Av-Factor - offtopowy program rozrywkowy. Pomysłodawczyni - BlueberryMe.
Funkcję jurorów objęły: BlueberryMe, adalokezc oraz syllwunia14.
Prowadząca: Awódz naszego Offtopu - Aivia.
Funkcje jurorów:
Oceniają avatary uczestników od 1 do 10.
Dwie osoby z najmniejszą ilością pkt. rywalizują razem w dogrywce. Avatar mają znaleźć sobie max w 7 min. Potem jurorzy decydują kogo chcą oglądać avki w następnym odcinku.
Uczestnicy dostają od jurorów "temat" swojego avka np. postać z serialu itd
Program będzie odbywać się co dwa, co trzy dni. Datę i godzinę będę wyznaczać ja tj BlueberryMe lub Aivia.
W finale biorą udział dwie osoby. Zwycięzca otrzymuje 30 gifków z ulubioną postacią.
Zapraszam do zabawy!
Ale żeby dotrzeć do tego weekendu to trzeba się nieźle wysilić, a ja niestety jestem typem leniwca :D
Ja Cię doskonale rozumiem:D Jak mam zacząć się uczyć to nagle wynajdę 100 innych rzeczy,które muszę natychmiast zrobić :D Bo o naukę raczej biega,tak? :P
Przede wszystkim :D Mi uczenie się po prostu nie wychodzi. Jak czytam książkę i podkreślam najważniejsze wydarzenia (chodzi o historię) to całą książkę mam w kwiatuszkach i serduszkach xD
Moje wszystkie zeszyty z tyłu były zajebiście pobazgrane:p I to z reguły nie na jednej stronie,ale na 10 :p
Ja zawsze jak miałam sprawdzian z historii,to pół dnia robiłam notatki,a później i tak nie zdążyłam się nauczyć,bo traciłam czas na owe notatki właśnie.Paradoks :P
Zeszyt to w ogóle inna bajka :D Tego to ja nawet nie skomentuje... Też robiłam notatki zawsze, ale zrezygnowałam z tego właśnie przez stratę czasu. Wolę książkę pomazać i mam to samo :D
Co tam Delena... Ja czekam na rozróbę pewnego pana ;P Bo z tego, co widziałam w zwiastunie, coś się będzie działo.
Tylko żeby nie była tak okropna jak ze Stefanem...;p Nie no poprostu jestem antyStelena i koniec ;D
No własnie sie zastanawiałam ale ja po pierwsze nie mam fajnych avkow a po drugie w piatki nie zawsze mam czas :((
a mogłabyś w tym offtopie jeszcze dać znać. ; )) proszę, bo chcę zrobić wstępną listę uczestników. ; )
Nie no chodzi mi o to, że nie będe miała czasu brać w tym udziału... :) Ale pomysł naprawdę świetny,szkoda że Twoje avki nie będą brać udziału ;/