jak obstawiacie jak połączą się pary na koniec ?
Wiadomo Elisa i Damian
Gael i Paloma
Florencia i Enrique
A Sabrina ? Jej ojciec wróci do Begoni ?
Z kim będzie Antonia ?
Ja obstawiam podobnie a Edmundo moim zdaniem nie wróci do Begoni może sobie kogoś znajdzie bo na pewno nie będzie z Ingrid.
Ciężko powiedzieć, ale biorąc pod uwagę, że nie ma tam prawie wolnych facetów, to czuję, że Sabrina i Tonia będą same, z Towarem i Begonią trudno stwierdzić, póki co nie wyobrażam sobie, żeby się zeszli...
a w obsadzie jest również Lourdes Munguía grająca Carolina "Carito" Meraz ktoś coś wie o tej postaci ?
Nic, prawdę mówiąc nie wiedziałam, że takowa jest w obsadzie w ogóle, może ktoś nowy się pojawi, ciekawie by było... :)
Namiesza jednemu i na końcu będą razem , ponieważ w temacie nie jest zaznaczone, że zawiera spojlery napisze tylko, że chodzi o bardzo kochliwą postać.
Edmundo raczej nie wróci do Begonii a z Ingrid też nie będzie , a co do Antonii i Sabriny to nire mam pojęcie może z nikm
Edmundo będzie z pracownicą Elisy Carolina "Carito" Meraz ( ostatnio rozmawiał z nią Enrique ,że pasuję do jego ojca) , Ingrit niedługo zginie więc wiadomo,że z nią nie będzie:P Co do Sabriny to sama się zastanawiam czy będzie z tym vincentem:)
aha teraz już wiem która , ten doktorek to cicha woda tak szybko zmienia obiekty westchnień haha
Sabrina chyba gdzieś wyjechała to może tam pozna kogoś.Szkoda mi jej po tym jak się zachował Paolo o co do niego to ładnie go załatwili w tym więzieniu :P
No właśnie tego nie ogarnia, Damian ledwo zna Ingrid, zresztą ona sama mogła by się wybronić mówiąc że strzeliła w samoobronie tym bardziej że wszyscy myślą że Gabino ją bił.
Dokładnie, nie widzę celu stawania w obronie obcej baby, w dodatku złej. Gdyby to jeszcze Elisa, czy ktoś bliski, to rozumiem, ale tu nie potrafię zajarzyć.
Dokładnie broni obcej baby i nawet nie przejmuje się własną żoną, która jest z nim w "ciąży".
w sumie to wyszło tak że weszli GAEL I Elisa i Ingrid skorzystała z okazji i powiedziała że Gabino ją bił a Damian wobronie własnej go postrzelił
wzięła go na litość ze niby nie chce psuć synowu ślubu itp. a Damian głupi nie zaprzeczył
To zaczyna robić się zabardzo pokręcone , tak samo jak wątek z Palomą i Enrique .
mi się podoba wątek Palomy i Enrique, chciałabym, żeby naprawde sie w sobie zakochali i zagrali na nosie Gaelowi i Flor; reżyser móglby się pokusić o taki rozwój spraw ale znając życie na pewno tego nie zrobi...Gael swoim zachowaniem zasłużył by na końcu być sam a Flor mogłaby pojechać do stolicy i tam sobie mieszkać, a Paloma i Enrique zasługują na szczęście bez nich
Paloma mnie wczoraj wkurzyła akurat, bo sama wkopała Enrique w ciążę, wiedząc, że to nie jego dziecko, a tak zapierała się przed Florencją, że ona nie łapie faceta na brzuch. Co z tego, że to umówione, ale żebrała przed Enrique, żeby poświadczył, że to jego dziecko, to chyba jeszcze gorsze, niż to co zrobiła Florka, bo nie dość, że uwiodła zajętego faceta, to żąda, aby inny wychowywał nie swoje dziecko...
Paolo cały pobity a z jego rozmowy z Alfonsiną można wywnioskować, że to nie wszystko co go tam spotkało zresztą wiadomo jak traktują gwałcicieli w więzieniu
Kiedy ten Edmundo dowie się że Ingrid nie jest taka kryształowa jak mu się wydaje?
Helo:),ja myślę ze może juz coś zajazyl trochę jak Ingrid poprosiła go zeby nie dopuscil do tego zeby Gabino przezyl. I teraz to juz chyba z górki poleci;),ale i tak najbardziej rozwalila mnie scena w której biedny Gabino leży nieprzytomny a tu trzy wrdne baby kłócą sie nad nim i to te najwredniesze:D,szkoda że sie wtedy nie obudził,ale by byla jazda:)
on jak zwykle lovelas zakochany ma klapki na oczach :D
strasznie kochliwy jest... ;)
Straaasznie, każdej deklaruje miłość do grobowej deski i to, że oddał by życie za nią, po czym każda z nich go roluje ;p
hahahaha, to fakt, on jakoś nie ma gustu do kobiet; nikt normalny nie wytrzymałby z Begonią tylu lat małżeństwa, potem romansował z Solarą, żoną przyjaciela a potem z histeryczką Ingrid, co jedna to gorsza ;D
Dokładnie, chociaż powiem wam, że na początku myślałam, że ta Begonia taka zła nie jest, plotkara, owszem, ale jako żona, matka wierna, ale po tym jak zachowywała się do Sabriny i jak zaproponowała Enrique zioła dla Palomy, to skreśliłam ją zupełnie...
na początku też tak myślałam, wkurzały mnie jej plotki i to co gada o ludziach ale w każdej wiosce jest taka babka, co żyje życiem innych; potem okazało się, że jest idiotką, jak wyskoczyłą z bulimią u Sabriny i okropnie wrednym człowiekiem
Mnie to wkurza że każdy jest z kimś z kim nie powinien.. Elisa powinna zostawić Gaela i iść do Damiana .. a Florencja zostawić go i iść do Enrique natomiast Zostawiony Gael i paloma powinni być razem .Ogólnie lubie ten serial ale najgłupsze co mogli zrobić to dać Gaela do Elisy ;/ Edmundo moim zdaniem pasowałby do Caroline (czy jak tam sie ona nazywa) tej sekretarki z przetwórni Elisy..jest miła i wgl.