Nina Dobrev i Ian Somerhalder , wszędzie teraz piszą o ich rzekomym związku, co
myślicie? wierzycie, czy nie?a jeśli tak to na serio czy dla serialu?
Aha... No to super logika bo powoduje to że ganiają za nimi paparazzi żeby sfotografowć kazdy uścisk dłoni i całus w policzek by móc pokazywać patrzcie może jednak oni są razem. W holiwood nie oni jedni by to przerabiali, i jak wskazuje praktyka jeśli ktoś ze znanych aktorów spotyka sie z innym to się przyznają i wtedy mają większy spokój niż jak by udawali że nie są a są. Bo przecież mówiąc że nie są to udają że nie są czyż nie :-) a wy patrząc na każde zdjęcie myślicie że są. No przecież można by tu wkleić identyczne zdjęcia Paula i Niny i też mówić no jednak są ze soba jak chociaż by to z centrum handlowego które jest powyżej. No sorry, jak by byli razem to by się przyznali, moim zdaniem jak narazie są co najwyżej przyjaciółmi którzy tyle czasu spędzają na planie że po robocie razem też się wybieraja na wakacje tym bardziej że wolne od roboty mają w tym samym czasie. :-)
Nie będę się spierać, ale Blush, ja kompletnie nie szukam sensacji! Nie obchodzi mnie ich prywatne życie, tylko fikcyjni bohaterowie, których grają - bo to ich oglądam co tydzień, nie Iana i Ninę. Są razem - świetnie, nie są - świat się nie zawalił! :) Może to nawet lepiej, bo gdyby byli razem, a potem by zerwali, Delena mogłaby stracić całą swoją iskrę.
No wiesz tu nie chodzi o sensacje tylko wyciąganie wniosków na podstawie kilku zdjęć i tego że trzymają się za ręce jak przyjaciele a fanki serialowego związku już by chcieli widzieć Iana i Ninę w realnym związku. Czasem tak się dzieje ale ale wtedy aktorzy mówią tak jesteśmy razem no tak było w Truj Blud :-P i kilku innych sytuacjach. Jak na chwilę obecną to albo są lepsi w kamuflarzu od agentów Mosadu :-P bo latają za nimi tony paparazzich i jeszcze żaden nie uchwycił pocałunku z języczkiem :-8-: albo tak na prawdę są dobrymi przyjaciółmi ale to nie jest wyjątek bo słyszałem że większość obsady bardzo się polubiła :-) młodzi ludzie w naszym wieku to i lubia się wspólnie bawić, mają sporo kasy, wolny czas w tej samej chwili. A kto wie może i Nina ma już kogoś ale nie chce powiedzieć bo ja jak byłbym w takim związku z gwiazdą to ja bym nie chciał byc znany z tego że jestem kimś nieznanym związanym z kimś znanym... no bo to dla faceta jest raczej poniżające... Jedno jest pewne że nawet jak by byli razem to potwierdzeniem powinny byc ich własne słowa a nie domysły na podstawie fotek z wakacji albo koncertów. Ja do kina chodziłem z moją dobra przyjaciółką która jest żona mojego kumpla, no jak by na tej podstawie on myślał że ona go ze mną zdradza... Uuuuu :-P możesz sobie wyobrazić... a wiesz co my tam razem po ciemku w kinie robiliśmy :-P... film oglądaliśmy :-))))
"Jedno jest pewne że nawet jak by byli razem to potwierdzeniem powinny byc ich własne słowa a nie domysły na podstawie fotek z wakacji albo koncertów." Zgadzam się. Ja nie twierdzę, że są razem, tylko, że czasem tak to wygląda.
Jak byśmy się spotkali na kawie i ktoś by nam zrobił fotkę to też byśmy tak wyglądali :-) To kiedy się umawiamy na tą kawę? :-)
A tam zaraz a to ona nie ma dwóch jak Klingoni? A... no to w takim razie ok jak nie ma zapasowego to tego nie bedę wyrywał :-P Ja chciałem tylko po gentelmensku ująć tak... O tako ooo... ;-)
Dla dobra całego społeczeństwa stań na stole i oficjalnie oświadcz co jest między Wami..
Nie rozejdzie się... ludzie będą dyskutować miesiącami o Was na forum :P
Słuchajcie... to straszne... Nina ma romans...
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=2306#to p_display_media
Ian również
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=2305#to p_display_media
:D
Haha! Wiedziałem a ja znalazłem coś lepszego ktoś wstawił zdjęcie Niny na portalu randkowym :-) szkoda że nie mogę dać linka bo by to zobaczyć trzeba być zalogowanym ale mam polewę z tego :-P ale seryjnie jakiś scammer tak zapodał jej fotę. :-PPPP
Jak tak oficjalnie powiemy ze jesteśmy razem to kogo to bedzie interesowało, a jak powiemy ze może to co dziennie będziecie na nas polować i w ogóle, nie ma "gupich" nie powiemy tego oficjalnie :-) O! Figa z makiem! ;-P sasaasasasa