Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Słyszeliście, że Ian niedawno nagrał scenę łóżkową do jednego z kolejnych odcinków TVD ? Obudzi się nagi obok pięknej wampirzycy. Wasze pomysły kim ona będzie ;) ciekawa jestem jak Elena na to zareaguje i czy chodzi tylko, że się obudzi koło kogoś, czy stało się coś więcej

ocenił(a) serial na 6
marusss16

Powiem szczerze, że gdyby tutaj pisało - "Klaus w scenie łóżkowej" - moja ciekawość byłaby przeogromna...XD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

tego też może się doczekamy ;) a jakieś propozycje, co do tej wampirzycy?

ocenił(a) serial na 4
marusss16

Klaus w scenie łóżkowej! Byłabym przeszczęśliwa ;P

ocenił(a) serial na 10
xena_4

z Caroline ? ;)

ocenił(a) serial na 6
marusss16

Najprędzej Kath...
Kto inny w tym serialu miałby tyle odwagi by się Damonkowi do wyra wkradaćXD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Ale myślisz, że teraz kiedy Elena pozwoliła mu na pocałunek on wskoczy z Kath albo kim kolwiek do łóżka?

marusss16

A może p. doktor okaże się wampirzycą...;p

ocenił(a) serial na 10
Aga_1a

ta Dr Fell mi się nie podoba, a poza tym ona ma się wdać w romans z Alarickiem

marusss16

Również jestem za Alarickiem, przydałaby mu się jakaś kobieta:)) Tylko żeby go znowu nie skrzywdzila...

ocenił(a) serial na 10
Aga_1a

Jenna świetnie do niego pasowała

marusss16

No po Jenne to właśnie najbardziej ubolewałam, była taką pozytywną postacią:))

ocenił(a) serial na 10
Aga_1a

no niestety :)

marusss16

a moze z niejaka Sage (aktorka grajaca Tess Mercer w Smallville - C.Freeman) :P

ocenił(a) serial na 10
kroto_3

ale ona ma pojawiać się tylko w retrospekcjach

marusss16

ja tylko czytalem jakis artykul z hataka i tam bylo ze pierwszy raz pojawi sie w retrospekcjach z 1912 a ma wystapic na pewno w kilku odcinkach, z mozliwoscia powracania. Z tego wnioskuje ze, moze pierwszy raz pojawi sie w retrospekcjach ale pozostale razy moze nie :P A moze ta scena o ktorej jest mowa w temacie tez bedzie retrospekcja :P

ocenił(a) serial na 10
kroto_3

Ale jak spytali Ninę o tę scenę to powiedziała, że nie może zdradzić, czy będzie brała w niej udział jako Kath i że Elena będzie miała swoje zdanie na ten temat, więc raczej scena nie będzie w retrospekcjach.

ocenił(a) serial na 6
marusss16

Nie mówię że on wskoczy, tylko ona;)
Poza tym, obudzi się nagi w łóżku z wampirzycą..to jeszcze nie musi nic znaczyćXD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

widzę, że nie tylko ja tak myślę ;) w sumie dawno nie widzieliśmy Kath, a Julie powiedziała, że zobaczymy ją w najmniej spodziewanym momencie

marusss16

No właśnie może po prostu obudzi sie nagi bo tak np lubi chodzić spać:) a rano będzie leżała obok niego Kat i mamy scenę łóżkową bez żadnych "czynności" łóżkowych...;p

ocenił(a) serial na 10
Aga_1a

ja jestem fanką Deleny, więc mam nadzieję, że tak będzie ;) a Elena i tak będzie zazdrosna, może w końcu zrozumie, że kocha Damona

marusss16

Co prawda ja jestem za Steleną ponieważ uważam, że do siebie bardziej pasują niż Damon i Elena, ale co do ich małego romansu to nie mam nic przeciwko( bo i tak wiem, że na końcu będzie Stelena):))) , no ale trochę różnorodności nie zaszkodzi:)))

ocenił(a) serial na 10
Aga_1a

pozostało nam czekać ;) ciekawe, w którym odcinku będzie na scena

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Coś mi się wydaje, że jego raczej prędko w takiej scenie nie zobaczymy o ile w ogóle. Teraz babki mu najmniej w głowie kiedy Stefan sieje postrach i grozę;P No chyba, że Caroline, ale to też zbyt szybko nie nastąpi. Jeśli go zabiją jeszcze w tym sezonie to z tym romansem by musieli się streszczać i pewnie ewentualna taka scena byłaby już odegrana na planie. Zresztą pamiętam jak w retrospekcjach w 2 sezonie Klaus darł mordę do Elijah, że miłość to dla wampira największa słabość, więc widocznie mu się poglądy zmienią. A tak w ogóle co tu się napalać jak wiadomo jak w TVD wyglądają sceny łóżkowe- pocałunek, a następne ujęcie już po wszystkim. Pewnie nawet klaty nie pokażą ;P

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Oj tam, więcej optymizmu;)

WhiteDemon

Przeczytajcie sobie spoilery na temat Rebeki, ja po przeczytaniu tego sądzę na 99,99%, że to właśnie ona znajdzie się z Damonem w łóżku :)

wikitoriwikens

z nią o_O? To ci dopiero..Ciekawe jak do tego dojdzie ;)

bliss6

Pisze, że gdy Rebeka obudzi się to będzie chciała dopiec Elenie i wbije jej nóż w plecy.
Ona wie, że Damon jest dla niej ważny, więc może z nim wylądować w łóżku.
Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, ale to łączyłoby się w logiczną całość, bo jej postać jest nam znana.

wikitoriwikens

no to jestem tym bardziej ciekawa :)
powiem Ci że nie czytałam tego spoilera :)

ocenił(a) serial na 6
wikitoriwikens

O kurde, jak Becca wstanie, to będzie jazdaXD

WhiteDemon

No chyba, że jest możliwość, bo w 16 odcinku do obsady dołącza Cassidy Freeman, która jest wampirem, wnioskując, że będzie w retrospekcjach, ale wątpię by ją dali do łóżka z Damonem, gdy podkreślili, że będzie to znana nam postać.

