dlaczego on to zrobił?! no naprawdę.... niby taki twardy a tu....
bo chyba dobrze zrozumiałam na końcu powiedział:
Kocham Cię Elena (...) boże jakbym chciał żebyś tego nie zapomniała, ale to zrobisz....(pytam bo jeszcze nie ma napisów)
przecież to by mogło coś zmienić!!!! kibicuje DELENIE ale to mnie zaczyna wykańczać
wg mnie scenarzyści przesadzają Elena powinna ulec choć na chwilę....:)
Ale skąd wiesz, że ani I&N ani K&R nie są razem? Może są, tylko nie obnoszą się z tym... co nam do tego w sumie..
http://www.fanpop.com/spots/the-vampire-diaries-tv-show/images/16696800/title/ia n-somerhalder-dresses-stefan-salvatore-photo
Ian sie przebrał za Stefana! ROTFL! :P
Nie zmieni się na Stefka, Stefek to kluchy, a Damon pomimo tego, że zmienił się pod wpływem Eleny nadal ma swój charakterek za który go pokochaliśmy.
Znowu oglądałam tą scenę z Rose i dopiero teraz zauważyłam, że Damon chciał pocałować Elenę w usta, ale się wycofał, pewnie bał się kolejnego odrzucenia...
już za ok 15 godz będziemy wiedzieć czy Elena wypiła jakąś herbatkę czy nie...:P
chociaż wyjaśnienie tego wątku wcale nie musi nastąpić w najbliższym odc....
wypiła nie wypiła oto jest pytanie!
a skąd będziemy to wiedziec? :)
końcówka odcinka niesamowita! oglądałam chyba z 5 razy :D
najpierw taki zwyczajny, arogancki damon ze swoim podłym uśmieszkiem i zadziornym tekstem "fajna pidżamka" a potem "ta dobra" strona damona. nie umiem określic słowami jak bardzo jestem pod wrażeniem jego postaci! ideał faceta;>