Skoro nie ma Awodza i zastępcy to ja W imieniu Bractwa Mystycznego witam w kolejnym
offtopie. Cytat Awodza:
"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastepca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Każąca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
Jak znajdę jakieś ładne zdjęcie jej to ustawie, a na razie mam trochę ładnych Candice ;)
Zgaduję. Płyta Demi Lovato? Ja nie czekam, bo nie przepadam za nią, ale "podczytałam" kiedyś ich rozmowę XD
Ja ją bardzo cenię. Ma świetny głos, na żywo daje z siebie wszystko, sama pisze swoje teksty, wszystko wychodzi z jej serca i widać, że kocha muzykę. A w Disney'u to rzadkie zjawisko;p
Własnie rzadko kto ma taki głos jak Ona. Reszta z Disney'a to śpiewa bo śpiewa nic więcej :D
Ja nie cierpię gwiazdek Disney'a, więc może dlatego się do Demi nie przekonuje. Tzn. słyszałam jej piosenki i nie przypadły mi do gustu, ale uważam, że jako jedna z nielicznych Disneyowskich gwiazdek ma bardzo dobry głos. Nie to co Cyrus.
Ania według mnie najlepiej się 'prezentujesz' z Caroline na avatarze :P Ja Twoje avatary kojarzę własnie z Caroline, a inaczej to mi Cię trudno rozpoznać xD