Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

W imieniu sekty sekty Aiviańskiej w offtopie wita was AWódz. W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie - Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli.

Obecna lista członków naszej ,,sekty"
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

sorry ze tutaj,ale POLECAM Z NOWOŚCI TEEN WOLF I The Nine Lives of Chloe King

shiva89

a czym ona jest ??

użytkownik usunięty
bliss6

Jaka znowu ona ?:P

Oba seriale mam w planach...

a już nic :/

ocenił(a) serial na 4

Tego drugiego nie znam, a ten pierwszy próbuję oglądać na bierząco. Teen Wolf, to serial typowy dla młodzieży. Głupota bije po oczach. Ale jakoś daję radę dzięki dwójce przystojniaków tam występujących http://images4.fanpop.com/image/photos/22700000/Teen-Wolf-Derek-Hale-tyler-hoech lin-22775786-7%2049-570.jpg oraz http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2011/04/teen-wolf-hunters.png

ocenił(a) serial na 10
xena_4

Ja obejrzałam pierwszy odcinek Nine Lives of Chloe King, teraz czekam na drugi ;). Po jednym odcinku z reguły nie oceniam serialu, ale nie zapowiada się najgorzej... Obejrzę jeszcze kilka i dopiero wtedy wydam opinie ;).

Teen Wolf- Obejrzałam już 4 odcinki. Główny bohater mi się nie podoba, ale fajny jest jego przyjaciel- Stiles i przystojny Derek ;) Nie jest on jakoś fantastyczny, ale mam nadzieję, że się rozkręci... ;) Tak, jak powiedziała Xena- niektóre wątki są głupie

dagusia_bojar

ja właśnie oglądam pierwszy odcinek Nine Lives of Chloe King :)

ocenił(a) serial na 4
xena_4

I love it :) http://i.imgur.com/MvaYH.gif

ocenił(a) serial na 10
xena_4

No, fajne ;). Na prawdę ;)

użytkownik usunięty
xena_4

Bo ten Teen Wolf to produkcji MTV, co nie? Już kiedyś pisałam, że nie chciałam się zupełnie za to zabierać (po Tajemnicach Valemount odpadłam przy 5 odcinku - pomimo jednego przystojniaka), ale ciągle ktoś tu polecał.. jednak jest on na samym końcu mojej długiej listy...

ocenił(a) serial na 10

Nie które w nim wątki są... śmieszne, ale (na razie) nie jest najgorzej, choć zdecydowanie mogłoby być lepiej... Wydaję mi się, że scenarzyści nie do końca przemyśleli niektóre sceny.. Stiles jest śmieszny, Derek przystojny, więc oni mnie na razie trzymają. Jednak strasznie wkurzający główny bohater...

ocenił(a) serial na 4
dagusia_bojar

Główny bohater jest jak najbardziej nie trafiony. Coś im się nie udał. Próbuje być zabawny, przystojny, straszny - w zależności od sytuacji - ale jakoś mu to nie wychodzi. Jak widzę Derka, to podnosi mi się temperatura (po ostatnim seansie śnił mi się po nocach ;P ). No i ten łowca.... Uwielbiam to jego spojrzenie ;)

Co do Tajemnic... Blush, czyżbyś miała na myśli występującego tam Erica Balfoura?

użytkownik usunięty
xena_4

O nie nie.... ten to mnie tak irytował że szok:/

Chodziło mi raczej o Dillona Casey (Sebastiana), który swoją drogą występował też w TVD.

ocenił(a) serial na 4

Jego kompletnie nie kojarzę ani w jednym, ani w drugim serialu. Musiał być przerażająco bezbarwny.

xena_4

Dillon Casey grał Noaha w TVD :P

ocenił(a) serial na 4
Evarini

Nadal nie kojarzę. Musiał być naprawdę bezbarwny.

xena_4

Wampir od "she looks like Katherine"? Ten, którego potrąciła Elena w 1x10? Ten, którego torturował i zabił Stefan w szkole, podczas imprezy w stylu lat 50.? ;)

użytkownik usunięty
Evarini

Kto by go tam pamiętał:P
Ale Stefek wtedy wymiatał;) Co się stało z tamtym gościem to ja nie wiem;)

użytkownik usunięty
xena_4

To że nie gadał jak porąbany na taśmach video nie znaczy, że nie miał ważnej roli;)

ocenił(a) serial na 4

Nawet jeśli miał ważną rolę, to pewnie i tak nie rzucał się w oczy, pod każdym względem. Jestem wzrokowcem, więc... Skoro nie rzucił mi się w oczy i nie zapamiętałam go, oznaczać może, że nie był zbyt interesujący. That's all.

