Bardziej Josephanka (lub Pierwotniaczek). A może by tak wymyśleć coś związanego z moją manią na punkcie blondynów. W końcu, to mnie tutaj najbardziej wyróżnia ;P
cholera:( nie było mnie 3 dni i już nie wiem o czym piszecie...jaka gorąca noc się pytam?:)
jaki Tofik?:)
w wolnej chwili przejrzę dokładnie toczące się pod moją nieobecność dyskusje, teraz nie mam na to czasu :)
To pajączek ma już imię? Jaki czad :D
Walker już ma krótkie włosy. Ale, jakoś tutaj nie robi wrażenia. Zupełnie nie wiem, dlaczego.
Jeśli chodzi o gorącą noc to nie mam pojecia o co chodzi ;/ też z chęcią bym sie dowiedziała ;p
A Tofik to pająk ;D
Tofik to (prawdopodobnie) pająk w mojej dziurce w pokoju. Jego oczy się świecą. Od czasu do czasu do mnie mruga.
Ale jak juz potwierdzisz że to pająk lub inne małe zwierzątko to go czymś nakarm ;) bo nie chciałybyśmy żeby źle skończył ;)
Oczka ma seksi, nie przeczę, ale romansu nie ma :P Wybacz, ale przydomek brzmi troszkę jak Justin Bieber :(
Guru: AIVIA aka Awódz
NJ1987 aka Gif Kapłanka
ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
WHITEDEMON aka Klauslancerz
EVARINI aka
XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxAniaxx aka
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
OLDBRICK aka
SebastianFilmweb aka
Guru: AIVIA aka Awódz
NJ1987 aka Gif Kapłanka
ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
WHITEDEMON aka Klauslancerz
EVARINI aka
XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxAniaxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
OLDBRICK aka
SebastianFilmweb aka Lokownik
Jeśli jest jakiekolwiek zdjęcie Iana, które mi się nie podoba to właśnie, to: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Ian-Somerhalder-ian-somerhalder-17 1069_509_700.jpg