PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1594
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona
Pauliskax33

no wiesz...a niech pisze do mnie :P trzeba ignorować xD

Pauliskax33

ale jestes..

Pauliskax33

kim jest w ogóle ten cały magazynier_48 :D na kilku innych tematach widzę że się przyczepia do ludzi jak ,,rzep psiego ogona :D współczuję Ci :D może to jakiś dzieciak ;p ;p

nihooya

weź przyj.ebał się jak rzep psiego ogona wszyscy mowia ze to dziecko co ma1,5 roku wnerwia mnie ;/tez widzialam na innych tematach boże co za człowiek;/

magazynier_48

nie gorsza niż ty nie masz co robic tylko pisac marne głupoty?szkoda mi ciebie marnujesz się!!..;)

sydziuchna

racja;)

Pauliskax33

jak widze ze wy głupoty tez piszecie

Pauliskax33

HEHEHE ;p myślę że to ktoś z downem :D nie mogę z takich ludzi :D psa nie ma kumpli szuka :D :D D:

magazynier_48

wow gdzie to zapisać?po raz pierwszy normalnie napisałeś.A co do głupoty to wypowiedź skieruj do siebie :P

nihooya

hehehehe ; dddd

Pauliskax33

uczy się od nas :D Jesteśmy dobrymi nauczycielami:p oby tak dalej :D

sydziuchna

oj,oj jaki wysoko poziom heeh;d

Pauliskax33

Zlewajcie na niego. :)

Niebi

a tak przy okazji : już jutro Osaczona ;) <jupi> <jupi> cieszycie się;>?

sydziuchna

Właśnie chciałam udzielić tą radość ; D dzisiaj kończe o 15 i jade autobusem 53 minuty mam nadzieje że zdąże dobiec do domu nic nie robie tylko włanczam tv4 i MOJA NAJUKOCHAŃSZA ACORRALADUNIA!!!!!!&lt;3 TE AMO PARA SIEMPRE!!;***&lt;radocha&gt;&lt;jupi&gt;&lt;jupi&gt;ajjj bardzo się cieszę ; DD

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

Nom superowoooo też nie mogłam się doczekać ! W KOŃCU WRÓCI MOJA OSACZONA DIANITA I MAXIMILIANO :)) .QUIERO MASSSS ! ale radość <jupi> <jupi> moja telcia

Mayte

ehehe takk Dianita i Maxio.
Nasz serialek,Tak uwagą to bardzo lubię Alejandra lazcano i sony smith.
Zresztą za 2 lata i tak wyjeżdżam do meksyku,to może kiedyś je zobacze;)

ocenił(a) serial na 10
Mayte

nooo ale super :)

Pauliskax33

na stałe?<wow>

sydziuchna

jeszcze nie wiem,na razie na 5 lat a potem zobaczę ; ))
Wiem ze od przyszłego roku ide na kurs jezyka hiszpanskiego ; DD .
Tam są boskie zabawy;)

Pauliskax33

wow! super, kurs języka hiszpańskiego! zazdroszczę Ci ;)
o jakie Ci zabawy chodzi?;>

ps. będziesz tam studiować? sorki,że tak pytam,ale ciekawa ze mnie kobitka :P

sydziuchna

pytaj o co chcesz zawsze odpowiem:
Tak pójdę na studia bo chcę iść na teatralne ; )
Jeżeli chodzi o zabawy popatrz na zdjęcia alejandry lazcano tam są z.aje.b.ist.e zabawy np jak tu masz dyskoteki to tam sie tak samo fajnie bawisz zawsze coś jest;)
No pójdę od przyszłego roku na kurs hiszpańskiego czegoś się nauczę;)

Pauliskax33

wow;) fajnie ;) to pewnie roczny kurs z jezyka hiszpańskiego?? hiszpański jest fajny :P co do zabaw...yy nie bardzo kojarzę je... ;| chodzi Ci ot en link , co nam wcześniej podawałaś ?? te tańce Alejandry jak była dzieckiem?:D

