Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Słyszeliście, że Ian niedawno nagrał scenę łóżkową do jednego z kolejnych odcinków TVD ? Obudzi się nagi obok pięknej wampirzycy. Wasze pomysły kim ona będzie ;) ciekawa jestem jak Elena na to zareaguje i czy chodzi tylko, że się obudzi koło kogoś, czy stało się coś więcej

ocenił(a) serial na 10
bliss6

z drugiej strony nie możemy zakładać, że do tego odcinka Elena będzie człowiekiem ;)

marusss16

to też jakaś myśl ;)
ciekawe kto by ją przemienił ? Stef? Damon ? Karolina ? Prababka ? :D

ocenił(a) serial na 10
bliss6

a może Rebekha jak się obudzi ;)
albo w najbliższym odcinku coś się wydarzy, bo przecież Elena ma w sobie krew Stefana

użytkownik usunięty
bliss6

Nawet sobie tak nie żartuj:P To jest najgorsza opcja.. Elenę by to z pewnością zraniło i Delena pogrzebana. Co innego jakby się przespał z kimkolwiek innym, no trudno Elcia, wzdychałaś za Stefanem to masz za swoje...

ocenił(a) serial na 10

coraz bardziej jestem ciekawa, co scenarzyści nam zgotują. mam nadzieję, że teraz kiedy Delena ma szansę się rozwinąć scenarzyści nam tego nie zepsują. pozostało nam czekać ;)

użytkownik usunięty
marusss16

Można to jakoś ustalić jeśli jest się zorientowanym w datach kręcenia poszczególnych odcinków. Ale teraz sobie przypomniałam o ostatnim wpisie Iana, więc 16 jednak odpada.

ocenił(a) serial na 10

spoko ;)

ocenił(a) serial na 10
marusss16

czytaliście opis do 14 odcinka? http://vampirediaries.pl/ mam nadzieję, że te " umarłe nadzieje " i " Damon znajduje sobie nowy sposób radzenia sobie " nie odnoszą się do sytuacji między Eleną i Damonem. Kurcze tyle czekaliśmy, aby Elena zdała sobie sprawę, że czuje coś do Damona i scenarzyści ruszyli w tym kierunku, że chyba im nie wybaczę jeśli ten związek się nie rozkręci.

użytkownik usunięty
marusss16

Możemy o tym rozmawiać w temacie serialowym? Bo jednak pisać w dwóch to samo jest trochę bezsensu, a tam już temat się rozkręcił;)
Jest oficjalne potwierdzenie od Julie, że słowa wypowiedziane do Matta w 3x11 przez Elenę odnoszą się do dwóch braci, czyli Elena jest zakochana w Damonie i żadna fanka Steleny nie może już temu zaprzeczyć:D
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110628015624/icarly/images/d/d9/Umad.gif

ocenił(a) serial na 4

W Damonie i Stefanie jednocześnie:P

ocenił(a) serial na 10

ala jak myślicie o czym mowa w tych kwestiach, które zacytowałam ?

użytkownik usunięty
marusss16

Ja już się wypowiedziałam na rozmowach ;)

ocenił(a) serial na 10

tak wiem ;)

ocenił(a) serial na 7
marusss16

A ja mam taką teorię: Elkę przemienią w wampira i już wiemy, kogo się tyczy scena łóżkowa xD
A tak serio to myślę, że to będzie ta Sage, nowa wampirzyca w mieście... Choć mam wielką nadzieję, że to Kath (:

użytkownik usunięty
Vakme

To nie może być Sage, bo mamy tą osobę znać.

z wampirzyc to albo Caroline, Katherine, Rebekah lub zamieniona w wampira Elena. innych opcji nie widzę skoro ta osoba ma być nam znana.

ocenił(a) serial na 10
wikitoriwikens

hej, nie dawno załozyłam tumblra, na ktorym są rożne zdjęcia(animacje) z pamiętników
wampirów i Nikity. Zaglądnijcie od czasu do czasu. Nie pożałujecie xD. Będę codziennie
dodawała nowe posty. http://nikitaalex.tumblr.com/

ocenił(a) serial na 7
guniaaa

A ja ci już pisałam na pw, że nie możesz kopiować gifów innych i wklejać jako swoje, możesz je tylko "reblogować". Poza tym, to nie jest temat od reklam (:
blush, no tak, racja, zapomniałam. co do Caroline wątpię, chociaż kto wie... zostaje Rebekah i Kath. jak pisałam, mam nadzieję, że będzie to kath :D

użytkownik usunięty
Vakme

Kurde, nie zwróciłam uwagi, że nie ma źródeł... w takim razie pozostanie mi tylko przeglądanie ;]
Kath to też raczej nie będzie, bo nie ma jej być w 3x15, a pobudka prawdopodobnie będzie w 3x15. Jeżeli to będzie Kath to ja zrobię tak: http://media.tumblr.com/tumblr_lwgph4xAJ61qdqngp.gif

ocenił(a) serial na 10
Vakme

dzięki za uwagę Vakme, zaczęłam reblogować i dodawać żródła to postów, które nie są moje xd