PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122473
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Jego data ważności dawno mineła...

Jeszcze przed rozpoczęciem się serialu ;)

ocenił(a) serial na 9
dagusia_bojar

Przyznam, ze na początku myślałam, ze będzie fajniejszy

xxAniaxx

Wiedziałam, że nie będzie fajny- blondyn i sportowiec;P

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Nie gustujesz w sportowcach.? :PP

Vikiii

Nie:P Gustuję w Damonach:P Nie sportowiec a ciałko fajne ma, nie jakieś nienaturalnie rozrośnięte;p

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Hehe ciężko będzie znaleźć takiego Damona tylko dla siebie..Ale nie można tracić nadziei ;P

Vikiii

Znałam takiego jednego;D Był boski. I co się stało? Rozmiękł:P Tak to jest jak się facet z nieodpowiednią kobietą zwiąże;P

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Hehe. Mamy jeszcze czas. W końcu znajdziemy ;P

Vikiii

Boję się, że ja już znalazłam i przepadł:P Ale co ja gadam, Damonów jest sporo:D

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Ideał jest tylko jeden. Ale jakieś idealne podróbki gdzieś są wśród nas ;P

Vikiii

Może byc podróbka, oby była urocza, przystojna, wyższa ode mnie, ironiczna i inteligentna;P I nie w kolorze blond:P

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Mmm brzmi pięknie..Ale blond mi nie przeszkadza. ;D
Nie mam jakiegoś ulubionego koloru włosów :)

ocenił(a) serial na 7
dagusia_bojar

Caroline od początku powinna być z Tylerem. Matt to zawsze jakiś taki nieogarnięty ;P

ocenił(a) serial na 9
xxAniaxx

W ogóle para Matt&Caroline była beznadziejna :D Ciągle niezdecydowany on jest.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Też go nie trawię. Jest to dla mnie beznadziejna postać. W ogóle aktor gra tak dosyć hmm?...sztywnie.
Czy nabór do sekty aktualny? :D

użytkownik usunięty
wampiromaniaczka

Musisz poczekać na Awodza:P

ocenił(a) serial na 9

Ale jaka mina? :P Bo dopiero przyszłam ;D

BeautyAndStupid

Mina Matta która w każdej scenie mówi jestem debilem i nie ogarniam sytuacji;P

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Oo, tak. Tak szczerze to sądzicie, że za jakiś czas Matta coś wykończy?

wampiromaniaczka

jak ta paskuda nie zniknie nam z oczu to ja go wykonczę:)

ocenił(a) serial na 9
alien_2

A ok. już rozumiem xD

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

Pełna bólu i cierpienia xD
On zawsze ma taką samą xd

BeautyAndStupid

Musisz poczekac na szamankę Aivię;P Do jej przybycia możesz byc kandydatem;P

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

A słyszałyście, że L.J. Smith napisała książkę, jak to było w życiu Eleny przed pojawieniem się Salvatorów? Główny wątek- jej związek z Mattem.

To brzmi niezywkle interesująco nie prawdaż? Matt jako główny bohater- marzenie każdej z Nas...

dagusia_bojar

Nie obchodzi mnie co robiła Elena, chyba że są opisane jej sny gdzie pojawia się czarny kruk i przystojny chłopaczek ze złym spojrzeniem i czarnymi włosami:D mam nadzieję, że nie wpadną na kręcenie prequela, bo umrę:P

ocenił(a) serial na 7
alien_2

Nie umarła byś w samotności..Zapewniam cię :P

ocenił(a) serial na 9
dagusia_bojar

Jak dla mnie to by mogło być interesujące, ale nie wiem czy ścierpiałabym Matta :O

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

W ogóle Gdy Klaus więził Katherine w domu Ricka to ciekawe skąd miała lokownice czy coś tam

ocenił(a) serial na 9

Hahahaha. A ja się zastanawiam jak Elena to robi, że ciągle ma uczesane i pięknie ułożone włosy nawet gdy śpi :D

