Myślicie że ten serial będzie również dobry jak Ukryta Miłość .? Mi się nawet podoba . Drażni mnie ta Carmina .
zgadzam sie ,jest sztuczna ,pisalam w innym watku ,ze ja bym obsadzila brito na jej miejsce ,jest przynajmniej wyrazista jakas ,a ta boyer jakas taka mdla i sztuczna t fakt
Ja jom lubie , widziałam jom w 2 telkach gdzie grała całkowicie różne postcie i obie zagrała bardzo dobrze .
Takom postać jak Teresa niejest wcale prosto zagrać .
Też ją widziałam w Teresie i jakoś właśnie między innymi przez tą rolę ją przestałam lubić, drażniła mnie tam, może tutaj się to zmieni, zobaczymy :)
No zobaczymy jak to będzie . Może takie wrażenie odniosłaś ze względu na typ postaci jakom w Teresie grała nadętą egoistke dążąca po trupach do celu , materjalistke . Ja widziałam jom też w ' Dzikim Sercu " grała tam cyganke Himene postać która była zupełnym przeciwieństwem Teresy
zgadzam sie ,najlepsze telenowele to gorzka zemsta CME la intrusa,od tamtej pory kreca same badziewia tzn chyba juz nie ma kogo obsadzac w nowych rolach,takie mam wsrazenie ,ogladnelabym jakas telke z gaby spanic juz lata nic z nia nie puszczaja nie wiem czemu ,ladna i mila aktorka ,a nie jakas anemiczna i sztuczna boyer
Jak to nic nie ma z Gaby? Nie tak dawno była u nas emitowana Kraina namiętności i Kobieta ze stali. I Kraina.. nie tak dawno była powtarzana.
tzn chodzi mi o to ,zeby byla protka:))) ,zeby grala glowna role jak w la intrusa ,czy w porywach serca ,to byla pierwsza tela i bardzo polubilam ja jako osobe i aktorke:)) ,moze kiedys puszcza emperatriz z nia w roli glownej
a Carmita tuz po ciezkiej operacji nie dosc, ze wyszla na spacer to jeszcze niezauwazona ze szpitala :D
Tak jak Lusiana z Ukrytej miłości he ale tam przynajmniej sprzątaczka zagadała ochroniarza :D
Przypominam że w Ukrytej Miłości ten sam motyw był wiec telenowele pod względem medycznym nigdy nie są wystarczająco dobre.
Oglądałaś Otchłań już wcześniej że tak krytycznie ją oceniasz czy wnioskujesz to po kilkunastu odcinkach?
nie oceniam jej krytycznie, bo mi sie podoba. Jest sporo akcji i nie mozna sie nudzic. I na krazenie dobrze wplywa, zwlaszcza watek naiwnosci Augusta :D
a na Damiana baaaardzo milo sie patrzy ^^
masz racje, Ukryta milosc i w sumie inne telenowele powinny znieczulic juz na wszelkie szpitalno-zdrowotne akcje tego typu hehe.
ja ogladnelam otchlan od 130 odc od finalu po hiszp,reszte dc odpuscilam :)) tak z ciekawosci i musze przyznac ,ze w tej telce ,nie bylo narastajacej ciekawosci w miare zblizania sie do finalu :))) przynajmniej ja mialam takie wrazenie ,no i boyer mi nie pasowala od poczatku ,wedlug mnie nawet w osatnim odc nie widac "szczescia" po tej parze ,jesli wiecie o co chodzi :)))np w CME mialo sie wrazenie ,ze silvia i jeronimo naprawde sa ,nie tylko w serialu:))
Fakt Carmina jest mega wkurzająca w sumie strasznie mi jest żal tej małej Elisy i już nie moge się doczekać kiedy będą już więksi wie może ktoś w którym odcinku będą już dorośli ?