PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

jak obstawiacie jak połączą się pary na koniec ?
Wiadomo Elisa i Damian
Gael i Paloma
Florencia i Enrique

A Sabrina ? Jej ojciec wróci do Begoni ?
Z kim będzie Antonia ?

marta150391

Ja juz tego Gabina nie rozumiem niech się zdecyduje czy Alfonsina czy Pomarańczowa heeh

virginia_virgi

Wszyyyystkie. "Brunteki, blondynki - ja wszystkie was dziewczynki, całować chcę" :D

użytkownik usunięty
Camilla3

wie że nigdy nie zdobędzie Alfonsiny to zadaje się z Carminą

no ale mógłby się postarać o Alfonsine xd nie no nie wyobrażam sobie ich razem zdecydowanie pasuje do Carminy :)

użytkownik usunięty
virginia_virgi

o tyle lat starał się zwrócić jej uwagę a nu klops ...hehe , dobrze mu tak

virginia_virgi

też was kurza synek Toni ? ja go tak nie lubię masakra jakaś

virginia_virgi

Strasznie! Okropny gówniarz.

ocenił(a) serial na 6
virginia_virgi

Kurcze w końcu Damian pokazał że ma jaja,i postawił się temu idiocie Gaelowi,mówiąc ze będzie walxzyl o Elisę. A tak swoją drogą to Gael na trochę chyba powinien do wariatkowa trafić,może jakieś psychtropy pobrać bo juz przesadza z tą obsesją do Elisy,strasznie mnie to irytuje.

ocenił(a) serial na 10
tojaag

To jest tak poj*b*ny czlowiek, ze jak bym miala go w zasiegu reki to wytrzaskala bym go po pysku. Masakra co za smiec !

dropsik417

Dokładnie, rzadko kiedy osoby z filmów powodują u mnie takie nerwy, ale on po prostu przekroczył wszystkie granice, debil jakich mało. I to zachowanie wobec Palomy, ona chciała żeby ją chociaż przez próg przeniósł, a ten gnom "No co tak stoisz?"... Nie wiem co ona w nim widzi.

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

po dzisiejszym odcinku, gdy patrzyłam na nich na ślubie stwierdziłam, że ostatecznie pary powinny wyglądać tak:
Florencia i Damian
Paloma i Enrique
Elisa i Gael
;) przynajmniej jedna osoba w parze byłaby zadowolona i szczęśliwa ;) a tak, jak widzę jak oni się męczą, odtrącają na wzajem i komplikują sobie samym życie to aż mnie nosi.

duska123

A ja się nie zgadzam, bo w przypadku Florki i Damiana, nikt nie był by szczęśliwy. Ona kocha Enrique, on Elisę. Ja bym zostawiła Damiana z Elisą, Florencję z Enrique, a dla Palomy dała zupełnie nowego, fajnego faceta. Gael natomiast do psychiatryka ;p

ocenił(a) serial na 7
Camilla3

wiem, wiem że w ich przypadku byłoby ciężko ale na ślubie nawet fajnie się ich oglądało ;) w ogóle odkąd Florencia się zmieniła, jej najbardziej kibicuję. Gaela zesłać na jakieś ciężkie roboty ;)

użytkownik usunięty
duska123

na początlu sądziłam że Elisa i Geal byliby fajna parą ale teraz... to NIE Gael do świrologa wysłac albo do kamieniołów
Enrique i Flor najlepiej by do siebie pasowali

a mi się tak szkoda zrobiło Palomy , cieszyła się a ten Gael taki zimny w stosunku do niej

virginia_virgi

mi też jej jest strsznie szkoda, biedna dziewczyna, zakochała sie w tym świrze, mógł się jej nie oświadczać tylko np płacić jej alimenty, chociaż w tak zacofanej społeczności jak La Ermita to by chyba nie przeszło... zniszczy tylko jej życie i ich dziecku, mogę się założyć, że dalej bedzie latał za Elisą, nawet na weselu nie mógł trzymać rąk z dala od niej

marta150391

Mi strasznie było szkoda Enrique, taki był smutny , Paloma w pewnym sensie go wykorzystała a później najszczęśliwsza na świecie bo naczelny pajac w wiosce zdecydował się spędzić z nią reszte życia z miłości do innej.

