Nie rozumiem jednego aspektu. Malik mówił, że Natalia została zwerbowana przez Lejmana i obie dziewczyny miały mieć haki na Janczyka, a potem mówi, że ktoś przejął Natalię... i teraz nie rozumiem... przecież ta sprawa została ujawniona i haki na Janczyka, czyli seksafera poszły do mediów. Kto w takim razie zwerbował Natalię? I co tutaj chodzi? A drugie pytanie to czy ktoś może mi wytłumaczyć skąd Piotr wiedział, że ten gość, który wchodził na konferencję ma zamiar zabić Annę?
Malik "wymyślił" Natalię i on ją wysłał do Janiaka, mieli zrobić na niego materiały żeby przestał szantażować premiera. Kto wysłał Natalię do Grodeckiego? Ktoś trzeci. Ktoś komu zależało na tym żeby te materiały ujrzały światło dzienne i doprowadziły do upadku rządu. I teraz ta sama osoba/organizacja zaciera ślady i próbuje. Mam wrażenie, że tej osoby jeszcze nie poznaliśmy.
Ten gość, który strzelił do Anny Wagner to ten sam z który wsadził Grodeckiemu nóż w brzuch w pierwszym odcinku. Poznał go - jak się domyślam - po tatuażu.
Właśnie jak tak usiadłem na spokojnie kilka godzin po obejrzeniu odcinka to sam do tego zdążyłem dojść ;) ale z tym gościem to faktycznie nie wiedziałem nic nadal :o powiem, że jestem zaskoczony i nie zorientowałem się, że to ten sam człowiek, który dźgnął Grodeckiego. Dzięki ;)