PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Myślicie że ten serial będzie również dobry jak Ukryta Miłość .? Mi się nawet podoba . Drażni mnie ta Carmina .

użytkownik usunięty
Borysoth23

mi tez się strasznie podoba

użytkownik usunięty
Strawberry_77

piękna kobieta i świetna aktorka co pokazała w TERESIE

Boyer nie pasuje do roli Elisy taka sztuczna jest ;/

Ladybaby

zgadzam sie ,jest sztuczna ,pisalam w innym watku ,ze ja bym obsadzila brito na jej miejsce ,jest przynajmniej wyrazista jakas ,a ta boyer jakas taka mdla i sztuczna t fakt

ocenił(a) serial na 8

Ja jom lubie , widziałam jom w 2 telkach gdzie grała całkowicie różne postcie i obie zagrała bardzo dobrze .
Takom postać jak Teresa niejest wcale prosto zagrać .

malga927

Też ją widziałam w Teresie i jakoś właśnie między innymi przez tą rolę ją przestałam lubić, drażniła mnie tam, może tutaj się to zmieni, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

No zobaczymy jak to będzie . Może takie wrażenie odniosłaś ze względu na typ postaci jakom w Teresie grała nadętą egoistke dążąca po trupach do celu , materjalistke . Ja widziałam jom też w ' Dzikim Sercu " grała tam cyganke Himene postać która była zupełnym przeciwieństwem Teresy

Tymbarkowa_2

Jak dla mnie Ukryta Miłość była słaba uważam że Otchłań będzie ciekawsza.

kwiatuszek446

URPEA było bardzo sympatyczne według mnie lepsze niż Otchłań Namiętności

Blab

Sympatyczne może było aczkolwiek absurd gonił absurd dlatego wg mnie było słabe.

kwiatuszek446

w Otchlani namietnosci wcale nie jest lepiej :D

Samarrita

Być może aczkolwiek tego jeszcze nie wiem i mam nadzieję że jednak będzie lepiej.

kwiatuszek446

i jak wrazenia? absurd za basurdem, zwlaszcza w kwestiach medycznych :D genialny serial :D

Samarrita

zgadzam sie ,najlepsze telenowele to gorzka zemsta CME la intrusa,od tamtej pory kreca same badziewia tzn chyba juz nie ma kogo obsadzac w nowych rolach,takie mam wsrazenie ,ogladnelabym jakas telke z gaby spanic juz lata nic z nia nie puszczaja nie wiem czemu ,ladna i mila aktorka ,a nie jakas anemiczna i sztuczna boyer

yecur

Jak to nic nie ma z Gaby? Nie tak dawno była u nas emitowana Kraina namiętności i Kobieta ze stali. I Kraina.. nie tak dawno była powtarzana.

jagodajulia

to nic mi o tym nie wiadomo ,moze cos przegapilam:)

yecur

tzn chodzi mi o to ,zeby byla protka:))) ,zeby grala glowna role jak w la intrusa ,czy w porywach serca ,to byla pierwsza tela i bardzo polubilam ja jako osobe i aktorke:)) ,moze kiedys puszcza emperatriz z nia w roli glownej

yecur

W STD grała wg mnie główną villianę, a w Krainie namiętności grała protkę.

Samarrita

Jak zwykle nie starali się ratować dziecka, tylko spokojnie stwierdzili, że nie oddycha.

Camilla3

a Carmita tuz po ciezkiej operacji nie dosc, ze wyszla na spacer to jeszcze niezauwazona ze szpitala :D

Samarrita

Tak, tak, oni zawsze wychodzą nie zauważeni ze szpitala ;p

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

Tak jak Lusiana z Ukrytej miłości he ale tam przynajmniej sprzątaczka zagadała ochroniarza :D

madzia124

Hehehe dokładnie, ale to już urok telenowel ;p

Samarrita

Przypominam że w Ukrytej Miłości ten sam motyw był wiec telenowele pod względem medycznym nigdy nie są wystarczająco dobre.
Oglądałaś Otchłań już wcześniej że tak krytycznie ją oceniasz czy wnioskujesz to po kilkunastu odcinkach?

kwiatuszek446

nie oceniam jej krytycznie, bo mi sie podoba. Jest sporo akcji i nie mozna sie nudzic. I na krazenie dobrze wplywa, zwlaszcza watek naiwnosci Augusta :D

a na Damiana baaaardzo milo sie patrzy ^^

masz racje, Ukryta milosc i w sumie inne telenowele powinny znieczulic juz na wszelkie szpitalno-zdrowotne akcje tego typu hehe.

kwiatuszek446

ja ogladnelam otchlan od 130 odc od finalu po hiszp,reszte dc odpuscilam :)) tak z ciekawosci i musze przyznac ,ze w tej telce ,nie bylo narastajacej ciekawosci w miare zblizania sie do finalu :))) przynajmniej ja mialam takie wrazenie ,no i boyer mi nie pasowala od poczatku ,wedlug mnie nawet w osatnim odc nie widac "szczescia" po tej parze ,jesli wiecie o co chodzi :)))np w CME mialo sie wrazenie ,ze silvia i jeronimo naprawde sa ,nie tylko w serialu:))

ocenił(a) serial na 8
Tymbarkowa_2

Fakt Carmina jest mega wkurzająca w sumie strasznie mi jest żal tej małej Elisy i już nie moge się doczekać kiedy będą już więksi wie może ktoś w którym odcinku będą już dorośli ?

Olimpia_Delacour

Dzisiaj :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Ooo to super dzięki za informacje to tym bardziej będzie trzeba oglądać