PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736614}

Pakt

2015 - 2016
7,6 46 tys. ocen
7,6 10 1 46450
6,4 20 krytyków
Pakt
powrót do forum serialu Pakt

2 odcinek

ocenił(a) serial na 7

Hej, gdzie mo zna obejrzeć 2 odcinek i resztę ? Widzę że są na bieżąco usuwane

monczi83

na chwilę obecną z torrentów można ściągnąć 2 i 3 odcinek. Choć jeśli masz możliwość obejrzyj proszę na HBO. Twórcą należy się coś za ich pracę :D Pozdrawiam

skywalker112

Masz 100% racji, ale niestety dostępność oferowana przez hbo jest tragiczna :(
Myślę, że w obecnych czasach naprawde coraz mniej ludzi ma telewizor, a juz naprawde niewiele ,a ochote zasiasc przed tv o konkretnej porze w konkretnym dniu narzuconym przez widzimisie nadawcy. Wiazalam duze nadzieje z platforma hbo go, ale okazuje sie, ze aby skorzystac z internetowej platformy (oczywiscie odplatnie - bez problemu moge za nia zaplacic), trzeba miec wykupiona kablowke (!!!) ! Samoboj ze strony HBO, bo tym sposobem, chcac docenic i dofinansowac tworcow niestety nie mam jak tego zrobic.

Kesti22

Mam dokładnie ten sam problem. Dystrybucja tv w naszym kraju, to jest patologia. Nie rozumiem dlaczego, aby móc wykupić dostęp do HBO muszę posiadać pakiet telewizyjny składający się z 60-ciu kanałów, których poziom jest poniżej wszelkiej krytyki. Normalnie komuna. Żeby wszyscy mieli równo niezależnie od jakości świadczonych usług. Chcę wykupić dostęp, zapłacić za to, a usługodawca nie daje mi ku temu możliwości.

ocenił(a) serial na 7
skywalker112

Oczywiście, że gdybym miała taką możliwość to obejrzałabym na HBO, lecz ja w domu telewizora wcale nie oglądam i mam jedynie najniższy pakiet w którego niestety HBO nie wchodzi. Tak jak wyżej było pisane, że stacja ta nie daje nam zbyt dużego wyboru.

monczi83

wszystkie odcinki na nasze-kino.eu

ocenił(a) serial na 7
maxplastic

Dziękuję Ci bardzo.

monczi83

Jest an YouTube. Właśnie znalazłam i mam zamiar ale trochę sie boje

KarolinkaGogolinka

Nie wiem czemu mi ucięło .... W każdym razie boje sie oglądać bo napisane jest ze tylko dla dorosłych a nie chce oglądać scen gwałtów i itp wiec będę wdzięczna jak napiszesz czy są takie sceny

ocenił(a) serial na 7
KarolinkaGogolinka

Scen gwałtów nie ma. Pewnie chodzi o to, że jest trochę scen śmierci ale nie są one jakoś drastyczne jak i cała seria. Serial naprawdę spoko. Polecam

monczi83

Ok dzięki. Niestety na YouTube są odcinki ale tylko pierwszy jest ok. Reszta ma coś z dźwiękiem , pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
KarolinkaGogolinka

Ja oglądałam albo na kinomanie albo kinomaniaku. Poszukaj tam