PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121907
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pytanie, skąd weźmiecie pamiętniki ?
Skąd je pobierzecie ?
Jak dla mnie to koniec, żałoba i to wtedy kiedy zaczęło być naciekawiej

użytkownik usunięty
kasiunia_nr1

Narysuję sobie:P

kasiunia_nr1

Ściągnę sobie tak jak do tej pory to robiłam.
sracta może mnie w dupę pocałować :D

ocenił(a) serial na 7
Malaga_13

Po co ściągać, skoro na itv można za darmo obejrzeć prawie każdy serial. Dzisiaj oglądałem shameless i wszystko bło OK.

mareczekp2

Po pierwsze: lepsza jakość
Po drugie: bez limitu
Po trzecie: szybciej obejrzę
Po czwarte: na złość srakcie :D

ocenił(a) serial na 6
Malaga_13

Robię tak samo :) Ściągam z torrentów i jeszcze tego samego dnia wieczorem mam w bardzo dobrej jakości odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
mareczekp2

Czyli można oglądać tam seriale???

ocenił(a) serial na 7
vampirecaroline

Można, jeszcze nie wszystkie ale twórcy strony cały czas przywracają kolejne odcinki seriali w nowych odtwarzaczach. Do ostatniego odcinka Shameless było chyba z 10 linków i tylko jeden mi działał, a w jakimś innym znalazłem inny serial. Ogólnie trzeba poszukać ale wszystko się da, nieważne czy nasz gówniany premier nam zakaże czy nie :)

ocenił(a) serial na 8
Malaga_13

Malaga_13
Ściągnę sobie tak jak do tej pory to robiłam.
sracta może mnie w dupę pocałować :D

OTÓŻ TO, LUBIĘ TO !!! ;)

ocenił(a) serial na 5
Malaga_13

sciagaj dalej, a juz niedlugo serial bedziesz ogladac zza krat.
tyle, ze tam nie ma tv no chyba ze przekonasz jakos klawisza:)))))))))))

ocenił(a) serial na 4
kasiunia_nr1

Mi pozostało npremium :D

ocenił(a) serial na 10
kasiunia_nr1

Odbiorcy są to i możliwości się znajdą;p

ocenił(a) serial na 4
stabil88

No wlasnie :) Ale, jak juz chca zamykac te pirackie, to niech dadza nam jakas alternatywe. Chociazby w postaci legalnych i platnych. Jesli ktos jest prawdziwym fanem, to nawet zaplaci, byb obejrzec. Pytanie tylko, czy nasi kochani politycy potrafia myslec...

ocenił(a) serial na 10
xena_4

Oczywiście, że potrafią, skoro chcą myśleć za nas i już to robią;p
No ale torrenty nie zginą, fora warezowe też nie zginą i linki zawsze się znajdą;p albo powrócimy do czasów sprzed dziesięciu lat i będziemy się płytami DVD face2face wymieniać;p

stabil88

W czarnym płaszczu pod stadionem:D Aa tam, zanim oni wysrają się z ratyfikowaniem tego to minie trochę czasu i może do tego czasu inicjatywa obywatelska zbierze te 500 000 podpisów pod referendum. Na to jest jeszcze czas. Studenci organizują listy, wczoraj zbierali podpisy w Toruniu. Kto jest pełnoletni niech podpisuje się za referendum i potem idzie zagłosowac przeciwko ratyfikacji ACTA. Proste:D

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Szkoda, ze teraz nie jestem w Polsce, bo jako pierwsza bym poszla juz zaglosowac. Serio.

xena_4

Nie pali się póki co bo trochę czasu im to zajmie. Jeszcze nic nie jest przesądzone. A zorganizowanie referendum to też musi trochę zając.

ocenił(a) serial na 9
alien_2

To ja juz nie wiem. Jak ściagne cos to mnie zamkna czy jeszcze nie? :D Poważnie pytam, bo chce obejrzec dzis jakas komedie rom:D

BeautyAndStupid

Oj nikt cię nie aresztuje, muszą to ratyfikowac;P A do czasu ratyfikacji internauci obalą rząd:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

