PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51348
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Teksty Romano :]

użytkownik usunięty

Hej!
Czy możecie napisać 'wszystkie' powalające teksty Romano? :D
Pliss

użytkownik usunięty
jazzy_girl

Jak milo popatrzec na te odruchy Roberta :] niby taki potwor z niego a a tak na prawde czlowiek o dobrym sercu :] ciekawe czemu tak postepuje :P tzn czemu ma jakby 2 osobowosci :] (hehe scenariusz... :) )

użytkownik usunięty

Romano po prostu jest postacią wielowymiarową i pod przykrywką cynicznego szefa kryje się człowiek o dobrym sercu.
M

Zgadzam się.Choćby ostatnio jak zwolnił Bentona,żeby mógł zajać się synkiem.Jest ciekawy i ma super poczucie humoru.

Marisa

Tekst do Weaver próbującej bronić Chen: Lecisz na nią?

użytkownik usunięty
La_Reine_Margot

"usmiech" haha :) robi zdjecia podczas operacji, nie moge /hahaha/ :)

użytkownik usunięty

Romano jest super! To że od święta pokazuje serce jest właśnie super, bo byłby nudny jako aniołek. Podobałą mi się jego wściekłość kiedy Lucy umarła... to było wzruszające. On jest najlepszy :)

ocenił(a) serial na 10

kiedy jakiś namolny pacjent chciał zapytać o coś Romano ten pokazał mu swoją protezę ręki i powiedział " talk to the hand" :D to było mocne:)

ocenił(a) serial na 9

sarkazm Romano jest czasami powalający. ale niestety źle skończy. biedaczek, nie ma szczęścia do helikopterów.

redd

Dzisiaj:
Romano do Bentona przed pobraniem narządów od ofiary wypadku: "Zamówiłem wątróbkę, a kelnerka nie przyszła"
Benton: "Pacjentka jeszcze oddycha"
Romano: "Bezduszna"

ocenił(a) serial na 10
Yennefer

Dzisiaj był dobry tekst Romano:
"Walki dzikich kocic oglądam na Animal Planet".
Albo do Kerry:"Przyklej sobie pager do czoła".

mroofkaa

Do płaczącej (z powodu nowrotu choroby Marka) Liz: książe Harry znów na odwyku?

użytkownik usunięty

Bardzo mądry człowiek, choć kawał ......................
E: mam wrócić do domu i patrzeć jak umiera? R: tak
R: jesteś jego żoną? E: tak
R: kochasz go? E: tak
Cisza...............

użytkownik usunięty

ej czy wie ktoś o co chodziło romano z tym tekstem: Książę harry znów na odwyku

użytkownik usunięty

Nie mam pojęcia...Ale powiem Wam że jak był ten wyżej zapisany dialog to beczałam jak bóbr...;(;( Chlip, już w środe umrze Mark...;(;(

O co chodziło?! A o co miało chodzić?! Romano, jako że nie potrafiłby normalnie spytać Elizabeth, czemu płacze, to w ten sposób sobie pomógł.

ocenił(a) serial na 10

Książe Harry jest któryś tam w kolejności do brytyjskie tronu i często przebywa na odwykach co nie podoba się Angliką.Romano zażartował że właśnie z powodu odwyku Harrego Elizabeth płacze.

carneramiel

Bo Elizabeth jest Angielką! na tym to wszystko polegało. hehehe, niezłe.

Tu wrzucam linka do specificznej strony, poświęconej relacjom między Elizabeth i Romano. Z głównym założeniem strony się nie zgadzam, bo takiz wiązek byłby gorszy niż tornado ;) Ale za to można tam przeczytać większość najfajniejszych tekstów tej dwójki :D Ubaw po pachy, jeśli się trochę zna język: http://cordayandromano.tripod.com/index.html [cordayandromano.tripod. ...]

ocenił(a) serial na 10

dzisiaj fajnie zarzucił:"prawie wyszedłem z siebie i stanąłem obok";DDDD ale nawet ten tekscik romano nie zmienił smutnej atmosfery dzisiejszego odcinka...a jeszcze niedawno lizzie i mark brali slub i rodziła sie ella...chlip...;*

