Zastanawiacie się co będzie dalej ? W najnowszej książce piszę na samym końcu że DAMON stanie się CZŁOWIEKIEM. Ale nie wiem czy tak będzie. To co teraz jest z Klausem, to pikuś , w książce to tak powiązane jest. Rose chyba umrze w 12 odc. Ale będzie super.!!
P.S Dobrze że choć Elena jest ze Stefano.
Wiesz co mi szkoda??
Że się urodziłaś.
I nie muszisz się popisywać, nie napisze "nie popisuj się" bo odrazu rzuci się na mnie młodzieńczy bunt
Słuchaj zbuntowana nastolatko. Po pierwsze naucz się poprawnie pisać ponieważ widać kilkanaście błędów ortograficznych. Po drugie, nie wiesz jak było i gdybyś tego ry..ja nie wćiskała to byś może wiedziała o co chodzi. Nie potrzebnie piszesz, bo i tak mam Cię daleko, i możesz sobie pisać co chcesz. Więc wieśniaro może najpierw naucz się kultury, ale nie od matki bo widać jakie nauki wyniosłaś
Nie chciałam się włączać do tej kłótni, ale wręcz bawią mnie niektóre wypowiedzi... Seth, kto tutaj nie ma kultury? ;) Pewnie teraz wyjedziesz na mnie za to, że się odezwałam i napisałam coś takiego pod Twoim tematem, ale cóż...
Neff, musisz zrobić trochę błędów stylistycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych, oraz pisać na poziomie zbuntowanego 10 latka aby seph Cię zrozumiała.
pisz sobie brudasko co chcesz . Jak mnie tak bardzo lubisz i uwielbiasz się kłócić to pisz. W dupie mam zdanie wieśniar których matki kultury nie nauczyły. Żałuję że coraz więcej takich dziewczyn....
ooo tak, jestem brudna i cie kochaaaam <333.
aaa, no i nie mam kultury.
w sumie wszystko się zgadza. po prostu mnie rozgryzłaś.
chyba pójdę płakać w kąt i już nigdy nie napiszę żadnego postu na fw ;(
-.-"
Słuchaj , mój temat, nie podoba ci się, nie pisz. Nie chcę mi się z tobą pisać.
Idzcie na photoloszka, tam swoje sweet foty dodacie.
Nie będe dla ciebie wychodzić z mojego tematu. Ty spadaj jak masz ciężki dzień.
Tak cię inetersuję że zagdlądasz co napiszę??
pf...
Co według ciebie oznacza termin dzieci? Poziom inteligencji, który nie raz przekracza poziom inteligencji niektórych ' dorosłych ' czy może posiadanie rodziców?
Bo jak tak to moja mamusia i tatuś mają się wspaniale ^^ Dzięki.
No coz jesli ty okreslasz ze ktos jest dzieckiem przez znaczek ' xD ' to ja za twoje 'chcem' daje ci 8 lat maksymalnie bo juz dzieci w 1 klasie podstawówki znaja podstawy polskiego ;p
a wiesz że pisze się cóż a nie coz, ktoś a nie ktos, znaja tylko znają. Za to i za te twoje sweet znaki typu xD potwierdzam że piszę z dzieciakami z przedszkola
Szkoda słów na takie "dzieci" :) Zresztą, po co się tutaj udzielać? Skoro Seph chce mieć temat dla siebie, to niech sama ze sobą rozmawia, nie będziemy jej przeszkadzać.
Ja po prostu już nie mogę ze śmiechu. W sumie tak niech rozmawia sama ze sobą skoro z innymi nie może się porozumieć ; )
śmieszna jesteś, nie udawaj alfonsa...
Sama się kłócisz, a piszesz że ja sama ze sobą. Jak masz problemy wzrokowe to idz to okulisty.
Naprawdę dziękuję, ale z moim wzrokiem wszystko w porządku. Pragnę ci jedynie przekazać, co jest niezmiernie trudne biorąc pod uwagę twoje nastawienie, że z nikim się nie kłócę :)
Śmieszy mnie jedynie zachowanie pewnych osób, ponieważ wykazują dziwną skłonność do przekręcania wydarzeń i powtarzania się.
Poza tym moja wypowiedź nie była do Ciebie.
Ludzie, wyluzujcie trochę. Pewnie już żadna z was nie pamięta, że zaczęło się od tego, który z aktorów ma bardziej "kwadratowy ryj"... każdy ma swój gust, możecie mnie zlinczować, ale podobał mi się Mason :-)
Mi też się Mason podobał ;)
Co do Ciebie seph mój chłopak ma się dobrze, tym bardziej czytając takie wypowiedzi którymi rozśmieszasz ludzi do łez, gratulacje masz talent! ;p
Nie wiem, czy się orientujecie, ale powyższy temat jest w dziale tematów gorących. Weszłam tu z ciekawości. I co widzę? Najpierw zastanawiacie się, co będzie dalej z Vampire Diaries, by od razu przejść do kłótni, który wampir jest przystojnieszy, a jeszcze później, by obrzucać się nawzajem błotem. Świetnie. Filmweb zchodzi na psy. I staje się drugim Onetem. Oby tak dalej...
Słuchaj dziewczynko twoje wypowiedzi są jeszcze śmieszniejsze.
jakaś gówniara, która udaje dorosłą
no tak. Najpierw kłóciłam się z inną typką, tak jej dosrałam że uciekła, ale rzuciły się kolejne szajbuski
Wspominasz mnie ?;) Oj tak, dosrałaś mi i to bardzo... mam swoje życie, nie siedzę godzinami na komputerze wypisując pierdoły jak tak ty.
A nie pomyślałaś może, że ktoś mógł to napisać na komputerze bez polskich liter?
Nie wiesz jak się ustawiać polskich znaków? Ahaaaa....
Nawet 8 latek umie to zrobić.
Hahaha, ta dyskusja jest świetna. ;D
Seph, nie wiedziałam, że lata umieją ustawiać polskie znaki, a ty twierdzisz że nawet 8 lat potrafi, wow.
Jeżeli nie załapałaś, gdyż Twój poziom jest zbyt niski, to ci wytłumaczę: o osobie mającej 8 lat mówi się 8-latek, a nie 8 latek. ;)
Lepiej idz do okulisty, bo chyba wzrok ci się pogarsza. No i naucz się sama pisać, robisz błąd na błędem, a że ty mając 8 lat nie umiałaś ustawić polskich znaków to szczerze współczuję...
A po za tym twoje wypowiedzi mam w dupie... więc se pisz co chcesz... ale nie pozwolę by jakieś syfiary zasyfiły mi temat