Wow :D To już tylko 15 odcinków zostało :)) Skończysz szybko, 2 tygodnie maksymalnie :D
No a gdzie się szlajacie? :PP
Właśnie teraz chyba nie zacznę nawet, bo zbliża się sesja :/
W temacie o odcinku na żywo :) Ale cisza zapadła :P
Wiem, wiem niestety, ja tam "Zagubionych" skończę :D
O masz... Myślałam, że to prawdziwy wątek i nie chciałam spoilerów, bo jestem trochę do tyłu z "Pamiętnikami..." :P
W wątku o odcinku na żywo to piszemy w oczekiwaniu na godzinę 2 :)
A dużo Ci zostało "Zagubionych"? :) Ja nie mam takiej prędkości, nie potrafię spiąć się i obejrzeć. :P
25 odcinków :D Po prostu jak coś wkręca to oglądam dalej, jak ciekawi, to oglądam dalej itd. :))
To trochę jest, ale pewnie szybko się z tym uporasz :) Internat uwielbiam, ale jakoś z tym moim oglądaniem seriali nie jest dobrze :P
Mój plan na pewno wypali :D Czyli do końca stycznia skończyć serial :D No to zamiast głupstwa, można oglądać odcinki :PP :*
No niby tak, ale mam zawsze kilka stron, na które muszę wejść i czas zleci. A nawet jak mam odcinki ściągnięte to i tak robię coś innego. :P
A kiedy masz sesję? :*
No ja też jak już siadam na laptopa to wszystko ogarnąć muszę koniecznie :PP
Jakoś pod koniec stycznia mi się zaczyna... A u Ciebie?
No właśnie, trochę tego jest. A to Filmweb, a to książki, a to gry, a to to i tamto :P
Od 30, kilka egzaminów mam wcześniej..
Będziesz oglądać Króla Lwa na TVP1? :D
:D
Ja też chyba jakąś zerówkę będę mieć wcześniej...
Sama nie wiem, ale pewnie tak, bo pierwszy raz w tv, to wielkie wydarzenie :D
Uroki studiowania ...
Też obejrzę, bo jak napisałaś, to wielkie wydarzenie. :D Nawet na forum KL jest o tym w dyskusjach :)
Nooo...
Nie wiem, wczoraj weszłam na chwilkę, więc nie wiem co się dzieje ;p
Uciekam spać :* Do jutra?
Ja widziałam, dla mnie słaby, ale każdy ma inne gusta, osoby z "Internatu" tam grają :D
Obejrzałam 7 odcinek, jeszcze dwa i zobaczę ten pocałunek... :PP Bo już wszędzie piszecie... :/
Jak ja Ci zazdroszczę..
Chciałabym tak teraz "na świeżo" 3 VD odcinki pod rząd..
I to jeszcze takie boskie.
3 sezon ? Naprawdę dobry, ale żal mi tak szybkiego wykoszenia Michaela i domagam się powrotu Elijaha na stałe.... xDDDD