To spokojnie;D Grę o tron niedługo skończę;P

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Nie pogniewam się, jeśli będzie dopiero w kwietniu, bo wtedy mam urlop i będę w Polsce.

ocenił(a) serial na 4
stabil88

Oni nie mysla, tylko sie podlizuja i daja kierowac tym z komisji Unii Europejskiej. Nawet kazdy Ci to powie.

ocenił(a) serial na 10
kasiunia_nr1

Ja jebe! Jeśli ACTA wejdą w życie to minie trochę czasu. Strony na których można były oglądać filmy online, na pewno będą zablokowane (przykre, ale jak głosowaliście na Tuska to macie), ściągać oczywiście możesz, ale na drugi dzień policja wtargnie Ci do domu. Jak na razie walczmy ;] Tyle

_Anusia_

Ja nie głosowałam i też mam?:P Wiedziałam, że to się źle skończy ale nikogo lepszego nie było;p

ocenił(a) serial na 8
alien_2

myślę, że mamy jeszcze trochę czasu, po pierwsze na razie dokument został "tylko" podpisany. do ratyfikacji mamy kilka miesięcy. więc, według mnie póki co ściągać można. jeśli nie uda się z referendum to za kilka miesięcy będziemy się POWAŻNIE martwili...
swoją drogą, bardzo bardzo żałuję, że dopiero za 10 miesięcy będę miała te 18, by móc zagłosować i obalić ten cały burdel.

zilustrowana

Wybory już były więc to że kończysz 18 lat nic nie da, musisz czekac na kolejne wybory. No chyba, że uda się zrobic referendum. I na kogo chcesz głosowac? Na Donka-przepchniemy wszystko? Na Jarka- To był zamach!? Czy może na Palikota- zalegalizujemy palenie kadzidełek? Mam nadzieję, że do kolejnych wyborów pojawi się jakaś sensowna partia.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Racja, nie ma teraz na kogo. Ale na razie mogą nas cmoknąć. Jeszcze nie wygrali. Jak powiedział zacny Mel Gibson w pewnym filmie: Możecie odebrać nam życią, ale wolności nam nie zabierzecie!!! Freedooooom!!!!!!! ;D Niech rząd, premier i ACTA się walą!!!!

ocenił(a) serial na 10
natalia58

http://referendum-acta.interia.pl/ kochani stronka do referendum w sprawie ACTA. Głosować na nie:) Plissssss :)

natalia58

Wniosek o referendum to nie internetowe głosowanko;P Musi byc podpis i podany PESEL. Wpisałam już się wczoraj na manifestacji. Pod czymś takim się podpisujcie a nie internetowe głosowanie w formie sondy:P

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Zawsze to coś. W obecnej sytuacji trzeba próbować wszystkiego !!!

natalia58

Równie dobrze można zacząć się modlić, wybrać na wspinaczkę po tybetańskich górach do jednego z polożonych tam klasztorów, zatrudnić egzorcystę czy też ściągnąć pogromców duchów. Wszystko to gówno ta, tak jak śmieszne petycje online, ale przecież trzeba próbować wszystkiego ^ ^

Go people! GOOOO PEEEE-PEEEE-PEEEOPLE! Team spirit, yeah! <byłaby ze mnie dobra cheerleaderk'a xD >

Sawyer

"ściągać oczywiście możesz, ale na drugi dzień policja wtargnie Ci do domu" to dziwne, jakoś jeszcze4 mi nie wtargnęła.. Bez przesady, nie wiecie, że polskie prawo POZWALA ściągać filmy/seriale z internetu? Tylko nie pozwala ich nikomu udostępniać i trzymać więcej niż 24 godziny na komputerze.

elenkaa

I dlatego torrenty nigdy nie znikną. Przykład? TPB. Twórcy skazani, strona od tamtego czasu tak jak stała tak stoi i w gruncie rzeczy, to nigdy się nie miala lepiej niż teraz. Głośna sprawa, chcieli z nich przykład zrobić, a tymczasem wciąż są młodzi i bogaci, a ich biznes nienaruszony ^ ^

elenkaa

24 godziny to i chyba nawet nie obowiązują. Możesz trzymać na dysku. Karane jest udostępnianie innym, także do kosza te wszystkie programy typu p2p, bo naraz ściągając również udostępniasz pliki.