Wilma_2

Pamiętam jak dzis Romano czytał list Marka ;( i myślę ze to go troszkę tak zmobilizowało do ratowanie tej dziewczynki która miała raka ;) i uratował ją.

użytkownik usunięty

raz kazal tam jakiejs pielengniarce cos podac, ona nie mogla tego znalezc - on mowi do niej "ruchy, moj pies szybciej aportuje!"

ocenił(a) serial na 10

raz romano powiedział (nie pamietam dokładnie kiedy): "stabilnych wywalić z ojomu"
pewnie jak była jakas epidemia czy zagrozenie wybuchem albo cos w tym rodzaju...

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

Trzeba przyznac, że Romano potrafi czasami być dośc nieuprzejmy, lub wręcz chamski. Ale te jego teksty doprqawdy są powalające :)
POza tym bardzo często potrafi pokazać swoje serce... jak sami mówiliscie swoje " człowieczeństwo"
Myslę, że on jest naprawdę spoko :) bardzo mi go będzie brakować, gdy umrze... wogóle to chyba mogli go w jakiś 'milszy' sposób go usmiercić lub pozbyć się z serialu, a nie tak tragiczna smierć... ehhh... jak w końcu zobaczę ten odcinek to chyba będe ryczeć przez dwa dni...
Romano to naprawdę bardzo fajny facet ;)

A nie odnosicie takiego wrażenia, że on się podkochuje trochę w Elizabeth? bo mi się czasami tak wydaje :D nawet bardzo często ;)

Pozdro :*

ocenił(a) serial na 10
_Agnieszka_

no jasne ze sie w niej podkochuje!!! alez mi odkrycie...jak jeszcze nie była z bentonem to ja podrywał...nawet istnieje taka stronka o ich miłosci nie pamietam tyyułu ale tutaj gdzies powinna byc...

ocenił(a) serial na 10
Wilma_2

no to jest tylko takie moje małe podejrzenie :) i jak widać nie tylko moje :P
Tylko, że zastanawia mnie jeden fakt... bodajrze dwa dni temu widziałam na necie właśnie jego zdjęcie całującego się z Kerry... hmmm... dziwne...
może był pijany albo cuś? :P

pozdro :)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Ej, o co chodzi z tą śmiercią??? Kiedy Romano niby odwali kitę??? W jakich okolicznościach??? Proszę o więcej szczegółów:(

ocenił(a) serial na 7

http://www.filmweb.pl/Romano,umrze,,,,temat,Topic,id=297046 [www.filmweb.pl/Romano,u ...]
http://www.filmweb.pl/ROMANO,,%29,temat,Topic,id=283598 [www.filmweb.pl/ROMANO,, ...]

ocenił(a) serial na 10

Spadnie na niego helikopter... to straszne doprawdy... wyjdzie sobie ze szpitala i nagle spada helikopter z nieba... miażdżąca śmierć dosłownie i w przenośni...
chlip, straszna szkoda :(

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

A wcześniej inny helikopter "urżnie" mu rękę.

ocenił(a) serial na 10

noo... widziałam tą scenę... to jest naprawdę okropne... dlaczeego oni( znaczy się scenarzyści :P) tak się nad nim znęcają...
przeciez on taki fajny facet ;)

użytkownik usunięty

Romano do Knight: "Jutro zgłosi się pani do mnie po naganę. Musze dbać o reputację". To był chyba ten odcinek kiedy Lucy przyszła po niego do domu żeby uratował pacjentkę chirurgiczną. Udało się. Powiedział to jak wychodził do domu.

ocenił(a) serial na 10

Taaa, pamiętam ten odcinek :)

Ah, ten Romano...

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Pamietam jak kiedyś Romano powiedział do Bentona:"Gratuluje Peter,godzinna reanimacja trupa musiałeś spalić chyba z tysiąc kalorii". Romano rulez :)

użytkownik usunięty

Kiedy Elizabeth ryczała, bo z Markiem było niewesoło Romano powiedział: "Co się stało? Książe Harry znów na odwyku?" - jakoś tak to leciało:)