Mam gorącą prośbę... Czy mogłabyś mi opisać w skrócie o czym był dzisiejszy odcinek? Byłam na uczelni ... i cały maj będę miała zjazdy co tydzień;( Z góry dziękuję ;)

sydziuchna

Jeśli nie możesz oglądnąć w tv to dlaczego nie oglądasz powtórek na YOU TUBE? Są tam dwie użytkowniczki , które umieszczają zawsze tą telenowele. Są tam wszystkie odcinki.Wystarczy wpisać tytuł i nr odcinka i wyskakuje podzielony na 3 części i oglądasz po kolei. Ja tak robię gdy nie dam rady oglądnąć, a często nie daje rady, więc potem oglądam w ten sposób!

http://www.youtube.com/results?search_query=osaczona+152&aq=f

sydziuchna

No pójdę na Hiszpanski,bo jak wyjadę to muszę gadać po ich języku,tak roczny;)
Nie chodzilo mi o zabawy dyskoteki i wgl ;D

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

Sharon planuje użyć Kike w swojej zemście na Gaviocie. Chce, aby kochanek opowiedział Rodrigo o spotkaniach jego żony z Pancholonem. Gaby staje w obronie matki i stawia czoła Sharon. Ta zawiadamia ją o wizytach Larry'yego w jej pokoju. Larry łączy swoje siły z Dianą przeciw Octavii i Ignacio. Marfil chce wiedzieć, dlaczego Diana odrzuca miłość Maximiliano. Marcela planuje walczyć o miłość Maximiliano. Jednak na początku musi przekonać Mercedes, aby pozwoliła jej przełożyć ślub z doktorem Valladaresem. Diana nie udziela żadnych wyjaśnień Marfil i wychodzi. Pancholon i Halcon planują napad na bank. Marcela wyobraża sobie, że jest miłością życia Maximiliano. Gaby i Silvia dają nauczkę Sharon. Wściekła dziewczyna namawia Larry'yego, aby odwiedził ją w domu Gavioty. Diego przyznaje się przed samym sobą, że nadal kocha Dianę. Camila śledzi Maximiliano. Jest świadkiem jego spotkania z Mercedes. Natychmiast zawiadamia o wszystkim Marfil. Żona Maximiliano ma jednak myśli zajęte czymś innym - planuje śmierć Fiony. Maximiliano naciska na Fionę, aby dostarczyła mu dowody swojej ciąży. Caramelo i Silvia idą do banku, gdzie są świadkami napadu Pancholona i Halcona. Rodrigo wita Larry'yego w swoim domu. Yolanda radzi Dianie, aby wybaczyła Maximiliano. Uświadamia jej, że wkrótce może być za późno, kiedy Maximiliano znajdzie sobie nowy obiekt zainteresowania. W międzyczasie on spędza romantyczne chwile z Marcelą na plaży. W trakcie napadu na bank Pancholon zostaje ranny. Caramelo dostaje ataku histerii. Sharon ponownie kłóci się z Gaby. Czując się dyskomfort we własnym domu, Gaviota wyprasza Larry'yego ze swojego domu. Caramelo i Silvia idą do baru Paco. Caramelo opowiada ojcu, że Pancholon napadł na bank. Maximiliano usiłuje porozmawiać z Dianą.

ocenił(a) serial na 5
Mayte

Mayte, a nie wiesz czy Diana będzie znowu w ciąży czy co?Uwaga spojler, dla tych co nie oglądali wczoraj:bo wczoraj jak rozmawiała z Marfil to zakręciło jej się w głowie:)A w końcu Max ją zgwałcił, więc to możliwe...

Mayte

ślicznie dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ;)
Mam jeszcze jedno pytanko: wiem, że w czwartek serial skończył się na tym,iż Diana w szpitalu pow Ignaciowi,że Max nie dopuści aby jego matka wsadziła Donię Santę w wariatkowie ... Wiemy,że Ignacio nie wie kim jest Alex:P Jak się Diana wytłumaczyła? a może się wydało??