użytkownik usunięty
xena_4

To że Tobie się nie rzucił w oczy nie znaczy, że nie był interesujący xD To jest pojęcie względne.
Jak widać w kwestii aktorów Tajemnic Valemont mamy odmienne opinie i niech tak pozostanie:P

ocenił(a) serial na 9

Ja na razie nie wpisuję nic nowego na listę. Postaram się obejrzeć te wszystkie, które są na niej teraz. Ciekawi mnie The Nine Lives of Chloe King i Switched at Birth, ale daleka droga do obejrzenia ich ;)

ocenił(a) serial na 4
BeautyAndStupid

Jak ja kocham ten moment http://30.media.tumblr.com/tumblr_lk1x974UzA1qanb1xo1_500.gif
Ciekawe, jak tym razem go ożywią....

ocenił(a) serial na 10
xena_4

Tak, jak dwa poprzednie razy ;). Przez wyjęcie tego kołka..

ocenił(a) serial na 4
dagusia_bojar

Oby. Znalazłam coś znacznie bardziej gorącego. Szkoda, że takie małe. Ale za to...jakie...;P http://static.tumblr.com/rcrubsv/zNhllx42d/danielsea.gif

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Mam pilota SAB na komputerze od dawna i go jeszcze nie obejrzałam:P
Jak i mnóstwo innych...

ocenił(a) serial na 9

To obejrzyj i mów czy dobry :D

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

W swoim czasie;)

ocenił(a) serial na 9

Na kuli zgaduli cytatem dnia jest cytat Stalina...

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Wczoraj był Hitlera...

użytkownik usunięty
dagusia_bojar

To jutro pewnie będzie cytat Lenina:/
Aż się boję pomyśleć kto to ustawiał.

ocenił(a) serial na 4
BeautyAndStupid

Ta kula zgadula jest jakaś porąbana. Zadawałam różne pytania i z odpowiedzi wyszło na to, że zostanę starą panną, będę miała wypadek, że nic nie zmieni się w moim życiu.... Nie ma to optymizm :/

ocenił(a) serial na 4
xena_4

Najlepsze: Na pytanie - czy będę miała dziecko - odpowiada NIE. A potem, jak zapytałam, czy będę miała córkę, odpowiada TAK. No i gdzie tu jest logika?

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Jak się spytałam czy chce się ze mną kochać to odpowiedziała, że dla niej rewelacja.

użytkownik usunięty
xena_4

A gdzie tu chcesz logikę, to jakaś bzdurna kula, wpisujesz pytanie i losuje ci odpowiedź ;]

ocenił(a) serial na 4

Też to zauważyłam z tym losowaniem.

Co do seriali - polecam "Hoży Doktorzy".

użytkownik usunięty
xena_4

Trudno żeby na tej stronie siedziała jakaś jasnowidzka i odpowiadała na pytania xD To tylko zabawa.... ktoś od nas się pytał czy kupa jest hot;)

ocenił(a) serial na 9

Raczej nie dałaby rady odpowiadać tak szybko xD

użytkownik usunięty
xxAniaxx

I jeszcze pamiętać która osoba pytała o syna, a która o córkę xD

ocenił(a) serial na 4

Hehe...widzę, że na bierząco czytałaś:D

Zamiast grać w pseudo kulę, nadal pękam ze śmiechu, oglądając "Doktorów". Polecam :)

ocenił(a) serial na 9

Napisała, że Damon mnie kocha ;)

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Gratuluje xD

ocenił(a) serial na 9
xxAniaxx

Dziękuję ;) Co robicie? xD

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Nie ma za co :) Ja się zastanawiam co będę robić jutro :D

ocenił(a) serial na 9
xxAniaxx

A ja idę spać. Chociaż chciałabym obejrzeć jeszcze przynajmniej jeden odcinek Weeds, bo jestem świeżo po finale 4 sezonu i był świetny :D

Dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Dobranoc :)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

NARESZCIE! Nareszcie jest lista piosenek użytych w zwiastunach The Secret Circle :D

xena_4

Hoży Doktorzy są super. A kula mnie wukrzyła. Powiedziała, że mam się wypchać. Och, oczywiście nie dosłowinie, tylko tym swoim NIE. Pff. Jest tu kto?

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Obejrzałam i to i to. The Nine Lives of Chloe King zapowiada się fajnie, a Switched at Birth tak przeciętnie.

ocenił(a) serial na 9
xxAniaxx

Ja słyszałam na odwrót xD Trzeba będzie obejrzeć kiedyś oby dwa.