PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Myślicie że ten serial będzie również dobry jak Ukryta Miłość .? Mi się nawet podoba . Drażni mnie ta Carmina .

ocenił(a) serial na 8
Tymbarkowa_2

Narazie ciężko powiedzieć , bardzo podobny do Mój grzech .
Ale zapowiada się ciekawie .

malga927

Zgadzam sie ze jest podobny do telenoweli "Moj grzech" nawet ta sama akcja jest jak byla tam ze justina zodtala przylapana na zdradzie i widzial to maly glowny bohater i tak samo tutaj carmina tez zostala przylapana mam jednak nadzieje ze to nie bedzie taka sama telenowele ale zapowiada sie calkiem fajnied juz sie wciagam ;)

ocenił(a) serial na 8
martuu55

Ja też mam takom nadzieje że niebedzie taka sama narazie te 2 telki majom sporo wspólnego .

ocenił(a) serial na 8
malga927

Dokładnie mi też bardzo przypomina Mój grzech,nawet aktorzy są podobni;).Ja bym tylko chciał żeby te dzieciaki byli już dorośli;P,ciekawe ile będzie na to trzeba czekać odcinków,mam nadzieję że nie dużo;)

jazdowicz2666

Z tego co pamietam to w Moim grzechu dorosli byli dopiero w 15 lub 16odc miejmy nadzieje ze tu nie bedzie trzeba dlugo czekac i dorosna wczesniej ;p Ale ogolnie fajny pomysl pokazywania ich jak byli mali mozna wciagnac sie w ta historie ..

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Wszystko okaże się z czasem . Kilkoro aktorów z Mojego Grzechu tu gra nawet chłopcy . Ponoć te podobieństwa z czasem zniknom tylko początek jest podobny , z krótkiego opisu fabóły serialu wiem że też będzie jeszcze jeden motyw bardzo podobny .

Tymbarkowa_2

Nie , jakoś nie sądzę, żeby był dobry. Zamula trochę, może z czasem, jak dorosną, itd, to się akcja rozkręci ;), a Carminy nie trawię, strasznie denerwujące babsko.

Camilla3

Mam dokładnie tak samo, jakoś mnie nie zaciekawił, te dziady mnie denerwują, ten jeden to chyba grał w serialach z 10 lat temu, na pewno jeżeli o mnie chodzi to nie dorówna Ukrytej miłośc

middlee

No właśnie, tak chodzą i smęcą, te domy takie przytłaczające, ciemne, ksiądz też jakiś szemrany, eee do niczego. Nie ma to jak Lucianita, hehe ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

księżulo opalony , włos na żelu hehe
nadal mi tęskno za UKRYTĄ MIŁOŚCIĄ

Nooo, haha, wyrobiony jest, i ma diabła w oczach! ;p
Mi też tęskno, brakuje jednak.

użytkownik usunięty
Camilla3

ja zawsze tak mam jak się kończy jakaś telka , przyzwyczaiłam się już

Ja tak samo, a ta jakoś mnie nie porywa, no, ale może się do niej przekonam, fajnie by było :)

użytkownik usunięty
Camilla3

wydaje mi się że bedzie dobra , wielu fajnych aktorów , właściwie to same znajome twarze z innych telek , czekam aż dzieci dorosną to będzie ciekawiej

Też na to czekam :)

Camilla3

powiem szczerze, że mnie nie porywa już bardziej chyba wole oglądać Zaklętą miłość :) Ehhh mogli by jeszcze pociągnąc parę wątków i Ukryta miłość by trwała

middlee

ja uwazam ,ze np telka CME byla taka fajna min dlatego ,ze dziala sie w roznych miejscach i srodowiskach ,moze rzeczywiscie te hacjendy itp wkolo to monotonne troche jest

ocenił(a) serial na 4
middlee

Chodzi Ci o Cesara Evora? Tak grał w świetnym serialu z 2002 roku i jest świetnym aktorem. Bardzo żałuję, że w tej telenoweli dostał tak krótką rolę. Oby ta telka była lepsza od Ukrytej miłości.