virginia_virgi

Ja obstawiam, że Sabrina będzie sama, po takiej "miłości" jaką przeżyła, będzie chciała nieść pomoc innym i pozostanie w tej Afryce. Lekarz pewnie będzie z tą nową babeczką Caroliną, jego była żonka zostanie u swojej siostry i już nie wróci (byłoby dobrze bo była już bardzo irytująca). Śmiem też przypuszczać, że Tonia może być z Horaciem :) Zastanawia mnie tylko sytuacja Lucia... czy będzie do końca życia wierny Blance, czy w końcu pozwoli sobie przeżyć starość u boku innej kobiety, w tym przypadku Maru...?

Suz88

Nie wyobrażam sobie Toni z Horaciem pewnie będzie sama

virginia_virgi

ja też jej sobie z nim nie wyobrażam, ona juz planuje pozbyc się Lolity by być znowu z Brauliem

marta150391

A to przebiegła Tonia, myślałam, że już taka nie będzie, a jednak...

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

A ja myślę, że fajnie by było jakby byli razem. Ona ma obsesję na punkcie Braulia, on na punkcie Lolity, mogliby się spiknąć, wyjechać z La Ermity i zabrać ze sobą marnotrawnego synka Toni :) Zresztą ta aktorka co gra Tonię jest bardzo ładna, chyba nawet najładniejsza w tym serialu a tak mało ma adoratorów.

SaltStrawberry

Na początku jeszcze jak Horiacio pracował w haciendzie Arango to już z Tonią się dogadywali. Myślę, że jak Horacio oczyści swoje imię (choć po części) to Tonia inaczej na niego spojrzy a on gdy zrozumie, że Lolita jest szczęśliwa z Brauliem to też zwróci uwagę na Tonie ;) ale muszę przyznać, że nikt tak mnie nie irytuje swoim zachowaniem jak on, wszystko co robi to spartaczy, sam na siebie sprowadza nieszczęście..

użytkownik usunięty
Suz88

w sumie to byłby dobre rozwiązanie ale raczej inaczej to rozwiążą

Horacio to cham i prostak, powinni go zamknąć w ciupie, bo w przypływie agresji nie panuje nad sobą. Podejrzewam, że z jaką kobietą by nie był, podnosił by rękę na nią nagminnie...

Camilla3

szkoda mi Dolores, taka szczęśliwa byla ostatnio, znowu zaczęła układać sobie zycie z Brauliem a tu powstaje z martwych Horacio i ubzdurał sobie, że ją zabierze, nie przyjmując do wiadomości, że ona go nie chce, teraz będzie ją prześladował, nie zasłużyła sobie na taki los, zwłaszcza teraz, gdy w końcu pomyślała o sobie, Tonia też mnie wkurza, wredna baba, sama oszukała w najgorszy mozliwy sposób męża a ma pretensje do Lolity, że z nim jest

użytkownik usunięty
Camilla3

nie zgadzam sie do konca bo jednak kocha Dolores (ona jest nadal jego zona) - gdyby nie zalezalo mu na niej to juz dawno by wyjechal a tak broni ją przed tymi hienami - Carminą i Gabinem...

nie wiem czy pamietasz ale jak sie zjawil w miasteczku to chial rozpocząc NOWE zycie (nie przestepcy) - do wszystkiego zmusil go Gabino oczywiscie szantazując go... nawet przed Lupe wyznal ze zaluje wszystkiego...

takze to jego zachowanie nie wynika do konca z jego wlasnego wyboru...

Dla mnie podniesienie ręki na kobietę skreśla w moich oczach faceta w 100%, nie miał prawa uderzyć Dolores, to jest niewybaczalne. Po drugie widać jak szybko w przypływie agresji mu to przychodzi, mało brakowało, a Tonia też by zarobiła z pięści... Może i chciał rozpocząć nowe życie, ale widać, że jednak zła do końca nie wyplenił.

użytkownik usunięty
Camilla3

jak to w filmach bywa :)

Co się dzisiaj działo bo nie oglądałam . zaraz koniec ale będzie mi brakowało tego serialu

virginia_virgi

Nie było wczoraj filmu, także nic nie straciłaś :)

