Droga Ardenedi, wysłałam swoja prośbę mailem na adres, który podałaś. Pozdrawiam
Cześć ,czy mogłabym prosić o przesłanie od 2 do 6 tomu na adres: anekol@onet. pl ?
z góry dziękuje :)
Witam, czy mogę prosić o wysłanie tomu Kość z kości w pdf? Byłabym bardzo wdzięczna :)
Mój maila: anecia-216@wp.pl :)
Również bardzo proszę o podesłanie 7 tomów. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam
Obojętnie PDF lub EPUB
carajuda@gmail.com
Czy mogę prosić o podesłanie? Z góry dziękuje. Pozdrawiam! mycso2.pro @ o2. pl (spacja po pro była wymagana, przy wysyłaniu proszę o jej usunięcie :) )
Także będę wdzięczna za podesłanie wszystkich tomów na ailiayailia @ gmail. com (oczywiście bez spacji :) )
Z góry dziękuję
również poproszę o przesłanie wszystkich tomów na heilie@o2. pl z góry dziękuje i pozdrawiam :)
Witam. Sama jakiś czas temu chciałam skompletować wszystkie części Obcej, co niestety było nie lada problemem ponieważ polski nakład się wyczerpał a o wznowieniu nie było mowy :( Całkiem przypadkiem trafiłam na wyprzedaż w pewnej księgarni internetowej gdzie książkę można było kupić za niecałe 10 zł. Dlatego teraz z braku książek na allegro tak wysoko się cenią ! Może teraz gdy cykl został zekranizowany ktoś pomyśli żeby wznowić druk...
Ja również byłabym wdzięczna za podesłanie wszystkich tomów. Mój adres to kajzerka11@o2. pl.
Link mi wygasł na gmailu dalam spakowane ksiazki na portal pewien http://chom ikuj.pl/Ardenedi/Gabaldon+Diana
Witam
Dziękuję Ci Ardenedi. Link nie wygasł. Właśnie pobrałam i rozpakowałam. Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki!
Ja również byłabym wdzięczna za podesłanie wszystkich tomów :)
adres marzena.badurak@gmail. com
A jakie jest hasło do folderu chomikowego? :)
Czy jest tam wersja mobi?
Pozdrawiam!
Ja również prosiłabym o podesłanie wszystkich tomów. Mój adres to: nikki215@wp.pl. Z góry dziękuję ;)
witam,,
bardzo, bardzo prosze o przesłanie ksiażek i na moj adres mailowy
lutinka@gmail.com
pozdrawiam i z góry dziękuję!