PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51345
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Teksty Romano :]

użytkownik usunięty

Hej!
Czy możecie napisać 'wszystkie' powalające teksty Romano? :D
Pliss

użytkownik usunięty

Wszyskich to chyba nie, ale pamiętam, kiedy Romano rozmawiając z Chan w zaawansowanej ciąży powiedział, że jeżeli chodzi o urlop macierzyński, to niech rozmawia z Weaver "ona też ma jajniki". Seksista.

użytkownik usunięty

W pamięci utkwiło mi, co powiedział do umierającej Lucy:
"Panno Knight, za dużo zainwestowaliśmy w pani naukę, żeby teraz panią stracić".

ocenił(a) serial na 10

Carter wrocil po odwyku do pracy. Romano do Weaver: "Kto nadzoruje cpunka?". Pozniej rozmowa z Chen. Romano zauwaza, ze jest w ciazy. Mowi: "Nie musze chyba pytac, co robilas" LOOOOOOL

ocenił(a) serial na 10
elane

W odcinku "The Domino Heart" Lucy szukała kogoś kto przeprowadziłby przeszczep serca jej pacjentki. Poszła z tym do Romano, a on do niej : "Jesteś jak króliczek Energizera. Nie ustajesz, nie ustajesz i nie ustajesz". ;)

użytkownik usunięty
mroofkaa

hehe :D mnie jeszcze rozbawilo jak jakos ostatnio powiedzial do Cleo: porozmawiamy przy kakao.. haha :]

Dzisiaj Romano powiedzial do Greena (gdy dowiedzial sie, ze ten daje czyste strzykawki narkomanom): "Ile Ci tego mózgu wycieli?"
Czasami Romano zachowuje sie naprawde wrednie ale mimo to go lubie. I czasami nawet jemu nie sa obce odruchu czlowieczenstwa ;)

FreeLance

Romano, Romano, Romano...
Cóż mogę o nim powiedzieć - jest nieprzyzwoicie chamski, mimo tego, jego humor mi się udziela :) Rzeczywiście, jak zarzuci jakimś tekstem, to jest śmiesznie :D
Co do tekstów, to chyba raczej nie pamiętam żadnych :D
Pamiętam ten z narkomanami...
A tak z innej beczki, to w dzisiejszym odcinku, wszystkie sceny zaczynały się w łóżku :) Czy to jakiś zbieg okoliczności?? :)

Odcinek skłonił mnie do refleksji!! I ta muuuzyka :) Taka... przygnębiająca. Mam nadzieję, że Chorwat się nawróci - wiecie o kim mówię :D

Pozdrawiam, Marshal
www.emergencyroom.prv.pl
www.ostrydyzur.glt.pl
mmarshal@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
Svipp

Faktycznie ma dużo śmiesznych tekstów,ale czasem przegina i jest chamski. Gdyby czasem pomyślał o uczuciach innych zanim powie coś nieprzyjemnego to byłby całkiem fajny :). A z tekstów to pamietam tylko te, które zostały już wymienione :P.

zbuntowana6

Tak, Romano mógłby być przyjemniejszy... No, ale takiego ma grać, więc takim jest :) Np. w ogóle nie zwraca, jak tu koleżanka wyżej powiedziała, uwagi na uczucia innych - ale jak widać, inni się nie obrażają :)

Taki mały kurdupel, a wszystkimi rządzi!! Peter by go wziął, o ścianę raz czy dwa, i już się Romek będzie słuchał:)

ocenił(a) serial na 10
Svipp

no mnie ta muzyczka tez skłoniła do myslenia taka typowo władcowo-pierscieniowa;DDDi te sceny tez mnie dobiły i nareszcie troche uczucia w zwiazku abby i kovaca...
i pamietam jak romano cos mówił apropo zmiany batoników na zdrową żywnośc:"złe nawyki żywnosciowe nakręcają interes";DDDD

Wilma_2

Tak ja też - to było wtedy, nie wiem czy dobrze powiem, jak nie było batoników w automacie :D