Hadley

o właśnie ten, grał chyba w Luz Claricie :D

ocenił(a) serial na 4
middlee

Tak, ale tego akurat nie oglądałam. Z nim oglądałam z tych starszych telek Miłość i nienawiść oraz Zaklęte serce.

ocenił(a) serial na 9
Tymbarkowa_2

Moim zdaniem bardzo dobrze się zaczęło :) z "Ukrytej miłości" zrezygnowałam, bo w ogóle nie zaciekawiły mnie pierwsze odcinki, wątki były jakieś takie nijakie :D a tutaj już mi się podoba :D Decyzja podjęta: będę oglądać :D

użytkownik usunięty
Tymbarkowa_2

Ja nie lubiłam Ukrytej Miłości, a ten serial nawet się ciekawie zapowiada.. tylko jedno mnie śmieszy, Boyer ma 24lata, Tacher 35, a Zepeda 38, a będą grać praktycznie równolatków, bo przecież po dzieciach widać, że jest najwyżej 2-3 lata różnicy między nimi :D

Podoba mi się już się wciągnełam od pierwszego odc no i aktorzy których bardzo lubię para kochanków a w miłość i nienawiść grali pare pamiętam :) super chce już jutro :D

Ladybaby

Ludwika Paleta jest śliczna w Przyjaciółki i rywalki też fajnie grała :D

użytkownik usunięty
Ladybaby

Faktycznie, ona jest prześliczna, świetnie gra i moim zdaniem jest dość naturalna, co stanowi niezły kontrast przy tych wypacykowanych Latynoskach:D, dlatego.. [ SPOJLER SPOJLER SPOJLER :D :D :D] baaardzo żałuję, że będzie tylko w kilku początkowych odcinkach:/

ocenił(a) serial na 9
Tymbarkowa_2

Ukryta miłość'' ? mi się ten serial nie podobał za bardzo ,jeden z gorszych jakie oglądałam i mam właśnie nadzieje,że ,,Otchłań namiętności'' będzie o niebo lepsza..
Mi ten serial jakoś tak narazie kojarzy się z ,,Kiedy sie zakocham'' ...tam te winogrona były i wgl a tutaj też jakieś uprawy takie..
I wgl jakos tak mi sie kojarzy nie wiem czemu.. :P
Jeśli chodzi o dzisiejsze odcinki to ok mimo,że nic takiego się nie działo to jakoś fajnie się oglądało hehe :)

użytkownik usunięty
pati1109

mi pierwsze odcinki ukrytej miłości sie nie podobały ale puźniej był nawet dobry tyko w ogóle nie było mięczy nimi "miłości" .
oglądałam 1 i 2 odcinek i narazie jest ciekawy szkoda , że estefania umrze

ocenił(a) serial na 9
Tymbarkowa_2

A piosenka na zaczynaniu niestety okropna ;p

pati1109

nopiosenka początkowa słaba ja uwielbiam piosenke z Teresy :)
ale tela w porządku jeszcze się rozkręci :D

ocenił(a) serial na 9
pati1109

mi też się na początku nie spodobała piosenka :D a dzisiaj już uważam, że jest niezła :D

Tymbarkowa_2

Wiecie może, czy odcinki będą dostępne w internecie?:)

ocenił(a) serial na 9
tysiek2212

Już wczoraj były dostępne :)

madzia124

ok, już znalazłam:)

Tymbarkowa_2

Tak szczerze to nie spodziewałam się wiele po tym filmie i jak narazie mam rację...
Dzisiejsze dwa odcinki były strasznie nudne... ;x
Może się rozkręci jak już te dzieciaki będą dorosłe...

ocenił(a) serial na 4
Tymbarkowa_2

Obejrzałam tylko jeden odcinek. Na razie nic ciekawego. Bardzo żałuję, że Cesar Evora i Ludwika Paleta dostali takie krótkie role. Są świetnymi aktorami i mam sentyment do nich ze starszych telenowel. Oby tylko ta telka okazała się lepsza niż Ukryta miłość. I jestem ciekawa jak będą prowadzić wątki, czy będą ciekawe itd. Bo w UM to była jedna wielka żenada.