Kiedy ponownie zobaczymy Rebekah?
Klaus jest w posiadaniu ciała siostry, ale czy będzie ona odsztyletowana w najbliższym czasie? Plec mówi: "Rebekah nie będzie długo martwa, lecz Klaus jest przerażony jej odsztyletowaniem. Zanim jednak zobaczymy Rebekah przywróconą do życia, Klaus będzie się musiał zmierzyć ze swoją przeszłością. Popełnił on straszliwe rzeczy, o których dowiedziała się jego siostra, więc to mu zajmie trochę czasu nim będzie czuł się komfortowo wyciągając z niej sztylet. Oczywiście, gdy to się zdarzy, nie będzie ona fanką Eleny Gilbert, a walka, która miała miejsce wcześniej w tym sezonie, powróci ze zdwojoną siłą. Rebekah będzie chciała pogrążyć Elenę i wbić jej nóż w plecy. "

ocenił(a) serial na 10
wikitoriwikens

według mnie to Kath zaboaczymy obok Damona, tym bardziej że ma się pojawić w najmniej oczekiwanym momencie. Wydaje mi się, że do niczego między nimi nie dojdzie, tylko po prostu obudzi się, a Kath tam już będzie ;)

marusss16

mam takie jedno pytanko ;) była już ta scena z filmiku 0:10 bo jakoś nie mogę jej skojarzyć :/ ?
http://www.youtube.com/watch?v=Q0qTYYEIWs0

ocenił(a) serial na 10
bliss6

była ;) ostatni odcinek przed przerwą ;)

marusss16

no właśnie za długa ta przerwa ;) dzięki :D

ocenił(a) serial na 10
bliss6

nie ma sprawy ;)

marusss16

Ale Kath ma się podobno pojawić na balu u Klausa w 14 odcinku :) bo zauważyliśmy, że na balu Elena jest na zdjęciach w dwóch różnych sukienkach i mało prawdopodobne, że Elena by się przebierała podczas balu. :P

ocenił(a) serial na 10
wikitoriwikens

też racja ;) ale myślicie, że Damon " zdradzi " Elenę, czy ten spoiler ma podgrzać emocje,a tak naprawdę nic wielkiego się nie stanie?

marusss16

to było kręcone niedawno, czyli ileś tam jeszcze odcinków przed nami zanim do tego dojdzie, jeśli w tym czasie Elena wróci do Stefana i będzie znów "wielka miłość" to wydaje mi się, że Damon byłby w stanie to zrobić.

a Wy jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10
wikitoriwikens

wydaje mi się, że Elena nie wybaczy Stefanowi tego, co jej zrobił w ostatnim odcinku, przynajmniej nie w najbliższym czasie. Zresztą mam nadzieję na rozwój Deleny ;)

marusss16

uwierz mi, że ja też. i sam ten spoiler już napawa mnie jakąś zgubą, że Delena nie ma przyszłości...

ocenił(a) serial na 10
wikitoriwikens

ja wierzę w to, że on się po prostu obudzi i jakaś wampirzyca tam będzie, a Elena wtedy poczuje się zazdrosna i Delena ruszy naprzód ;)

wikitoriwikens

hmmm wydaje mi się, że coś musi się wydarzyć ,że znów posunie się do takiego czynu...Znów zrani go Elena (wróci do Stefana :/) ,albo klątwa jakaś :D albo nie wiem co -ale pewnie całkowicie upadnie na głowę :(

ocenił(a) serial na 10
bliss6

szkoda, że nie wiemy, w którym odcinku ta scena

użytkownik usunięty
marusss16

Scena w 3x16. Jeżeli rzeczywiście coś zaszło to będziemy to mogli prawdopodobnie zobaczyć pod koniec 3x15.

ocenił(a) serial na 10

skąd wiesz, że 16 odcinek? :)

marusss16

w 16 odcinku będą retrospekcje i postać wampirzycy, jednak o łóżkowej sceny daty jeszcze nie znamy.

ocenił(a) serial na 10
wikitoriwikens

właśnie ;)

użytkownik usunięty
wikitoriwikens

Wypowiedź z 11 stycznia: Ian Somerhalder told me at the People's Choice Awards that he'd just shot..." czyli można się w miarę domyślić o który odcinek chodzi. Coś mi się wydaje, że może to być 15 odcinek (pobudka), a w 14 będzie ta scena poprzedzająca (po zdjęciach coś czuję, że coś się wydarzy między Steleną a Deleną i to do tego doprowadzi).

a może nie kapnie się z którą jest w tym łóżku ;) czy z Kati czy Eleną :D -teraz sobie żartuję ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

jest to jakaś myśl ;p