Skoro nie ma Awodza i zastępcy to ja W imieniu Bractwa Mystycznego witam w kolejnym
offtopie. Cytat Awodza:
"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastepca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Każąca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
No te zdjęcie, albo Twoje ;). Napisałam, że nad tym też się 'zastanawiam'! ;)
Laptop kupiony jakieś 2 tygodnie temu nie chce mi się włączyć, macie jakiś pomysł co mogło mu się "od tak" stać?
Ja zawsze wyciągam i wkładam baterię. Pomaga XD Ale nie wiem czy to ten sam problem :P
Widocznie jest uszkodzony. Mój raz mi prawie, że zdechł, aż zaczęłam panikować. Na szczęście sam się naprawił;p A siedziałam przy nim jakby był pacjentem w szpitalu:D
Ja kiedyś myślałam, ze podłączyłam laptopa a tego nie zrobiłam i mi się wyłączył, a nie wiedziałam dlaczego. Wtedy to się naprawdę przestraszyłam xD
Z tym uszkodzeniem to ciekawa sprawa, wyłączyłam go normalnie wczoraj w nocy, leżał później jak zawsze, cały czas na biurku- o ile mi wiadomo- i dzisiaj klapa;D
Że ja niby?:P Ja się nie znam na komputerach, gdyby to był taki staruszek jak mój (:P) to może i bym ci coś doradziła. Ale dwa tygodnie od kupna? Nie wydaje mi się żebyś tak szybko go mogła popsuć:P Musi być wadliwy po prostu.
Szczerze - trochę się nie dziwię. Ja zawsze nadrabiam rano ominięte rozmowy (czyli moje straty) z dnia poprzedniego. Chcę być na bieżąco.
Ja też lubię być na bieżąco. Nie lubię za to nie wiedzieć co się działo podczas mojej nieobecności. Chyba, że rozmowy są o serialach, których nie oglądałam, to wtedy zazwyczaj omijam.
o mam coś dla blush i Madame ; )
http://static.mistrzowie.org/uimages/i18n/pl_PL//201107/1309475277_by_wiktorkole k_500.jpg
To akurat przeczytałam co nam odpisała:D
Blush - nasza ukochana piosenka http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
Odpływam...
Och, słucham jej tyle czasu i nadal ją kocham!
Co ja bym dała żeby z im zagrać...
XD Czytałam, przyznaję się do winyXD
pS. Bieber seryjnie jest straszny;) jak tylko gdzieś widzę jego twarz, mam ochotę się gdzieś schować...
A może to tylko alergia na gadaXD
Dżasti!!! Mój ulubiony czarno-mroczny charakter. I te jego włosy.... Powiem tak - przy tej jego szałowej fryzurze Dżozeff i Lestat mogą się schować. No doprawdy. http://www.youtube.com/watch?v=VMG3AZ94Bcg
Serce mi normalnie krwawi gdy widzę tą scenę. Ale nie wiem czy ze szczęścia czy ze śmiechu
Ja czasami jak mnie nie ma to czytam przelotnie. Jak mnie coś interesuje to czytam do końca, a jak jesteście nudni (xD) to nie czytam :P
http://www.youtube.com/watch?v=R0Fz_egtEgc Jensen Ackles - Eye of the Tiger. To było puszczone po odcinku 6 z 4 serii, kto nie chce niech nie ogląda xD
hahaha ; )) jebłam x DD to ja się drapię. haha. albo jak gra na nodze jako na gitarze. ; DDD hahah. nie mogę. ; >
Hahaha, zaebiste! Już gościa lubięXD
Kurde, chyba mnie przekonałyście i czas będzie się wziąć za to SN w końcu naprawdę...
Tylko że no, liczba epizodów troszkę mnie hamujeXD