Bo wiesz,chcę obejrzeć od deski do deski a efekt jest taki,że oglądałam tylko Sernikowate sceny :P
Kejtuś,spójrzmy prawdzie w oczy,nie wyrobię się :P
Szkoda,że nie dali tańca Damona :D
Ale pioseneczka do TB genialna :D I od razu przypominają mi sie letnie poniedziałki kiedy się czekało na nowy odc :P
Oj tak, piosenka z TB świetna jest :)
Mi się przypomniały letnie noce, kiedy to oglądałam TB i nie musiałam czekać na nowe odcinki :P
Jak to szybko zleciało... :)
Czas tak szybko płynie,nawet się nie obejrzymy jak się wiosna zrobi :)
A później lato i wrócą seriale :))
Bo jesteś konsekwentna i oglądasz :D
A ja najpierw euforia a później z daleka :)
Szkoda, że Bonnie nie odziedziczyła po niej urody :P
http://static.wetpaint.me/vampire/ROOT/photos/630/VD312b1116110293b--54923923542 3541695.jpg
Dlaczego uważasz, że Bonnie jest brzydka?:P Ale matka dobra dupa, ładniejsza od córki:)
Tam gdzies było zdjęcie jak są razem i nawet całkiem do rzeczy wyglądała:D Choć nie powiem,bo tutaj zdecydowanie mniej korzystnie.
To zdjęcie jest dziwne. Ale ogólnia to ładna z niej kobieta. http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=169&pid=6137#top_display _media
Ona ma coś z oczami. chyba jej chirurg krzywo naciągnął, Kat pomimo swojej dziwności i tragicznej roli bardziej mi się podoba;P
Idę lulać. Dobranoc. Powodzenia na zaliczeniach, egzaminach, sprawdzianach, pytaniach ( niepotrzebne skreślić) Paaa :**
Kejtuś jeśli jeszcze jesteś to dobranoc ;*****
Obejrzę SC i idę spać,bo codziennie kładę się po 2 albo 3 :D
A rano nie mogę z łóżka wstać :)
Dobranoc Malinko :**************
Ja też już idę spać, bo w zasadzie to o 5 muszę wstać, żeby się pouczyć, bo dzisiaj niestety nie dałam rady do końca :P
Ja ostatnio też chodzę późno spać :P Wróciłam chyba do zachowań z wakacji :D
Ta afroamerykanka to będzie matka Bonnie? Czy ona też będzie miała coś wspólnego z magią? Gdzie można przeczytac i zobaczyć na ten temat więcej informacji?
U mnie to dopiero nowy semestr. :/ Nie idę jutro chyba do szkoły, nie chce mi się :D