Pozdrawiam, Marshal
www.emergencyroom.prv.pl
mmarshal@wp.pl
GG: 2569314

użytkownik usunięty
Svipp

nooo ta muzyczka sliczna :(( cos mi podchodzi pod ennio moricone... wie moze ktos jaki tytul, lub cos zeby sciagnac ją? :PP
Romano - Coz za spartanski wystroj haha :D
I dzis to kimono hahahaha !!!! rama :D

ocenił(a) serial na 10

"Obcinales ta noge pila mechaniczna?!" BUAHAHAHAHAHHA :DDDDD

elane

Nieważne co powiedział Romano, ale chyba najważniejsze jest to, że Luka się nawrócił!!

W ogóle ta muzyka - jak ktoś już wcześniej napisał, niczym z Władcy Pierścieni :D

Pozdrawiam, Marshal
www.emergencyroom.prv.pl - zapraszam na forum!!
GG: 2569314

Svipp

Masz rację. Gratulacje dla Chorwata! Niech mu Bóg błogosławi! :-)

La_Reine_Margot

A tak przy okazji zapraszam na moje forum!! Ale o tym zaraz napiszę w innym temacie, bo mam pewnien pomysł :)

Niechaj czyta kto ciekawy!!

ocenił(a) serial na 10
Svipp

kiedy piesek romano zachorował i mieli mu robic operacje .....
Corday (wieeelkie zdziwienie widzac psa na wózku): "Co to??pies???"
Roamano:"Niee, To MÓJ pies..."

(lol)

malgonia

W ogóle Romano to ma taki 'czarny' humor :) Właściwie, to nie mam nic przeciwko, ale niestety, może kogoś tym ranić!!

ocenił(a) serial na 10

jeszcze jeden tylko to nie chodziło dokładnie o text romano tylko wymiane zdan pomiedzy romano a weaver...romano: "teraz nie mowimy o mnie!"; weaver:"przeciez to twój ulubiony temat"
nie no romano sie po tym zaciał....miał fajna mine;DDD

użytkownik usunięty
Wilma_2

ostatnio tez Greene sypie fajnymi tekstami hehe :D

użytkownik usunięty

Dzisiaj jak zobaczył Lizzy : "Mm ale Ty urosłaś" =D=D

ocenił(a) serial na 10

Pamiętam,jak Romano siedział w swoim gabinecie i rozmawiał z Lizzie i wchodzi jakaś kobitka i mówi do Roberta :"Rakietko idziesz''? A on do niej :"już,iuż kochanie" :') czy jakoś tak tak to było.

mroofkaa

No ale dzisiaj Romano pokazał, że stać go na ludzkie odruchy. To było urocze jak kupił Elizabeth pizzę i lody.

La_Reine_Margot

Tak - i jeszcze ta karteczka: 'Dobra robota Mamuska' :D Czyzby Romano byl jednak czlowiekiem ?! ;)

użytkownik usunięty
FreeLance

Naszczescie ma czasem przejawy dobroci.. :D dzis to było naprawde ładne..:D

ocenił(a) serial na 10
mroofkaa

Pamiętam to !!!The best.

Dzisiaj o Marku:"Jeśli facet ma rozum jest już w Meksyku":)Hehe,dobre to było

ocenił(a) serial na 10
hifisuperstar

Noo ubawilam sie przy tym :D Albo o tych zakladach, ze on obstawia, ze uciekl ;DDDDD

ocenił(a) serial na 10
elane

"Nie chcę wam psuć zabawy,ale goście zaczynają robić zakłady.Postawiłem 50,że Mark stchórzy, ale niestety dzwonili ze szpitalaże twój były i twój przyszły zabawili się w ratowników.( Tu Corday pyta:"przyjedzie z Peterem?"). Trwa na posterunku ratując ciężarną. Jeśli zgodzisz się na niego czekać przegramm zakład." :)
kolejny świetny tekst Romano ;D

ocenił(a) serial na 10
mroofkaa

A potem jeszcze tak fajnie powiedział do Elizabeth: " Ślicznie wyglądasz. Green to szczęściarz."
Jak widać nawet Romano umie powiedzieć coś miłego :)

mroofkaa

Romano ma super humor i już nieraz pokazał,że ma serce.Jak zapalczywie ratował Lucy,jak kupił Liz lody.