Hadley

też mam do nich sentyment szkoda że takie krótkie role heh

użytkownik usunięty
Tymbarkowa_2

może być fajny , początkowe odc. trochę takie nudne jak byli dziećmi ale póżniej się zacznie akcja ..taką mam nadzieję

ocenił(a) serial na 9

Nie wiem czy się przesłyszałam ale usłyszałam w pierwszym odcniknu przed 2 min ERRRIA :P skojarzyło mi sie z Achilesem z Ukrytej miłości :P

Tymbarkowa_2

"Dobry jak Ukryta miłość"? Ugh, mam nadzieję, że w niczym nie będzie przypominał UM, w której naciągana fabuła i gra aktorska wołały o pomstę do nieba. Jak to dobrze, że puścili coś nowego. Początek podobny do "Mi Pecado", które jest jedną z moich ulubionych telenowel, więc na razie oglądam dalej. Sporo znajomych twarzy. Najbardziej spodobała mi się postać Estefanii, pewnie to zasługa aktorki, która jak na telenowelę gra bardzo naturalnie. Tylko czy doczekam się serialu, w którym pośród głównych bohaterów nie będzie żadnego księdza? Chyba nie.

Tibby11

Masz racje jeszcze mi sie nie zdazylo ogladac telenoweli bez ksiedza dziwne to troche ze w kazdej jest zawsze taki watek religijny i ksiadz ktory pomaga wszystkim ;p

użytkownik usunięty
Tymbarkowa_2

Wydaje mi sie że będzie lepszy... Raczej inny niz Ukryta Miłość ale to dobrze to jest PLUS :)
No i fakt duzo twarzy znajomych...

ocenił(a) serial na 6
Tymbarkowa_2

ja ogólnie nie bardzo lubię telki które rozgrywają sie gdzieś na zapadłej wsi meksykańskiej....trochę to takią sztucznością mi trąci,ale tu możę rozegrac sie ciekawa akcja,pożyjemy zobaczymy,tylko ta plastikowa ciocia musi szybko zniknąc bo nie mogę na nią patrzec,moim zdaniem ta aktorka nie bardzo pasuje do tego serialu

ocenił(a) serial na 9
tojaag

Również nie przepadam za telami w których pojawiają się księża, jest dużo wątków religijnych ale mam przeczucie, że ten ksiądz będzie grał pozytywną postać i może również zabawną. Ale to tylko takie moje przypuszczenie, okaże się w praniu :P
Nie przepadam także za akcjami, które dzieją się we wsi na hacjendach chociaż nie zawsze, bo w CME wątki w hacjendzie były fajne ale to pewnie za sprawą aktorów ;P
Obejrzałam tylko jeden odcinek i choć za dużo się nie działo telka jak narazie przypadła mi do gustu :) a to najważniejsze, bo przy pierwszym odcinku Ukrytej miłości i Zakazanego uczucia czułam niesmak a tu jest inaczej :) Zobaczymy... :)

tojaag

ja właśnie lubie jak są księża w telach sentyment po Luz Claricie itp i lubię też o wsiach wlaśnie :D

użytkownik usunięty
Tymbarkowa_2

wczoraj oglądałam 1 i 2 odcinek i narazie fajny jest , a ktoś wie , w którym odcinku będzie ta elisa dorosła ? mie też drażni ta carmina przez nią estefania umrze , i ten ojciec lupe nie zachowuje się troche jak ksiądz , ale zobaczymy , bardzo lubię oglądać telenowelę

użytkownik usunięty

Do 7 włącznie na pewno będą dziećmi, ale też chętnie się dowiem kiedy będą dorośli. A ten aktor grający księdza, to mi bardziej na jakiegoś żigolaka pasuje niż na księdza:D

Nooooo :D

użytkownik usunięty

Jednak sama się dowiedziałam:D od 12 będą dorośli!

ocenił(a) serial na 7
Tymbarkowa_2

Po pierwsze Gael bardziej mi się podoba, jest taki mrauuu. Dobrze, że będzie miał kogoś na końcu (lubię takie potajemne wzdychania jakie będzie do niego miała ta Paloma). Ksiądz mi się podoba (śmieszne było jak nawzajem dali sobie po łbie). Ja akurat lubię jak akcja dzieje się na hacjendzie, i podobał mi się wystrój obu bo nie wszystkie są ładne. A w dzisiejszym odcinku rozbawiło mnie jak ojciec Elisy powiedział do żony "jestem tylko rolnikiem" pomyślałam sobie dobry rolnik jak ma taką chałupę. I nie podoba mi się właśnie, że tak długo będzie trzeba czekać na głównych bohaterów. Co by było jak by było po jednym odcinku.

użytkownik usunięty
Selena_Evrillo

akcje na hacjendzie zawsze są fajne