W imieniu sekty sekty Aiviańskiej w offtopie wita was AWódz. W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie - Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli.
Obecna lista członków naszej ,,sekty"
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
fajnie ze powołałyscie lige ... liga broni, liga radzi, liga nigdy was nie zdradzi
a tak serio to ja jedyna byłam tą która bronila Damona, ale
zawsze jest tak ze jak odnosi sie sukces zapomina sie o pionierach....
Miejsca jeszcze są tylko stworzyciel ligi gdzieś przepadł. W ogóle jak to jest, ze sosnowska nie ma cie w sekcie ?! To oburzające zaniedbanie! Zajmę się tym jeszcze dzisiaj :)
Pomyślimy jeszcze :P
Wiecie jaki mój brat ma sposób na podryw? Podchodzi do dziewczynki i robi jej babkę z piasku xD
Przypominam, że pod koniec listopada skończy 4 lata :P
A ostatnio siedział w piaskownicy jak zahipnotyzowany, ja do niego gadam a ten nic. W końcu pytam:
- Na co Ty się tak patrzysz?
- Na dziewcynkę.
Myślałam, że padnę xD
Może brat Blush będzie rozschwytywany przez moją siostrę i Twoją córkę :P Może będzie nowy program na MTV: "Zakochaj się w bracie Blush". I pełno kandytatek na żony ;)
Względnie zostanie jakimś nastoletnim, rozchwytywanym aktorem i będą jego plakaty na ścianach sobie rozwieszać i chwalić się przed koleżankami: Bo moja mama/siostra zna Blush, Jego siostrę
Albo "Date My Sister" (od "Date my Mom") :D Ja będę przesłuchiwać kandydatki dla mojego brata:P
A moja siostra ma taki podryw: chłopczyk płacze, a ona się z niego śmieje. Moja 12 lipca będzie miała 7 miesięcy :D
To jest dokładnie dwa miesiące i 3 dni starsza od mojej córki :)
Jako matka mam nadzieję, że jej podboje sercowe poczekają chociaż do podstawówki :P
Moja siostrzyczka ma Lenka na imię. Mnie się nie podoba, ale mama się uparła. ;) Już się właściwie przyzwyczaiłam do tego imienia. "Błyskotliwie" mówię na nią Lenosława xD
ja to nie mam młodszej siostry. ; / ani brata młodszego. tylko starsze rodzeństwo mam. xD
Ja mam młodszego o siedem lat brata. Urodził się w grudniu i jakoś tak jak mama przyjechała ze szpitala, to powiedziała, że Mikołaj mi przyniósł brata pod choinkę. A ja w płacz i szlochając:,,Ja wolałam kotka " XD XD
Awodzu, apropo naszej sekty, to zauważyłam na offtopie dużo potencjalnych rekrutów ;) Szykujesz jakiś nowy nabór?:P
AWódz widzi w tobie potencjał, więc z mojej strony też raczej na plus :) Myśl nad swoim pseudonimem :p
Zawsze mamy te tematy Emilki, trzeba je wykorzystać bo głupio byłoby zakładać nowy offtop z niepełną listą :P
Liga Obrony Damona:
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
II Zastępca przewodniczącej: blush
Sekretarz: BluberryMe
Skarbnik: Rainn
blush, pasuje stanowisko? :)
A może Wódz zostanie prezesem? :D
Poczułam uwielbienie jak dla Stalina. Dziękuje JustBeauty :*
Mogę byś MegaPrezesem :P
Wśród kandydatów wybiła mi się ostatnio wypowiedz Blueberry Me. Z takim nastawieniem do Stelenowców może spokojnie zostać w sekcie szefem specsłużb :)
Liga Obrony Damona:
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
II Zastępca przewodniczącej: blush
Sekretarz: BluberryMe
Skarbnik: Rainn
Kronikarz: BeautyAndStupid
Beauty zadowolona? :)