użytkownik usunięty
Marisa

to bylo takie slodkie jak powiedzial Elizabeth ze slicznie wyglada ;(( kochany robert :D co raz bardziej go lubie :]

użytkownik usunięty

jle ten serjal ma odcinkow to nie jest tekst Romano

ocenił(a) serial na 10

brakowało mi w dzisiejszym odcinku tekstów Romano

użytkownik usunięty
mroofkaa

mnie tam teksty Romano jakos nie śmieszą... Może i ma odruchy (czasem) ludzkie, ale jego język to istne chamstwo... JEDNA WIELKA ( czy aby na pewno wielka ?) ŚWINIA i tyle

ocenił(a) serial na 10

Po prostu nie znasz sie na dobrych zartach. Mimo, ze sa chamskie, to nadaja urokowi temu serialowi i mozna sie serio posmiac ;DDDD

elane

Zgadzam się.

ocenił(a) serial na 8
Marisa

Kiedyś (tak z dwie, trzy serie temu, jak nie więcej...), kiedy Benton operował i był do niego ważny telefon Romano powiedział, żeby go nie odrywać od roboty, bo: "dobra nowina poczeka, zła nie ucieknie". To mi się bardzo podobało. Prawdziwie stoickie podejście:)))

użytkownik usunięty

w dzisiejszym odcinku było coś w stylu-pech dwa trupy przedl lunchem....hehe

ocenił(a) serial na 10

moze teraz nie sypne textem romano, ale w jakims tam odcinku benton spytał sie czy lizy zaszła w ciaze zanim greene miał guza, czy cos w takim stylu...
ale i tak romano rulez!!

użytkownik usunięty
Wilma_2

dzis kolejna oznaka czlowieczenstwa, jak martwil sie gdzie jest Elizabeth i czy ja znaleziono.. kochany :)

Dziś Weaver się pyta "zwolniłeś ją bo jest lesbijką?"-on nie to byłoby niepoprawne politycznie.Albo ona,ze nie moze wywalac w pracy swoich frustracji a on cos czemu nie :).

ocenił(a) serial na 10
Marisa

Pogawędka Romano i Weaver:
R: 'No, proszę widzę, że umiesz czytać w myślach' :P

ocenił(a) serial na 10

ale dzisiaj postapił fear;DDD
tak ludzko rozmawiał z kerry i powiedział ze nikomu nie wyjawil ze jest lesbijak, bo to byla chyba informacja poufna...
a juz sie spodziewalam ze legaspi zostanie a romano powie jej ze to dzieki jej "kolezance lesbijce" looool

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

sory mialo byc:"ale dzisiaj postapił fair..."

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

Dzisiaj, gdy Corday miała podczas operacji "wyciek", to Romano się gapił i powiedział jej "Coś ci cieknie". Fajna była reakcja :-)

AgReSyW_BMWic

A widzieliście jak dzisiaj powiedział coś do Reese'a? Ciekawe co. Czy jest tu ktoś, kto zna język migowy i mógłby mi to przetłumaczyć?!

La_Reine_Margot

to kolejny dowód że Romano jest w jakiejś części człowiekiem :)

ocenił(a) serial na 10
deedee__

„Znajdź sobie lepsze wytłumaczenie, niż „Lekarze też błądzą” bo staniesz się kozłem ofiarnym”
Romano do Weaver dzisiaj :-)

AgReSyW_BMWic

Romano dziś powiedział do Reesa 'Masz wspaniałego ojca' albo jakoś tak ( wywnioskowałam to z ruchów ust)