Av-Factor - offtopowy program rozrywkowy. Pomysłodawczyni - BlueberryMe.
Funkcję jurorów objęły: BlueberryMe, adalokezc oraz syllwunia14.
Prowadząca: Awódz naszego Offtopu - Aivia.
Funkcje jurorów:
Oceniają avatary uczestników od 1 do 10.
Dwie osoby z najmniejszą ilością pkt. rywalizują razem w dogrywce. Avatar mają znaleźć sobie max w 7 min. Potem jurorzy decydują kogo chcą oglądać avki w następnym odcinku.
Uczestnicy dostają od jurorów "temat" swojego avka np. postać z serialu itd
Program będzie odbywać się co dwa, co trzy dni. Datę i godzinę będę wyznaczać ja tj BlueberryMe lub Aivia.
W finale biorą udział dwie osoby. Zwycięzca otrzymuje 30 gifków z ulubioną postacią.
Zapraszam do zabawy!
Nie będzie już żadnego rozdania nagród;P
Ech, to i tak masz lepiej niż ja kiedyś:/
Biedaku, możesz chociaż jakoś TVD oglądać?
przeczytam te 10 offtopow niedlugo :P
no wlasnie nie, a 3x08 taki zajebisty jest pewnie, kurvva.
Lekcja 1; nie gryź ładowarki
Lekcja 2; nie wpychaj na sile innych ladowarek
w ogole co to za dziwny pomysl zeby robic maliny w tygodniu?:DD chyba ze w weekend robilyscie:P
to bylo akurat przed tym jak zostalam studentem, ale dalej gryze rozne dziwne rzeczy:D
witam. ; )
liczba uczestników nie uległa zmianie?
UCZESTNICY :
RAINN
MALINA
GAGEE
SCARY
BLUSH
KATE
ANULKA
ALIEN
bitwa na avki, coś podobnego do mam talent czy do jakiegoś must be the music tyle, że na avki. ; ))
A WŁAŚNIE MYŚLAŁAM O PIĄTKU.
mogę tez sie bawic? jak mnie nie bedzie to mnie wtedy nie bierzcie pod uwagę, ale moze do piątku bede;P
później może w niedziele, potem może w sobotę. ; ) się zobaczy. muszę ze wszystkimi ustali, żeby każdy wyrwał się na 1h na offtop. ; ))
albo jeśli nie będziesz, to w następnym "odcinku" będziesz od razu w dogrywce. albo.. w pierwszym "odc." nikt nie odpada, tylko ten który zgarnie najwięcej pkt. przechodzi w następnym "odcinku"od razu, nie podchodzi do dogrywki nawet jeśli będzie mieć najmniej pkt.
co uważasz??
Jeżeli zamierzasz robić to w weekendy o 18, to będą one wyglądać tak: jestem-nie ma mnie-jestem-nie ma mnie ;P Więc naprawdę sensu nie widzę;)
Hej :) Oczywiście że nie :D http://i125.photobucket.com/albums/p59/brittanyybabyy/sexymaxxieresize.gif xD KOCHAM XD Nie wiem czy oglądaliście ;D Yeah!!! FU-CK :D
P.S fajnie że nie można napisać fuc-k: Trochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.ux.pl
Ja się przywitałem a ty cisza taka owleka na mnie :( http://img.myepicwall.com/i/2011/10/ab8d1889b2da7a27f25cd7a1fd41d0da.gif?1319634 316
heheh :D a właśnie jak tam przygotowania do programu? ja chcę własna garderobę xP i codziennie rano chce mieć kosz owoców oraz kwiaty w wazonie cięte lilie :> zanotowałaś ?