Dzisiaj 3 odcinek...
Jak wasze wrażenia?
Czy ktoś słyszał o napisach [mogą być nawet angielskie]
bardzooo ciekawie to podobno ma być najlepszy do tej pory!!!
perpedes.... napewno tak będzie
a nie myslicie ze moze te wilkolaki pomoga wampirom pozbyc sie Kat???
chociaz mogloby to byc troche "zmierzchowe" :P
nie wiem czy ktoś wyłapał, ale wydaje mi się, że Stefan w 6:57 mówi "pa" do Eleny po zatrzaśięciu drzwi samochodu :)
No ten odcinek w porównaniu do poprzedniego był znacznie lepszy :) Dużo się działo :)
Ta cała historia z wilkołakami...Mason jako wilkołak nieźle mnie wystraszył...tak się bałam o Stefana i Caroline jak było powiedziane, że wilkołak może zabić wampira :(
W ogóle to wspólne sceny Stefana i Caroline coraz bardziej mi się podobają ;) Stefan jest taki fajniejszy niż przy Elenie :) jest dużo zabawniejszy :)
No a między Damonem a Eleną też się trochę podziało. Chwała mu za to, że osłonił Elenę przed tą strzałą. A te jego przeprosiny...to że stracił przyjaźń z Eleną to cóż...z jednej strony jest mi go żal a z drugiej strony....
Mimo wszystko podobało mi się jak Damon jej dogadał, że ma coś wspólnego z Katherine oprócz wyglądu xD
W końcu dali scenę z Jenną i Alarickiem :) stęskniłam się za nimi :)
Fajna była scena jak ta asystentka Isobel gadała z Eleną o Damonie xD jak on wszystko podsłuchiwał xD
Haha i jak Elena chciała wkurzyć Damona i tak się chamsko całowała z Stefanem przed samochodem xD
W tej scenie przy samochodzie zawsze mi strasznie żal Damona. Biedulek.
A sceny z Duke są świetne :D
Vanessa: Can he read minds, too?
Damon: If you wanna see me naked, all you have to do is ask. xD
Co do Steroline - wszyscy chyba sądzą, że Stefek jest fajniejszy przy Car, niż przy Elenie.