BeautyAndStupid

Elena się budzi z makijażem:P Jak ja zasnęłam kilka razy z makijażem, to nie wyglądałam tak pięknie;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Wiem coś o tym xD

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Ja też, raz mi się tusz na dolnych powiekach odbił wyglądałam tragicznie. :)

BeautyAndStupid

Twarz mi się odbiła na poduszce, oczy miałam jak miś panda, ale Elenka wstaje sobie nienagannie pomalowana, uczesana, bez paprocha w oku:P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Musimy się od niej tego nauczyć :D

xxAniaxx

Najbardziej z tymi włosami:P Ja rano wyglądam jak nieboskie stworzenie, włosy muszę codziennie prostowac, bo każdy układa się w swoją stronę. Czy Elena kiedykolwiek prostowała włosy? Bo ja nie widziałam;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

W którymś odcinku suszyła na szczotkę, ale nie przypominam sobie żeby prostowała.

xxAniaxx

A to pamiętam, jak była ta impreza gdzie nie chciała tańczyc z Damonem. No ale na szczotkę to takie sama wiesz;P Tak samo nigdy nie widziałam żeby się malowała;P Ale dorwałam identyczne cienie jakimi ona się maluje, kolor znaczy;P Ładnie wyglądają z brązowymi oczami. Na youtube znalazłam taka dziewczynę, która robiła 2 wersje makijażu Eleny, bardzo mi się spodobało i sama teraz się tak czasem maluję, bo ona w sumie jest delikatnie pomalowana a ładnie;)

ocenił(a) serial na 9
alien_2

No własnie, ona ma zawsze taki delikatny makijaż.

xxAniaxx

http://www.youtube.com/watch?v=UPbEouVR06g
To jest fajny makijaż Eleny, przejrzałam kilkanaście i ten jest najlepszy. Ona robi jeszcze inną wersję i makijaż Katherine Pierce. Dziewczyna w ogóle ładnie maluje, korzystałam z jej wielu filmików przed imprezami:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ooo, dzięki ;)

xxAniaxx

Polecam filmiki gdzie pokazuje wszystkie kosmetyki, szok że można tego tyle miec:D A laska ma chyba z 18 lat.

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Oglądałam kilka takich filmików i niektórzy mają tego ful. Ja to mam malutko :D

BeautyAndStupid

Ja też skromnie;P Chociaż mama mnie wyzywa, że przesadzam;p Ale ja kosmetyki akurat uwielbiam, od jakiegoś czasu, widziałam większośc filmików tej dziewczyny:P Moje ulubione malowidełka to właśnie cienie do powiek:D

użytkownik usunięty
alien_2

Uwierz mi, to jest możliwe. Niżej napisałam o koleżance. Jej się włos nigdy przy mnie nie skręcił w inną stronę. Nawet po spaniu.

Ja mam proste włosy, nic mi sie na szczęście nie kręci, ale odginają się każde w swoją stronę jak się pogniotą. Nie ma sprawiedliwości, Nina ma Iana to po co jej ładne włosy??:D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ja mam niestety włosy kręcone, a nawet nie - ja mam włosy BUSZOWATE xD Też muszę codziennie prostować niestety. Chcicałabym mieć proste, albo takie jak ma Katherine. Według mnie Nina lepiej prezentuje się jako postać Katherine :D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ja jak zapomnę zmyć makijaż i wezmę prysznic to patrzę w lusterko, a wokół oczu mam pełno tuszu, ale jestem już tak zmęczona, że nie chce mi się zmywać, a rano już nie jestem rozmazana, bo się wytrze w poduszkę xD

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Ostatnio tak zrobiłam i zapomniałam się, a ze oczy mnie piekły to wytarłam o bluzkę ;d

BeautyAndStupid

Ja zawsze najpierw myję twarz, potem oczy mleczkiem to co zostalo i dopiero się kąpię;P Nie chodzę spac z makijażem, bo rano mam oczy jak Gołota po walce;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ja też tak robię, ale czasami się zapominam :P