Również byłabym wdzięczna za przesłanie mimi_100@amorki.pl :) Nigdzie nie mogę znaleźć 5 i 6 części
Ja również poproszę :) mój adres: kapustka11@buziaczek.pl
Strasznie mnie wciągnął serial, a co to będzie z książką!
jeśli to naprawdę nie problem to również poproszę :) nie mogę się doczekać aż się dowiem co będzie dalej! monikakazmierczak@onet.pl ktokolwiek - bardzo proszę! :)
poproszę bardzo uprzejmie na: wojciagn@gmail.com, najlepiej w mobi, ale innymi formatami nie pogardzę
Jeśli mogłabyś mi wysłać "Obcą" lub wszystkie książki w pdfie, to byłabym również bardzo wdzięczna;> kajaczek0.o@gmail.com
Czy mogłabyś mi także wysłać serię tych książek? Byłabym bardzo wdzięczna, mój mail to kaczag (i dalej łącznie jak to zwykle bywa @ wp kropka (znak nie złowo) pl ) przepraszam za te komplikacje, ale coś mi się dzieje z telefonem.
Cześć, czy to jest jeszcze aktualne? byłabym wdzięczna :) kkumorowicz@gmail.com
Czer26 i kaset 26 i wesoły statek mam problem z mailem. Wróciło mi po dwa maile. Moze Arstentendi pomoże. Bo inaczej musicie poczekać do jutro conajmniej
Witam, czy masz komplet 7 ksiazek? Bardzo poszukuje ich i jesli to mozliwe bylbym wdzieczny za pdf-y. Moj adres tunz@gazeta. pl
Miedzy "gazeta." a "pl" wstawilem spacje z wiadomych wzgledow, ktorą to prosze zlkiwidowac
Dzieki wielkie
Jak coś to mam wszystkie w pdf, ale i książkowe wersje są do znalezienia:) Ja obecnie poluje na pojedyńcze sztuki...
kcae czy bym mogła prosić na maila te wszystkie wersje? z góry dziękuję ! emiliakowalczyk@vp. pl
Cześć ,czy mogłabym prosić o przesłanie od 2 do 6 tomu na adres: anekol@onet. pl ?
z góry dziękuje :)
Będę bardzo wdzięczna za przesłanie tych 7 tomów i z góry b. dziękuję
asia_mo@tlen.pl
Mogę prosić o ponowne przesłanie, bo niestety do nie nie doszło:(
asia_mo@tlen.pl