hej czy ja też mogłabym poprosić o podesłanie.
mój adres: aneta.kupka@op. pl
z góry dziękuje i pozdrawiam
:-)
adres jest ze spacja z oczywistych względów. jak będziesz wysyłać to usuń ją po prostu.
pozdrawiam :-)
ja też poproszę, jeśli nie masz już dosyć tego wysyłania :) zzimorodek@gmail.com
Witam. Czy mogłabym dołączyć się do tego łańcuszka próśb? Byłabym bardzo wdzięczna za podzielenie się pierwszym tomem, bądź jeśli ktoś ma wszystkie, to chetnie przygarnę całość. Proszeee. I dziękuję z góry za pomoc
Witam , Bardzo proszę o przesłanie wszystkich tomów, mój adres Katarzyna. wareluk @ gmail. com. Byłabym bardzo wdzięczna . wersja pdf lub epub
Czy ja też mogę marinella888@gmail.com, ależ skonczyli serial w takim momencie :/
witam! poszukuje ,,Obcej'' w wersji mobi, epub.... Byle nie pdf ... jezeli ktos ma linka do jakiejs strony do pobrania byla bym wdzieczna. Za podeslanie na meila rowniez bylabym wdzieczna ;) izabelllinda@wp. pl
Czy ja również mogłabym prosić o książkę? Z góry dziękuję:)
paulajarosz004@gmail.com
Jeżeli ktoś ma te książki w pdf to będę wdzięczny za przesłanie: mkaro[małpka]poczta[kropka]pl
Mam tomy do czwartego, jeżeli to nie problem to proszę na andgrus@gmail.com o resztę.
Pięknie dziękuję z góry, bo po obejrzeniu pierwszych odcinków serialu wsiąkłem w szkockie klimaty bez reszty.
A pod tym linkiem można pobrać zip wszystkiego; chyba
https://drive.google.com/folderview?id=0B23mKGv2OYQmRXBnaUptQVRPRzA&usp=sharing
niestety próba udostępnienia linku nie udaje sie, google wyświetla linka jako nieaktywny
Nie dostałam jeszcze, więc poproszę jeśli mozna. Pdf lub doc....obojętnie byle poczytać:) Dzięki
Cześć :) czy też mogłabym prosić o przesłanie wszystkich tomów na angelika12814@interia. pl (usuń spacje). Z góry dziękuję
Hej :) jesli to odczytasz po pol roku prawie to prosze wysluj mi ta sage na maila, pdf, word czy cokolwiek co da sie czytac z tel. Niestety o ksiazki ciezko a serial jest cudowny <3
harmoszka77@gmail. pl (usun spacje)
Bede wdzieczna :)
Jaaaaa dziekuję :* jesteś wielka :) i wybacz błąd w email, późna pora już była, ale widać wpadłaś na poprawny:) pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze :)