Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Otwieram nowy post, ponieważ w poprzednim bierze udział wiele osób i rozmawiają
na tematy hmmm zróżnicowane. Jeśli ktoś chce niech typuje. Ja osobiście uważam
że będzie to Jules.

Jane_Mary20

u jednej z fanek na chomiku czytałam taki SPOILER SPOILER

S P O I L E R

WIĘŹ POMIĘDZY BRAĆMI: Kiedy w Mistic Falls wyświetlany jest film " Przeminęło Z Wiatrem" na placu miejskim, wspomnienia Damona o Katherine z 1864 mieszają się z rzeczywistymi o Elenie, w teraźniejszości. Stefan płaci ogromną prywatną cenę, próbując zapobiec tragedii, i Szeryf Forbes popełnia śmiertelny błąd próbując utrzymać wszystkich w bezpieczeństwie. Więcej niż jedno życie wisi na włosku przez konsekwencje rytuału ofiary (udostępnione przez Cadly Mack)

nie-oficjalny opis (możliwe, że jest to ostatnia scena):
Elena i Stefan całują się na pożegnanie, gdyż Stefan, musi wyruszyć na poszukiwanie lekarstwa dla Damon'a (który umiera ugryziony przez wilkołaka). Umierający Damon zaczyna całować Elenę, i nie czuje odrzucenia, ona odwzajemnia pocałunek, który wygląda jak ten z filmu "Przeminęło Z Wiatrem". Elena klęczy obok niego czując panikę i strapienie KONIEC :)

nie wiem skąd go wzięła i czy to jest prawda ale może w końcu zobaczymy pocałunek Eleny i Damona :)

anczess

a właśnie skąd ten spoiler ona wzięła dotyczący Eleny i Damona?
troche słabe to jak dla mnie.

użytkownik usunięty
Jane_Mary20

Przerabiane było już to na tym forum. Myśle że to FAKE

Ja myślę, że właśnie tak będzie. w końcu coś z tego już się sprawdziło :)
Jenna z pewnością nie umrze, byłoby to bez sensu bo jakby nie patrzeć już umarła :)

ocenił(a) serial na 6
gosienka_w

no to co, ludzie non stop wymyślają teorie, ktoś w końcu mógł trafić w jakimś stopniu. Z tego co wiem na jakimś forum ktoś ogarnął zakończenie Lost więc to naprawdę o niczym nie świadczy.
Baardzo zdziwiłabym się i rozczarowała gdyby doszło do tego co napisane w tym jest.

dreamseal

no to jak inni już mówili Johna załatwią. Co do zakończenia uważam że będzie inne. hmm nie
takie melodramatyczne..

Jane_Mary20

na oficjalnej stronie pisze że będzie w 3 sezonie watek pierwotnych więc
myślę że Klaus przeżyje, w końcu nie tak łatwo załatwić pierwotnego.