Pakt

2015 - 2016
7,6 47 tys. ocen
7,6 10 1 47478
6,5 13 krytyków
Pakt
powrót do forum serialu Pakt

ocenił(a) serial na 8

Nie rozumiem jednego aspektu. Malik mówił, że Natalia została zwerbowana przez Lejmana i obie dziewczyny miały mieć haki na Janczyka, a potem mówi, że ktoś przejął Natalię... i teraz nie rozumiem... przecież ta sprawa została ujawniona i haki na Janczyka, czyli seksafera poszły do mediów. Kto w takim razie zwerbował Natalię? I co tutaj chodzi? A drugie pytanie to czy ktoś może mi wytłumaczyć skąd Piotr wiedział, że ten gość, który wchodził na konferencję ma zamiar zabić Annę?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sewerynekd

Malik "wymyślił" Natalię i on ją wysłał do Janiaka, mieli zrobić na niego materiały żeby przestał szantażować premiera. Kto wysłał Natalię do Grodeckiego? Ktoś trzeci. Ktoś komu zależało na tym żeby te materiały ujrzały światło dzienne i doprowadziły do upadku rządu. I teraz ta sama osoba/organizacja zaciera ślady i próbuje. Mam wrażenie, że tej osoby jeszcze nie poznaliśmy.

Ten gość, który strzelił do Anny Wagner to ten sam z który wsadził Grodeckiemu nóż w brzuch w pierwszym odcinku. Poznał go - jak się domyślam - po tatuażu.

ocenił(a) serial na 8
tatw

Właśnie jak tak usiadłem na spokojnie kilka godzin po obejrzeniu odcinka to sam do tego zdążyłem dojść ;) ale z tym gościem to faktycznie nie wiedziałem nic nadal :o powiem, że jestem zaskoczony i nie zorientowałem się, że to ten sam człowiek, który dźgnął Grodeckiego. Dzięki ;)