :D protagoniści super,Lazcano i ten facet nie wiem jak się nazywa ;p

nihooya

wiesz co powiem tak nie wiem czemu ale jakos sie uparłam że do Alejandry lazcano powinna grac przy boku mewy to fajnie idzie z parą oraz z maxem pasują do siebie.Nie wiem czemu ale jak sobie pomysle ze David zepeda ma zagrac z sandrą echeverią w duecie La fuerze del destino to jakos mi nie pasuje;/

Pauliskax33

hey pauliskax..dobrze ze w srode juz bede telenowele

Pauliskax33

hehe ja też tak myślę..nawet moja siostra czasem ogląda to mówi że nie może się napatrzeć na Alejandę Lazcano i Sonyę Smith bo wyglądają jak prawdziwa matka i córka :D heh może i tak jest ;p a Sandry Echeverrii nie lubię za bardzo ;p jest sztuczna i zawsze gra tak samo ;p nie popisała się nawet w ,,Marinie,, a co dopiero w El clon :D

nihooya

Diana i Mewa naprawdę są do siebie podobne, prawie jak matka i córka. Chyba tak wybierali aktorki, aby były do siebie podobne.

magazynier_48

Oo nie znowu ty?;/ mówiłam ci żebyś do mnie nie pisał.
Nie no sam do siebie pisze hahahahaha. <lol2>!!!

Pauliskax33

niech sobie popisze :P

sydziuchna

to niech sie do ciebie przyczepi zobaczymy czy bedzie fajnie:p