Hehe ciężko będzie znaleźć takiego Damona tylko dla siebie..Ale nie można tracić nadziei ;P
Znałam takiego jednego;D Był boski. I co się stało? Rozmiękł:P Tak to jest jak się facet z nieodpowiednią kobietą zwiąże;P
Może byc podróbka, oby była urocza, przystojna, wyższa ode mnie, ironiczna i inteligentna;P I nie w kolorze blond:P
Mmm brzmi pięknie..Ale blond mi nie przeszkadza. ;D
Nie mam jakiegoś ulubionego koloru włosów :)
Caroline od początku powinna być z Tylerem. Matt to zawsze jakiś taki nieogarnięty ;P
W ogóle para Matt&Caroline była beznadziejna :D Ciągle niezdecydowany on jest.
Też go nie trawię. Jest to dla mnie beznadziejna postać. W ogóle aktor gra tak dosyć hmm?...sztywnie.
Czy nabór do sekty aktualny? :D
A słyszałyście, że L.J. Smith napisała książkę, jak to było w życiu Eleny przed pojawieniem się Salvatorów? Główny wątek- jej związek z Mattem.
To brzmi niezywkle interesująco nie prawdaż? Matt jako główny bohater- marzenie każdej z Nas...
Nie obchodzi mnie co robiła Elena, chyba że są opisane jej sny gdzie pojawia się czarny kruk i przystojny chłopaczek ze złym spojrzeniem i czarnymi włosami:D mam nadzieję, że nie wpadną na kręcenie prequela, bo umrę:P
Jak dla mnie to by mogło być interesujące, ale nie wiem czy ścierpiałabym Matta :O
W ogóle Gdy Klaus więził Katherine w domu Ricka to ciekawe skąd miała lokownice czy coś tam
Hahahaha. A ja się zastanawiam jak Elena to robi, że ciągle ma uczesane i pięknie ułożone włosy nawet gdy śpi :D
Elena się budzi z makijażem:P Jak ja zasnęłam kilka razy z makijażem, to nie wyglądałam tak pięknie;P
Twarz mi się odbiła na poduszce, oczy miałam jak miś panda, ale Elenka wstaje sobie nienagannie pomalowana, uczesana, bez paprocha w oku:P
Najbardziej z tymi włosami:P Ja rano wyglądam jak nieboskie stworzenie, włosy muszę codziennie prostowac, bo każdy układa się w swoją stronę. Czy Elena kiedykolwiek prostowała włosy? Bo ja nie widziałam;P
W którymś odcinku suszyła na szczotkę, ale nie przypominam sobie żeby prostowała.
A to pamiętam, jak była ta impreza gdzie nie chciała tańczyc z Damonem. No ale na szczotkę to takie sama wiesz;P Tak samo nigdy nie widziałam żeby się malowała;P Ale dorwałam identyczne cienie jakimi ona się maluje, kolor znaczy;P Ładnie wyglądają z brązowymi oczami. Na youtube znalazłam taka dziewczynę, która robiła 2 wersje makijażu Eleny, bardzo mi się spodobało i sama teraz się tak czasem maluję, bo ona w sumie jest delikatnie pomalowana a ładnie;)
http://www.youtube.com/watch?v=UPbEouVR06g
To jest fajny makijaż Eleny, przejrzałam kilkanaście i ten jest najlepszy. Ona robi jeszcze inną wersję i makijaż Katherine Pierce. Dziewczyna w ogóle ładnie maluje, korzystałam z jej wielu filmików przed imprezami:D
Polecam filmiki gdzie pokazuje wszystkie kosmetyki, szok że można tego tyle miec:D A laska ma chyba z 18 lat.
Oglądałam kilka takich filmików i niektórzy mają tego ful. Ja to mam malutko :D
Ja też skromnie;P Chociaż mama mnie wyzywa, że przesadzam;p Ale ja kosmetyki akurat uwielbiam, od jakiegoś czasu, widziałam większośc filmików tej dziewczyny:P Moje ulubione malowidełka to właśnie cienie do powiek:D
Uwierz mi, to jest możliwe. Niżej napisałam o koleżance. Jej się włos nigdy przy mnie nie skręcił w inną stronę. Nawet po spaniu.
Ja mam proste włosy, nic mi sie na szczęście nie kręci, ale odginają się każde w swoją stronę jak się pogniotą. Nie ma sprawiedliwości, Nina ma Iana to po co jej ładne włosy??:D
Ja mam niestety włosy kręcone, a nawet nie - ja mam włosy BUSZOWATE xD Też muszę codziennie prostować niestety. Chcicałabym mieć proste, albo takie jak ma Katherine. Według mnie Nina lepiej prezentuje się jako postać Katherine :D
Ja jak zapomnę zmyć makijaż i wezmę prysznic to patrzę w lusterko, a wokół oczu mam pełno tuszu, ale jestem już tak zmęczona, że nie chce mi się zmywać, a rano już nie jestem rozmazana, bo się wytrze w poduszkę xD
Ostatnio tak zrobiłam i zapomniałam się, a ze oczy mnie piekły to wytarłam o bluzkę ;d
Ja zawsze najpierw myję twarz, potem oczy mleczkiem to co zostalo i dopiero się kąpię;P Nie chodzę spac z makijażem, bo rano mam oczy jak Gołota po walce;P