ocenił(a) serial na 4
Sawyer

A może nią byłeś w poprzednim życiu? ;P

Co prawda, już zagłosowałam w sprawie referendum na tej stronie internetowej (jestem w Anglii, więc tylko takie mam wyjście), ale też uważam, że to nic nie da. Powiedzmy sobie szczerze RZĄD MA NAS W DUPIE :/

xena_4

Po krótce, to prawdziwe petycje coś mogą zdziałać. Teoretycznie. Internetowe? Nikt się nimi nie interesuje, kto mialby zawracać sobie dupę czymś, na co nie będzie miejsca po wprowadzeniu nowych reguł? Ludzie muszą się ruszyć, jeśli chcą coś zmienić, a nie wygodnie sobie klikać przez monitorami.

Co do Anglii - póki co, u nas cisza i oby zostalo tak jak najdłużej.

Sawyer

U was nie ma ACTA?:D Jakiegoś studenta podobno zamknęli i wywożą do USA na proces, ile jest w tym prawdy/:P

alien_2

No internet stoi jak stał, nic się nie zmienia, więc chyba nie ma? xD
A jeśli jest, to znaczy, że nie taki diabeł straszny jak go malują xD

Sawyer

W Polsce też nie zamykają nikogo bo na razie tylko podpisali, muszą jeszcze ratyfikowac żeby cokolwiek weszło w życie;P

alien_2

No wiem, wiem, pani adwokat xD Nie mam wykształcenia w tym kierunku, ale nie jestem też całkowitym głąbem, kiedy chodzi o prawo. Niemniej jednak, u nas - jeśli w ogóle cokolwiek podpisywali - to już dawno by wszystko bylo załatwione, więc albo nic się nie dzialo albo jest dawno po <gdyby podpisywali w przeszłości, to wyjaśnialoby brak szumu wokół ACTA> i widać nie jest to takie złe i zasadniczo nie wpływa na sieć i ludzi operujących nią.

Sawyer

Wyczytałam, że Wielka Brytania podpisała razem z Unią czyli wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie. Jeszcze za szybko żeby cokolwiek działało.

alien_2

O, mam nową wyszukiwarkę internetową xDDD eloogle.com xD <ależ ja jestem zabawny, ho ho ho! >

Sawyer

Mało:P
Czemu strajki tylko w Polsce były?:D

alien_2

Bo reszta świata - wiedząc, że nic się nie zmieni, a z megaupload i filesonic zrobili przykład jak swego czasu z TPB - ma to w dupie xD

Sawyer

Za tydzień pewnie wszyscy o tym zapomną, ale seriale mogliby oddac;p

alien_2

E tam, ja ściągam wszystko z torrentów, więc... Don't really give a damn, to be honest xD

Sawyer

Daj spokój, nie ściągnę 8 sezonów Chirurgów;P Poczekam aż linki na iit v będą znowu działały, może do poprawek się wyrobią;p

alien_2

O jeny, nie wiesz nawet, jak to można uprościć...
1. Ładujesz torrenta.
2. Odznaczasz wszystko <cokolwiek tam jest> i zaznaczasz pierwsze 3-5 odcinków.
3. Kiedy się ściągną, usuwasz TORRENTA <zostawiasz dane> i lładujesz tego samego jeszcze raz.
4. Zaznaczasz kolejne 3-5.
5. W czasie, gdy oglądasz te pierwsze, kolejne się ściągają.
6. Powtarzaj czynność aż do końca serialu xD

Sawyer

Brzmi dosyc prosto:P Poczekam na działające linki;p

alien_2

Wybierasz trudniejsze rozwiązania, I simply don't get it xD

Sawyer

Nigdy w życiu nie ściągałam niczego przez torrenty więc nie mam pojęcia o czym mówisz ale doceniam starania:P