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Dobrze, ze Amor bravio chociaz mozna ogladac .... chociaz nie do konca mnie przekonuje, to zawsze cos nowego :)

użytkownik usunięty
Camilla3

mam dylemat z Horaciem , nie wiem co o nim sądzić , widac że nie jest zły do szpiku kosci , miał wyrzuty sumienia z powodu Blanci , chciał się zmienić no ale z tym uderzeniem Dolores to przesadził

no damski bokser ;/ ja go zawsze nie lubiłam

użytkownik usunięty
virginia_virgi

trudno go jednoznacznie ocenić , nie jest taki zły jak Carmina czy Gabino

Może aż tak nie, ale dobry też nie jest. Jest zły, tylko nie ma po prostu na koncie tylu zabójstw, chyba tym się różnią.

użytkownik usunięty
Camilla3

no może i tak ale ja jakoś go lubię

Czemu ta głupia carmina przyznać się nie mogła było by po sprawie he he

virginia_virgi

I tak nikt jej nie wierzy... A swoją drogą bardzo mi się odcinek podobał, aż bym chciała już kolejny! Gael chociaż raz zachował się jak człowiek, tzn, pozwolił Elisie na ślub i usunął się w cień, chociaż tekst do Palomy "jak sprawić, żeby moje serce się do Ciebie przekonało?" jednak pokazał, że jest głupi i nic, a nic nie ma wyczucia w tym co mówi. I jeszcze jedna sprawa, czy nie dziwne, że Paloma praktycznie wcale nie ma brzucha? Przecież już trochę w tej ciąży jest, zaszła podobnie jak Florka, a Flor już dawno temu nosiła imitację brzucha, więc wypadało by, że Paloma też powinna mieć spory brzuszek.

ocenił(a) serial na 9
Camilla3

Co ty? Przecież Florencja już dawno z brzuchem chodziła jak Paloma zaszła w ciąże. Od ślubu Gaela i Elisy minęło jakieś 2-2,5 miesiąca, a Gael przespał się z Palomą na miesiąc przed ślubem, więc to wychodzi, że jest w około 3 miesiącu. Choć fakt, lekko zaokrąglić ją już powinni :)

Borysoth23

Tak? A mnie się jakoś wydawało, że to był podobny czas, ale w sumie faktycznie, u Florencji mogło i być wcześniej...

Camilla3

tak na oko to powinna byc już w 4 miesiącu mniej więcej, bo jakiś czas temu gadała, że jest w 3, a minęło troche czasu od tego, więc brzuch powinna juz mieć.. tekst Gaela do niej mnie rozwalił, ja już bym go dawno zostawiła

marta150391

Ja to samo, musi go naprawdę strasznie kochać, że daje radę to wytrzymać...

Camilla3

ja się cieszę że Carmina co raz bardziej świruje i duchy widzi ,wszyscy po niej pojechali :D ale ten Vincente ,jest głupi ... Gael to słodziak ,ale z wyglądu ,natomiast charakter do duszy ....Paloma i Florencja ślicznie wyglądały :) tej Dolores mogliby te warkocze zmienić i te stroje , bo korale mi sie podobały :) ciekawe gdzie się podział Horacio hmm....

nadia_21

No ja już wiele odcinków temu przewidywałem że Carmina dostanie na głowę hehe:D

nadia_21

podobało mi sie, że wszyscy ją nawiedzają, tylko Kenii brakowalo, myslałam nawet, że jak sięgała po sukienkę na wesele to ta wylezie z szafy ;D dobrze tak Solarze, zaslużyła sobie na to, widać, że dręczą ją wyrzuty sumienia

marta150391

Jakby ktoś szukał piosenki ze ślubu Damiana i Elisy to bardzo proszę:Alex Sirvent & Ximena Herrera- Junto A Ti

davvido1

mnie akurat bardzo się bodoba:)

ocenił(a) serial na 10
marta150391

Właśnie!, dziwie się, że Kenia jej nie odwiedziła i Estefanija.. dziwne. Ale najdziwniejsze było to,że Wszedł Augusto i powiedział,że jest taka sama jak siostra O.o ,że co?!! Przecież jak on zginął to już wiedział o wszystkim...

Agencik22

może to był wytwór wyobraźni carminy a ona najbardziej obawiała się porównań do siostry? też tego momentu nie zaczaiłam...