Zastanawiacie się co będzie dalej ? W najnowszej książce piszę na samym końcu że DAMON stanie się CZŁOWIEKIEM. Ale nie wiem czy tak będzie. To co teraz jest z Klausem, to pikuś , w książce to tak powiązane jest. Rose chyba umrze w 12 odc. Ale będzie super.!!
P.S Dobrze że choć Elena jest ze Stefano.
Damon nie stanie się człowiekiem. On już się nim stał w najnowszej części. Oczywiście serial bardzo różni się od książek, więc raczej mało prawdopodobne, że mieliby akurat w tej sprawie wzorować się na oryginale, aczkolwiek twórcy lubią nas zaskakiwać - wszystko jest, znając ich, możliwe. Poza tym przydałby się przed Twoją wypowiedzią napis "spoiler", bo zapewne nie każdy czytający właśnie tę wampirzą sagę chce się przez przypadek dowiedzieć, co się wydarzy w tak odległej części ;)
Tak, zastanawiamy się w dziesięciu innych tematach xD
A ten P.S. mnie rozwalił :P Dla mnie to nie jest dobrze;d
no żal mi was dziewczyny.\Pociaga was ten szerokomordy Ian. Z brwiamy do góry.
Dobrze że Elena jest zdecydowana że chodzi z Stefano.
Zgadzam sie - Damon forever xD...A jak to sie stalo,ze stal sie czlowiekiem??
no co no comments Damon jeszcze jakoś wygląda w 1 sezonie, ale w 2 to bleeee.
No to fajnie, że ty chociaż nie jesteś blee, ale nie musisz pisać do mnie tekstów "żal mi cię", prędzej mi jest żal ciebie przez twoje wypowiedzi.
seph, nie powinnaś obrażać kogoś o odmiennych upodobaniach.
De gustibus non est disputandum.
Ja uważam, że Stefan nie jest przystojny, a Damon tak - mimo wszystko nie będę Ci ubliżać z tego powodu.
: )
po co piszesz na tym forum... nie pisz po nicku i nie wchodz na ten temat jak ci coś nie pasuję.
pff..
Czemu mam nie pisać po nicku? Chyba po coś go masz :)
A w temat mam prawo wejść, za to Ty nie masz prawa nikomu ubliżać.
JEŚLI BYŁABYŚ mądra, kiedy napisałam żebyś nie pisała tu to nie pisałabyś. Bo niechciałabyś się już kłócić. No ale niestety...
Po za tym nie zaśmiecaj mojego tematu. Tylko pisz o tym swoim guście.
no widzisz , nic na Ciebie nie działa,, ty poprostu uwielbiasz się kłócić.
Powiedziałam wynocha, nie chcę Cię tutaj bo robisz z igły widły, a ty mnie chyba tak lubisz że i tak nie odejdziesz nawet jeśli nikgogo nie interesuję twoja opinia.
po co tu piszesz, nie gadaj głupot, sama się kłócisz, a jakbyś tego nie robiła nie przychodziłabyś na ten temat.
Jesteś szajbuską, po co tu wchodzisz. NIKT CIĘ TU NIE CHCĘ!!!.
Nie wiem już jak można do ciebie mówić. Nie chcę się z tobą kłócić, więc spadówa.
A jeśli dalej będziesz tu pisała, to daje znak że na serio kochasz się kłócić i męczyć osoby
Ale dziecko.... z kim ja piszę.
(...) ale ty jesteś .... widzisz , masz taki łeb, że będziesz się kłocić. Jaka gościówa....
ja ją chcę! ;D
ps też wolę szerokomordego Iana niż długomordego Paula
a tak serio to spraw sobie jakiegoś zwierzaczka, jemu będziesz rozkazywać, bo to forum tu się używa argumentów a nie jakichś praw własności do tematów i swojego widzimisię
ahaaaa. Więc na takie zdanie zawsze tak odpowiadasz... Ok... Z tobą nie gadam, bo się kurdę Ciebie boję... jaaa. Nie zgwałcę cię bo NIE CHCEM i jestem DZIEWCZYNĄ. A po za tym jak chcesz to xrobić znaajdz chłopaka
Podoba wam się Damon, ok.
Mnie i tak cieszy że Elena i tak do końca najnowszych ksiązek będzie ze Stefanem
Mam pytanie :P czy ktoś ma ebooka najnowszej części (Dusze Cieni)? Doszłam do 22 rozdziału, ale nie sciągnełam tego na komputer, a mój antywirus zablokował wszystkie strony, gdzie moge to znaleźć ;//
właśnie z chomika oglądałam, ale teraz nie moge wejść na tą stronę, bo mój antywirus zablokował dostęp i nie moge odblokować ;/
u kogos na blogu widzialam wszystkie cala serie nie pamietam dokladnie co wtedy wpisalam w google ale chyba pamietniki wampirów ksiega 1 czy 2 no i sie pokazalo trzeba troszke poszukac tam w tych blogach ale na pewno znajdiesz nie sprawdzalam tego bo w sumie mam ksizaki w domu ale napewno jest ok:) jakbys nie mogla znalesc to napisz to Ci poszukam:))
nawiązując do wypowiedzi Seph, aż mi się przypomniało jak w którymś z tematów jakieś dziecko napisało 'Twoje zdanie jest złe!' xD
pamiętacie ? xD
sorry za offa ;p
xD no takiego przypadku to jeszcze nie widziałam, a czytać ze zrozumieniem w bravo nie uczyli? dobrze, że chociaż krzywy ryj napisałaś poprawnie, ale widać skądś to już znasz...
chyba jednak tu zostanę, trzeba pomagać ludziom poszkodowanym przez los
O dokładnie, a przecież na forum może pisać każdy. Szkoda, że znajdują się tu takie osoby, które za wszelką cenę chcą pokazać, że jednak mają rację. Przecież forum jest od wyrażania swoich opinii, a nie od obrażania się nawzajem. Zakopcie wreszcie ten wojenny topór! :D Będzie fajniej :)
ale ja się nie kłócę, wręcz przeciwnie cieszy mnie to, że codziennie uczę się tu czegoś nowego :D no może trochę podjudzam, nie mogę się oprzeć... seph jest nawet zabawną złośnicą, pozdrawiam! ;)
O, no wiesz... nie o Tobie mówiłam xD ale niech będzie. W sumie to się zgadza. Jak się to potem czyta to więcej z tego śmiechu niż złości xD