w sumie był mi obojętny. Dobrze, że był tylko pomocnikiem a nie inną, skrzydlatą odmianą Damona ;p
Chyba bym padła gdyby Damon nagle zmienił się w nietoperza:P To by w sumie oznaczało, że wyleciałby z ubrań a to by znaczyło, że gdyby wrócił do swojej postaci wyglądałby jak klaus na trawce po przemianie:D
o to to to :) podoba mi się kierunek Twojego myślenia;p
ale tak serio, to ja bym chyba zamknęła klapkę od laptopa gdyby przyszło mi to oglądać ;p
Szukam dobrych stron:D Jest jedna:P Gdyby Damon zaczął się zmieniac w nietoperza czy cos innego równie obrzydliwego to ten serial zmieniłby się w Draculę- wampiry bez zębów;P
A mi się podobał ten motyw z krukem. Przez to Damon wydawał się bardziej mroczniejszy. Bo teraz zrobiła się z niego taka...ciota. Sorki, ale ten aktualny naprawdę mi się nie podoba.
Ja tam bez żalu pożegnałam zarówno kruka, jak i tą całą mgłę. A Damon podobał mi się wtedy i podoba teraz ;).
Serce mi pęka, ale masz dużo racji...Dobrze, że się zmienił ale za bardzo go rozmemłali.
Nie powiedziałby już tak pięknie Hello brother;P On pała taką miłością do wszystkich, że padliby sobie w ramiona;P
Nj jako moja sekretarka powinnaś mi zwrócić uwagę, że nie wszyscy ze starej ekipy mają przydomki :p Moze pozostała część sekty też jakoś zobliguje wyobraźnię. Szczególnie Beauty, która miałą wczoraj taką gorącą noc :P
Określenie ,,pająk w dziurce" skojarzyło mi sie z filmem dla dorosłych :P
Wiem, wiem, mam kosmate mysli :P
Wczoraj to okropny pająk a dzisiaj Tofik? Ja sie pytam co wyście robili jak poszłaś spać? Tak skutecznie do ciebie mrugał :p
Evarini nie ma przydomku ..
Widziałam wcześniej xxAniaxx chciała zostać sekretarką:) oddaję jej posadę:>
Gifki, fotki plus coś jeszcze, np studia;p będzie mi - nie mogę być zachłanna ;p]
xxAniaxx reflektujesz dalej???
To na początek stronę, albo dwie jest w postach umieszczone pseudonimy użytkowników, byłoby super, gdybyś je gdzies pozapisywała i dodała te nowe, które sie jeszcze pojawią :)
Ja zapisuję ;) Ale ok, niech zrobi to sekretarka jeśli chce, choć ja mogę się tym zająć.
Jeszcze stanowiska żeby każdy podał;)
I przydałoby się w następnej części w pierwszym poście tą listę wkleić;]
Na razie tak to wygląda:
CZŁONKOWIE SEKTY
Guru: AIVIA aka Awódz
NJ1987 aka Gif Kapłanka
ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
WHITEDEMON aka Klauslancerz
EVARINI aka
XENA_4 aka
SEKRETARKA: xxANIAxx aka
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka
OLDBRICK aka
A nie, teraz;]
NJ1987 aka Gif Kapłanka
ALIEN_2 aka Omen
EVARINI aka
XENA_4 aka
Sekretarka: xxANIAxx aka
OLDBRICK aka
NJ1987 aka Gif Kapłanka
ALIEN_2 aka Omen
EVARINI aka
XENA_4 aka
Sekretarka: xxAniaxx aka
OLDBRICK aka
SebastianFilmweb aka
NJ1987 aka Gif Kapłanka
ALIEN_2 aka Omen
EVARINI aka
XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxAniaxx aka
OLDBRICK aka
SebastianFilmweb aka
Chyba nie ma się co martwić o powrót kruka i mgły, bo wnioskując z tego, co mówią o tym Julie, Kevin i Marcos w komentarzu co pilota, też uważają je za tandetne :P
A ja się nie martwię, że wróci;P
Nareszcie jesteś Evarini:D
A ja idę dalej czytac:P Nie mam czasu czekac do pełnej godziny:D
Ja cały czas jestem, tak jakby. Tylko że oglądam 3 sezon Veroniki Mars i nie nadążam z czytaniem tego, co piszecie, bo bijecie wszelkie rekordy :P Więc nie wbijam się w dyskusję, których nie jestem w stanie przeczytać od początku :P
Mgła była rzeczywiście beznadziejna. Kruka jeszcze mogłam znieść chociaż to i tak tandeta.
Zmieniając temat... Zaczęłyście już podziwiać Walkera wPolsacie? Jakoś dziwnie wygląda z tymi długimi włosami. Nie pasują mu.
Aby dokończyć przyjęcie do sekty należy powiedzieć w monitor syczącym głosem ,,Do Szmatta", ,,Do jasnej Steleny", ,,Niech cię Balona pochłonie" i zaklaskać :D
To teraz pozostaje juz tylko wymyślenie dla ciebie przydomku :p jak masz jakieś propozycje to strzelaj :)