jak obstawiacie jak połączą się pary na koniec ?
Wiadomo Elisa i Damian
Gael i Paloma
Florencia i Enrique
A Sabrina ? Jej ojciec wróci do Begoni ?
Z kim będzie Antonia ?
nie wiem ale dużooooo , ogladałam taką telkę co w TV była kilka lat temu i już tam był stary więc koło 90 chyba
Znalazłam, aktor grający Lucia ma 82 lata, a Maru (jeśli to jest ona) ma 57 lat.
No fakt, ale i tak wg. mnie 25 lat różnicy to za dużo. Znalazłam jeszcze jeden ciekawy fakt. Jeśli dobrze odczytałam to aktor grający Paolo w realnym życiu jest mężem Ingrid,
Jednak z filmwebu, można się wielu ciekawych informacji dowiedzieć :) Jestem ciekawa które z nich wkręciło swoją drugą połówkę do serialu. Z tego co pamiętam to chyba Paolo pojawił się pierwszy.
Byłym mężem, rozwiedli się, ale mają dzieci... :) A swoją drogą to średnio pasowali do siebie według mnie, tak samo jak Paloma z Gabinem, niezbyt pasowali.
no z tego co widać w czołówce to nazwiska aktorów grających ramonę i lucia są w "klepsydrze" - sprawdzałąm to ale nie znalazłam informacji
oni zyją , dużo razy spotkałam się że z tym w telenowelach ale jak sprawdzałam to zawsze aktorzy żyli więc nie wiem o co w tym chodzi
Sabrina raczej z nikim nie będzie skoro wyjedzie do Afryki , a szkoda myślałam że dadzą jej jakiegoś przystojniaka
mam nadzieje ze to nie jest to o czym mysle - bo wiecie w tym miasteczku strasznie lubia sie zabijać hehe...
bardzo lubie tego księdza
właśnie, mam wrażenie, że w oryginalnej wersji nie wiedzieli co zrobić z tymi postaciami i dlatego je uśmiercali, a tutaj mogli jakoś inaczej poprowadzić wątki, bardzo lubiłam Guida, Kenię, Paolo mógł po prostu wyjechać z La Ermity i na końcu mogli go pokazać na jakiejś plaży czy coś... no i nie wyobrażam sobie tego co ma się stać z księdzem...
Pozwolę sobie wyliczyć te trupy:
1. Estefania
2. Rosendo
3. Bianka
4. Kenia
5. Augusto
6.Gidio
7. Ingrid
8. Paolo
+ 3 niedonoszone ciąże (Carminy, Kenii i Sabriny)
No i jeszcze co najmniej 2 osoby dołączam do tej listy
Nie które osoby naprawdę bym oszczędziła np. Gidio lub Kenie.
o masakro! Myślałam, że mniej tego... przesadzili trochę, i zgadzam się z Tobą, też bym oszczędziła Guida i Kenię.
no najbardziej Giuda szkoda , przydałby się Alfonsinie taki facet a tak do końca będzie sama
Po tym jak wrobiła Paolo w gwałt zasłużyła na pokazową karę. Jaki był nie był Paolo nie zgwałcił jej a za falszywe zeznania w prawdziwym życiu idzie się siędzieć.
Nawet szkoda mi się tego Paola zrobiło.. tak cierpiał z miłości do Carminy... i szkoda ze guido i Alfonsina nie zostali razem.. Alfonsinie to by się przydał jakiś chłop ;p taka ładna jeszcze, tak fajnie się trzyma :-)
on ma na jej punkcie jakąś obsesje , chciał ją zdobyć żeby dorównać Rosendowi i "zaliczyć" wszystkie jego kobiety
a do Carminy to raczej pociąg fizyczny