Skoro nie ma Awodza i zastępcy to ja W imieniu Bractwa Mystycznego witam w kolejnym
offtopie. Cytat Awodza:
"W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z
Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD
oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie -
Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli."
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania/Zastepca: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go
przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Każąca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
Każda z nich jest fajna :) Emily też. Ciekawi mnie jej związek z Mayą. Ta Maya coś mi podejrzanie wygląda . Jestem na 11 odc 1 sezonu. Moje przypuszczenia są słuszne? ;]
PLL też jeszcze nie obejrzałam do końca. O mamo, ile seriali mam do nadrobienia a ciągle zaczynam nowe!
Ja mam 2x04 na laptopie jeszcze nieobejrzany. Może dziś obejrzę, zobaczymy. Nadrabiaj :D
Czyli ile mamy już podobieństw?
Ich imiona zaczynają się na "D".
Są starszymi, przystojniejszymi braćmi.
Mają ładne oczy.
Mają najlepsze teksty.
Akceptują swoją "naturę".
Mają nudnych braci.
Wszyscy ich kochają XD
No właśnie samochody. Ja uwielbiam jak na końcu każdego odcinka oni jadą tym samochodem i leci muzyczka xD Ale lubię tylko jak Dean prowadzi XD W ogóle czy tak jest do końca serialu, że oni jadą tym samochodem na końcu odcinka? :D
http://images1.fanpop.com/images/photos/1600000/Jensen-his-girlfriend-jensen-ack les-1638759-900-1209.jpg OMG załamka.
Właśnie przeczytałam ten oto fragment artykułu...
"Plus, we don't want Matt to stay away from our friendly monsters for too long, because we'd love to see Katherine's little lust-crush on him explored. He could totally work out any lingering feelings for Elena with her, too. Just sayin'."
????
Jaaa - TVD na styl "Tudorów" - fajne;)
http://www.youtube.com/watch?v=BUcpu2InlMs
Świetne. Aż mi się zachciało Tudorów oglądać XD Tylko ta mina Damona jakaś taka :D
Kocham I i II sezon Tudorków.
III jakoś mnie nie zachwycił;) szczerze powiedziawszy...
Dlatego dopiero eraz wreszcie wzięłam się za 4, i jest git;)
Dziewczyny, mam dla was bojowe zadanie. W związku z tym, że wstąpiłam wczoraj w wasze szeregi (tak, też się cieszę ;) ), potrzebuję pseudonimu ;) Moja funkcja to przyciąganie nowych członków i reklamowanie naszego cudownego, budzącego respekt WSZĘDZIE, Bractwa Mystycznego. Czekam na wasze propozycję. W kupie siła :)
Dajecie :D
Może być...Wyczesany Korsarz???
Myślę, że byłoby to bardzo sympatyczne pseudo;)
Z Johnnym mi się tak od razu spontanicznie skojarzyłoXD
Hm jak się ma Korsarz to mojej funkcji, nie wiem, ale podoba mi się to;D
Jak z Johnym to ja tam i Czarną Perłą mogę być :D
Bo będziesz na swoją Czarną Perełkę porywać, tfu! miało być - uprzejmie zapraszać, prawdaXD - nowych członków, hihi.
I z tym wzbudzaniem respectu - Wyczesany Korsarz - bo to będzie Postrach Mórz Filmwebka, o! ;)
Wiesz, jesteś genialna ;)
Blush - jestem Wyczesanym Korsarzem, nasza siedziba to Czarna Perła, na którą będę zapraszać nowych członków ;]
Oczywiście wcześniej przeprowadzona będzie ostra selekcja. Byle kto nie może z nami być, prawda? ;]