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

Powiedziała mu że się pomyliła i chodziło jej o to że Larry do tego nie dopuści a nie Max

sydziuchna

Jeśli nie możesz oglądnąć w tv to dlaczego nie oglądasz powtórek na YOU TUBE? Są tam dwie użytkowniczki , które umieszczają zawsze tą telenowele. Są tam wszystkie odcinki.Wystarczy wpisać tytuł i nr odcinka i wyskakuje podzielony na 3 części i oglądasz po kolei. Ja tak robię gdy nie dam rady oglądnąć, a często nie daje rady, więc potem oglądam w ten sposób!

K_i_N_g_A_88

ja wiem;)
Dianita będzie w ciąży po gwałcie maxa.Ale poroni przez diega bo ten jej przyłoży pistolet do głowy ona się przestraszy i spadnie ze schodów:(:(:(
Tutaj nawet wstawiam link:
http://www.youtube.com/watch?v=pHJZqaPfXuc

sydziuchna

Nie wydało się ; P
Diana wytłumaczyła się tak:
że z nerwow powiedziala max a chodzilo jej o larrego ; D

Pauliskax33

dzięki;) :*

Pauliskax33

Ta to kurde wszystko wie xD

klara109

Hej Klara;) Nie wiedziałam,że na youtube są polskie odcinki Osaczonej :p zaglądałam na wersję hiszpańską,ale wiesz... ja hiszpańskiego nie bardzo umiem :D
ale dzięki za info;) Już nie będę zaśmiecać forum takiego typu pytań.

ocenił(a) serial na 5
Pauliskax33

hehe na Ciebie zawsze można liczyć.Dzięki wielkie, tak podejrzewałam właśnie,szkoda, że poroni, bo takie śliczne dzieci im wychodzą:D. Mały Maxito jest taki słodki...:)Noi kolejny bobas mógłby ich pogodzić w końcu. Jak zwykle ten głupi Diego musi wszystko popsuć:(

Niebi

Aaaaaaaaa! :D
http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg

Ci co nie widzieli:P Wchodźcie i obczajcie kto występuje w teledysku J.Lo :D

Niebi

a jak to chyba dobrze;)ja wszystko wiem co dotyczy eserialu i Alejandry lazcano;)

Pauliskax33

No właśnie bardzo dobrze :)

Niebi

hehe ;) już widząc go z daleka, wiedziałam o kim mowa :P

Niebi

ja go widzialam pare dni wczesniej;d;d

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

zaraz zaraz jak w ogóle do tego doszło że Lopez i Levy są razem w teledysku ? Skąd się znają ? Przecież on mieszka w Meksyku a ona w USA.Rozświećcie mnie bo nic nie kumam ;/

Mayte

podobno william się wprosił do tego teledysku;]

Pauliskax33

Pauliskax33 dlaczego uważasz, że Will się wprosił do teledysku?

jagodajulia

ja tak nie uważam tak pisało w necie że podobno on sam chciał wystąpić z jennifer że podobno się wprosił

Pauliskax33

Aha...
Hmmmm.... nie pamiętam, abym coś takiego czytała... Jednak z drugiej strony, jakby się wprosił, to nie zgarnął by tyle kasy, więc nie wiem. I zastanawiam się, czy tak można się wprosić do teledysku, de facto, znanej piosenkarki w światku hollywood ? Ja czytałam, że sama J. Lo chciałą go mieć w teledysku...

Z tego, co czytałam, to podobno, gdy była promocja tej piosenki i teledysku, to William nie był zaproszony, a przyszedł, na tę imprezę. To była taka jego, powiedzmy niespodzianka dla J. Lo...

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Eeee...to już sama nie wiem :/

jagodajulia

no wiesz chodzi wiele innych opcji ja czytałam to gdzieś w necie więc sama nie wiem jaka jest prawda..

Pauliskax33

Pauliskax33, ok rozumiem. Jeszcze poszperam, może znajdę, albo i nie...

jagodajulia

Ups, nawet nie szukałam za bardzo, ale gdyby mi coś takiego wpadło w ręce to napiszę.
Pauliskax33, Paco nie będzie z Yolantą? Bo mnie to dręczy? Ja czytałam, że nie, ale jednak...